Kako poenostaviti svoje življenje in živeti minimalno? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

Kako poenostaviti svoje življenje in živeti minimalno?

Kako poenostaviti svoje življenje in živeti minimalno?

Ali ste kdaj utrujeni zaradi stalnih pritiskov na svojega časa? Se počutite, kot da se izvajajo na tekočem traku in pridobivanje nič od tega? ste že kdaj s kako čudovito bi bilo, če bi lahko gremo nazaj v čas, ko je bilo življenje veliko lažje in bomo živeli počasneje? Če so tisti, ki misli, da so včasih prečkalo vaš um, potem morda bi morali razmisliti to, kar je veliko drugih ljudi, ki so počeli in se umakni iz podgana dirko in poenostaviti svoje življenje. Živeti bolj minimalistično življenje, boste morda morali dati nekaj stvari, vendar veliko ljudi, so ugotovili, da je dobro vredno žrtvovati za mir, ki jih pridobijo. Prav tako so ugotovili, da to ni dolgo, preden te žrtve ne zdi žrtve sploh. Če želite, da vaše življenje, da so bolj produktivni, koristno in prijetno, nato pa preberite teh deset nasvetov o tem, kako poenostaviti svoje življenje.

1. Naredite seznam, zakaj želite stvari enostavne

Preden začnete kar koli drastične spremembe, da bi bilo dobro, da si zapišite, zakaj si želite preprosto življenje. Stvari, kot so: ne moreš spati ponoči, ne boste nikoli dobili nobenega časa zase, da ne more stati svoje delo, bi morali vsi iti na seznamu za poznejšo uporabo. Tam bo gotovo prišel čas, ko se boste resno vprašanje, če delaš pravo stvar s poenostavitvijo svoje življenje in svoj seznam razlogov, bo služila za vas spomnim točno, zakaj se je začel na tej poti.

2. Živi v vaši poti

Naslednji namig o tem, kako poenostaviti svoje življenje, je, da si oglejte je vaše finance, ker je to stvar, ki povzroča večina ljudi poudariti in skrbi. Iti skozi bančnem izpisku in videli, kje vse svoje denar se dogaja. Preklic naročnine, ki jih ne potrebujete in začeli delati načrte, da bi poplačala svoje dolgove. Ali je res treba, da se plačuje za več sto televizijskih kanalov, ki jih ne gledajo, ali se naročite na revije, ki nikoli ne berejo? Začnete majhna na prvi, in videli, če lahko to storite s samo prostih kanalov na televiziji. Kasneje, morda celo lahko, da gredo ven, ne da bi TV skupaj!

load...

3. Očistite tako svoj dom

Eden od najpomembnejših nasvetov o tem, kako poenostaviti svoje življenje in živeti minimalno je declutter vaš dom. Vsi smo nagnjeni h kopičenju kupe in kupe stvari, ki jih nikoli ne uporabljajo in pustijo stvari, ki ležijo okrog doma, ki so pravkar dobili na poti. Imajo dobro urejeno do svojega doma in se znebite vseh stvari, ki jih ne potrebujete več. Če je kaj, da bi bilo koristno, da nekdo drug, ga dal prijatelju, ali pa jo darujejo v dobrodelne namene, in narediti nekaj dobrega. Morda boste morali biti trd do sebe, glede tega, ali boste na koncu dobili vse, kar je od zadaj vaših omarah, in vse to se da nazaj v ponovno.

4. Preglejte svoje obveznosti

Tu je še en dober namig o tem, kako poenostaviti svoje življenje: tako kot si pogledal kje je vaš denar gre, poglej, če gre preveč svojega časa. Izrežite vse stvari, ki zavzamejo čas, da si res ne uživajo, ne doda nobene vrednosti v vašem življenju, ali pa da preprosto ni treba storiti. Sprostilo več časa za samo odklaplja, ali počne stvari, ki si jih res strastno o.

5. Zmanjšajte število ciljev, ki ste se trudijo, da bi dosegli

To je veliko bolje, da excel na eno ali dve stvari, kot je, da pregori poskuša doseči preveč različnih ciljev. Vzemite stvari en korak naenkrat in prednost svoje cilje. Če se osredotočijo na eno ali dve od svojih sanj, boste bolj verjetno, da bi jih dosegli, in boste imeli več zabave dobili tam.

load...

6. Poenostavite svojo hrano

Naslednji namig o tem, kako poenostaviti svoje življenje je poenostaviti hrano. To je najpreprostejši živila, ki so zdrava, tako da izrežemo kompleksnih recepte in definitivno izrezan hitro hrano. Načrtujte svoje obroke na teden vnaprej in kupiti v svežih sestavin, ki jih boste potrebovali za njih. Jedo sveže, preprosto hrano vam bo prihranilo čas, boste prihranili denar, in vaše telo bo hvala za to preveč.

7. Znebite dvojnikov

Koliko telefonov imate v vaši hiši in koliko različnih e-poštni naslovi se poskušate slediti? Utrditi kaj takega, da imate nepotrebne dvojnike, in da je tudi vam bo prihranilo veliko časa, truda in denarja.

8. Obnovo, recikliranje in ponovna uporaba

Vsi smo krivi za metanje način stvari, ki bi jih lahko fiksne ali dane v novo življenje in količino stvari, ki jih vsi odpadki, in da je na koncu v tleh, izpolnite straneh, je še vedno strašno. Če imate nekaj utrujeno pohištva, poskusite kar daje plast barve, da se osvežimo. Namesto da bi preprosto metanje stran staro obleko, lahko uporabite tkanine, da bi kaj drugega. Boste presenečeni, koliko star in obrabljen stvari se lahko s pridom uporabi z le malo misli.

9. Zbiralnik multitask 

Še en nasvet o tem, kako poenostaviti svoje življenje, je, da nočejo več opravil hkrati. Medtem ko so nekateri ljudje zelo ponosni na svoje sposobnosti, da multitask, zmanjšuje produktivnost in povzroča stres. Naučite se reči ne, ko vas nekdo prosi, da sprejme novo službo, ko niste končali tisto, ki jo že delajo na, in se osredotočiti na samo eno stvar naenkrat. Če želite poenostaviti svoje življenje, boste morali biti podjetje z ljudmi, in celo razburjen nekaj od njih na poti, vendar pa bo to konec vredno.

10. Vprašanje se preden storite karkoli

Za večino ljudi, je navada teče okoli kot brezglavi piščanec postal tako ukoreninjen; so samo mislim, da mora biti tako. Če želite poenostaviti svoje življenje in biti bolj minimalistično, boste morali sami ustavi v svoje skladbe in se vprašajte: "? Moram res morali to storiti" ali "zakaj to počnem?" Počasi, boste spoznali, da ste kar življenje veliko bolj zapleteno, kot je res treba.

Kako poenostaviti svoje življenje? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...