Kako poenostaviti svoje življenje? 10 nasvetov, ki jih je treba vedeti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

Kako poenostaviti svoje življenje? 10 nasvetov, ki jih je treba vedeti

Kako poenostaviti svoje življenje? 10 nasvetov, ki jih je treba vedeti

Včasih, si lahko mislite, da ste zasedeni, ko je vse, kar v resnici so neorganizirano! Torej, če ste zaskrbljeni milijon in eno stvari, ki jih morate storiti danes, ustavi! Preberite teh deset načinov za poenostavitev svoje življenje. Boste veseli, da si.

1. Poenostavite in razvrščati narediti seznam za življenje

Put prvi stvari prvi! Ne skrbite, to ne bo trajalo dolgo! Vse, kar morate storiti, da začnete poenostaviti svoje življenje, je, da je kratek seznam stvari, ki so resnično pomembne za vas in da ta seznam, da ne več kot sedem, zelo pomembno, stvari. Poenostavitev se začne s spoznanjem, da je veliko tega, kar si naredil v resnici ni pomembno, da vas sploh.

2. Očistite tako svoje življenje, svoj dom, svoj hladilnik in svoje odnose 

Še en dober namig o tem, kako poenostaviti svoje življenje je declutter svoje življenje v vseh pogledih. Imeli boste slišali tole prej, vendar ste verjetno nikoli storiti ničesar o tem. V bistvu, ste verjetno so sami povedali, da nimate časa, da to storite! No, to je ena od tistih klasičnih piščancev in jajc scenarijev, ker dokler si to naredil, ne boste imeli časa za. Poskrbite, da je čas in jasno, nered, reorganizirati svoj dom, svoj delovni prostor, svoj hladilnik, in ja, declutter svoje odnose preveč; in ti bo veliko bolj produktivni in vaše življenje bo postalo enostavnejše.

load...

3. Naredite seznam stvari za početi vsak dan; poenostaviti in ga dati prednost tudi

Tukaj je še ena stvar, ki bo prihranilo čas, vendar bo trajalo nekaj časa. Naredite seznam opravil vse svoje naloge, danes in jih dal v prednostnem vrstnem redu. Nato je podjetje, tek molić stvari, ki v resnici ne zadeva in se ne dogaja, da vam pomaga doseči nobenega od teh sedmih pomembnih prioritet življenja, da si pomislil prej.

4. Razumeti moč NO

Naslednja skrivnost o tem, kako poenostaviti svoje življenje je razumeti veliko moč rekel NE. To je v redu stvar, ki se pomagal drugim ljudem, ampak včasih si reči, "mi je žal, ampak ne, ne morem storiti". Bo le na to, kar ste vedeli, da lahko to storite udobno in ne delate uslugo, ko preprosto nimate časa, da bi jih naredil.

5. Preverite svoje predpise in vzpostaviti svoje smernice 

To je tvoje življenje, zato je čas, da si naredil nekaj pravil. Nastavite svoje smernice za sebe, da poskrbite, da boste dobili narediti stvari, ki jih želite, in si zagotovi ustrezno "mi čas".

load...

6. Reorganizacija spletno življenje

Računalniki naj bi stvari poenostaviti, vendar pa ima pogosto nasproten učinek. Čez nekaj časa, lahko na koncu s pol ducata e-poštnih računov, datoteke, shranjene Naključje na trdem disku in potem imate prenosni računalnik, svoj domači računalnik in tablični računalnik. Ni čudno, da ne more najti ničesar! Preživite nekaj časa organizacijo in tanek podloga vašo uporabo tehnologije, bi vam prihrani čas.

7. Stop večopravilnosti

Do sedaj, upam, da boste naredili svoje prednostne naloge in je dokaj Morilec s seznama opravil. Zdaj, začeti na vrhu seznama in delo, svojo pot navzdol, eno nalogo naenkrat. Naj vas ne moti, ena naloga naenkrat je lažje narediti in boste lahko dobili to storiti hitreje.

8. Ne kupujejo tisto, kar ne potrebujete

Še en dober namig o tem, kako poenostaviti svoje življenje, je, da bi se izognili nakupu stvari, ki jih vaš ne potrebujejo. Ena od največjih zapletov v življenju lahko pomanjkanje denarja, tako da le kupiti tisto, kar potrebujete in le kupiti, če si lahko privoščite. Če ste Prekoračen, potem pa traja nekaj časa za reorganizacijo svoje finance, saj žongliranje z denarjem je zaplet, ki ga res ne potrebujete.

9. Prerazporedite svoje delo in oddajajo, kjer si lahko

Delegacija ne "velja samo za delovno mesto, je pomembno tudi doma. Ne jemljite na vse sami; dobijo pomoč, ko jo potrebujete. Začnete lahko tako, da otroci čistijo svoje sobe ali morda dobili svojega partnerja, da poberem svoje umazano perilo!

10. Vedno si za najlažji poti

Mnogi ljudje so res super je, da bi svoje življenje zapleteno. Bodite korak nazaj in se vprašajte, ali obstaja lažji način za to? Včasih, da je vse, kar je potrebno, da se stvari poenostavijo.

Katere so vaše najljubše nasvetov o tem, kako poenostaviti svoje življenje?

load...