Kako ponarejati brezhibno kožo? 10 nasvetov za ličenje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

Kako ponarejati brezhibno kožo? 10 nasvetov za ličenje

Kako ponarejati brezhibno kožo? 10 nasvetov za ličenje

Zelo malo ljudi ima popolnoma brezhibno kožo, in tudi tiste, ki so to storili, včasih zbudi, da bi našli, da imajo mozolj, manu, ali temne kolobarje pod očmi, ki so se skrivnostno pojavili čez noč. Zato vsakdo mora imeti nekaj trikov svoje rokave in vedo, kako prikrivanje teh pomanjkljivosti z ličila. Tukaj so deset enostavno slediti ličila nasvetov, ki vam bodo pomagali ponarejenega brezhibno kožo, ko je potrebno.

1. Nanesite vlažilno kremo z zaščitnim faktorjem

Preden se uporablja kateri koli make-up sploh, uporabite vlažilno kremo, ki vsebuje SPF po vsem obrazu. Tudi če boste uporabili večji ličila za njo, še vedno je treba zaščititi kožo pred soncem z zaščitnim faktorjem. Vlažilec bo tudi veliko lažje uporabljati ličila, saj bo to pomagalo stvari, kot korektor drsenje na bolj gladko.

2. Nanesite premaz

Še en pomemben nasvet o tem, kako priti brezhibno kožo je, da uporabite ličila premaz. Ko ste navlažena, in pustil malo časa za kremo za poravnavo, v uporabi svetlobe premaz. Uporabite premaz, ki vsebuje silikon in da bo imela učinek za polnjenje in to se ne bo zmečkan v vseh finih linij in gub. Uporabljajte le majhno količino premaz, čeprav, ker je preveč, in da bodo linije in gube bolj vidne.

load...

3. Skrij podočnjake s korektorjem

Uporabi korektor, vendar le na tistih delih kože, kjer jo potrebujejo, kot so madeži, ali temne kolobarje pod očmi. Nanesite ga na svetlobni trakovi nad območji, ki jih morate nato pa jo mešajo v dobro s prsti. Predlagamo, da uporabite kremni premaz, ki ustreza vašemu kožo in ne kot nekateri pravijo, tisti, ki je eden ton vžigalnik. Če je vaš korektor je svetlejše tone od vaše kože, se lahko pokaže kot čudno videti svetlobe lise na koži.

4. Izberite temelje previdno

Da bi dobili naravni videti brezhibno podobo, je najbolje, da izberete dokaj lahek, tekočo podlago, ki vsebuje silicij. Izogibajte mat ali svetleč temelje, saj imajo lahko za posledico, da je vaš obraz videti bodisi preveč ravna, da je resnično, ali preveč vlažen. Morda boste morali poskus, dokler ne najdete osnovo, ki je ravno prav preveč, ker nekateri odklona ali zelo lahke temeljih ne sme dati dovolj kritja.

5. Uporabi temelj zmerno

Eden od pomembnih nasvetov o tem, kako priti brezhibno kožo, je, da bi se izognili uporabi preveč temelje. Če želite uporabiti temelj, DAB pik, o velikosti manjšega graha, kot sledi: mesto eno na konici nosu, in eno na vsaki strani, nanesite eno piko na brado, in dve piki na čelo. Potem, mešanica temelje s konicami prstov, vedno mešanje postrani ali navzdol. Nikoli ne mešajte navzgor, saj to lahko povzroči, da ličila ujamete v in dvignite, fine dlake na koži.

load...

6. Mešanica temelj navzven, proti robu obraza

Kot ste mešanica temelje, vedno deluje počasi navzven, do zunanjih robov obrazu. Če delate na ta način, se bo temeljni sheerer kot ste dobili za svojo lasišča in jawline, tako da bo ustavil boste ob vse vidne, nenaravno iskali linije.

7. Uporaba vlažno gobico za glajenje presežek

Da bi bila baza videti brezhibno, boste morda morali odstraniti odvečno ličila, tako da se ne preseli v vrsticah v kožo in jih poudari. Bodite nekoliko vlažno ličila gobico in jo nanesite nežno na vseh področjih vašega obraza, ki jih lahko vidite, da imate preveč ličila in še posebej v nos in vseh linij in gub. Uporabite gobico, ki ima koničast konec in potem boste lažje priti na robovih okoli nosu.

8. Koža neznatne pomanjkljivosti

Naslednji dober nasvet o tem, kako priti brezhibno kožo je, da uporabite korektor skriti majhne nepravilnosti, namesto da pokriva celoten obraz z več plastmi ustanovitve. Če imate majhne pomanjkljivosti, ki so še vedno vidne, ko ste uporabili svoj temelj, nanesite majhno količino korektorjem z globo ovija krtačo samo na teh področjih. Če želite skriti nobene rdečice, uporabljajo ličila z rumeno osnovo in jo gladko čez vse brezbarvni področja kože. Nato lahko zameglijo robove, ki jih znova z vlažno ličila gobo.

9. Uporabi blush

Da bi svoj obraz naravni sijaj, namažete z rdečico na jabolka licih in nato mešanica navzgor, s prsti, v smeri sence. Če ugotovite, da ste uporabili preveč rdečico in ne želite začeti znova, poskusite uporabi nekaj več osnovo nad vrhu blush, da ga omiliti malo.

10. Uporabi prahu

Da bi vam pomagali izognete sijočo kožo namažete prosojno prahu za vaše čelo, lica in nos. Dip velik mehko krtačo v prahu, se ga dotaknite, da odstranite odvečno, in nato nežno prah področja, kjer so najbolj nagnjeni k sveti.

Kateri so vaši najboljši make-up nasvetov o tem, kako priti brezhibno kožo?

load...