Kako postati pameten kupec in prihraniti denar kot profesionalec? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

Kako postati pameten kupec in prihraniti denar kot profesionalec?

Kako postati pameten kupec in prihraniti denar kot profesionalec?

"Lahko poskusite in porabijo malo manj tokrat?" - Vsak človek v vesolju do svojega partnerja.

Ja, vsi smo bili povedali, čas, ki ga naš človek po še eni nori nakupovanje Pijanka. Ali smo nakupovanje za čevlje ali živil, se zdi, kot da smo samo sebe ne more pomagati, ko gre za porabo. Iz katerega koli razloga, na levi strani naših možganov izklopi takoj, ko vstopimo v trgovino ali supermarket in desni strani zaskoči na ukrepanje.

Kot ste verjetno že spoznali, čeprav, to je nujno, da dobiš pameten o vašem nakupovanje. Če ne, se lahko vse vrste denarnih težav stack up. Še huje, porabi preveč denarja, lahko tudi uniči odnos, in to vam lahko povzroči neizmerno količino stresa.

load...

Porabi preveč denarja v trgovinah ni zasvojenost na enak način, da je zmerno pitje. Kot tak, to je pravzaprav zelo preprost, da bi porabili manj denarja in prihranite veliko več denarja, kot profesionalci. Tukaj je, kako to storiti:

Vedno Uporaba Cash

To je tako enostavno rock gor na števec in izvlecite vaše kreditne kartice. Vsi smo ga naredili. Ko vemo, da nimamo veliko - če sploh - gotovina na nas, smo vedeli, da nam bo naša kartica kritje.

Na žalost, to vodi v strašno verigo misli. S toliko denarja na naši kartico, lahko to in ono kupiti. Mi lahko kupite tiste krofe, ki so vodilna oči, medtem ko bi bilo to srčkan vrh videti fantastičen na nas.

load...

Da bi se izognili pridobivanje odnese, vedno določeno količino denarja z vami in pustite kartico doma. To je veliko bolj varno.

Trgovina s polnim želodcem

Če se ne more končati porabo v trgovinah, je čas, da se pametno o tem, kako ste nakupovanje za špecerijo.

Ali ste že kdaj nakupovali na prazen želodec? Če imate, boste vedeli, kako enostavno je, da se malo zanese. Torej požrešno lačni ste, da ste dobesedno kupiti vse, kar je v mestu.

To je veliko pametneje, da gredo po nakupih s polnim želodcem. Če boste to storili, boste veliko bolj nagnjeni k držijo predmete na seznamu, ne gledamo na vse, z divjimi, Zdrav oči.

Preverite Primerjava Sites

Toliko od nas opazili, kar mislimo, da je veliko in hitenja ven, da ga kupite.

Moram še to! "Jokamo, pred naglo obdelavo plačila. Če ga ne kupujejo na kraju samem, se bo prodal, in naše življenje bo konec.

Element ne bo prodal, da hitro. Še vedno imate čas, da pop več na mestu primerjava, da vidim, če lahko dobite boljšo ponudbo kje drugje. To bo trajalo le nekaj minut, vendar pa vam lahko prihrani veliko denarja.

Pazi prodaje taktike

Prodaja ljudje so zelo dobri pri nas dobili za nakup od njih, ker vedo, kako človeško vedenje deluje. Vedo, da mnogi od nas sledijo fiksne vzorce ukrepov, in da so nekateri sproži nas prisili, da se določene odločitve.

In če ste čustveno Varovanec, boste enostavno vaba.

Pomembno je, da ste pozorni vsakič, ko nekdo poskuša prodati nekaj, kar nikoli namenjen za nakup. Te bomo uporabili vsak trik v knjigi, ampak zato, ker si tako lahkoveren, da boste sploh ne zavedaš.

Na primer, če se strinjate, da kupujejo drage $ 200 obleko v trgovini, opazili, kako boste potem ponudi veliko cenejšo opremo, da gredo skupaj z njim. Razmišljate, da $ 40 zdi, kot nič v primerjavi s 200 $, greš in dodajte dodatno opremo za vaš račun.

To so preproste prodajne taktike, ki jih potrebujete, da pazi na.

Trgovina s košaro, ne Trolley

To je normalno, da Pobeg okoli trgovine z vozičkom. Konec koncev, to je večje od košarice, in lahko zato ga napolniti z več stvari.

In tam je zbadanje - lahko jo napolnite z več stvari.

Košara pomeni, da ne boste kupili več, kot ga potrebujete, kar pomeni, da boste porabili manj. To je pametnejši, bolj smiselna izbira.

(Prav tako bo manj težji nosite okoli!)

Get kartice zvestobe

Kdaj bili mnenja, da je kartica zvestobe malo prevara, in da so samo ljudje, ki so zmagali v trgovini sami?

Čas je, da pomete ta cinični misel iz glave, ker v resnici je kartica zvestobe, verjetno nekaj, kar bi lahko naredil z zdaj. To nagrajuje zveste kupce, ki jim je zelo kul popust na kasnejši trgovini.

Veliko trgovin, supermarketov in celo kavarne ponujajo brezplačne kartice zvestobe. Pobiranje en up od kavarni je še posebej dobra ideja, če boste za kavo vsako jutro pred službo. Po nekaj obiskih, ki jih na koncu dobili na kavo brezplačno.

Vedno Pojdi za kakovost, ne količina

Spomnim se, ko je moj oče vrnil domov z sveženj srajce je, da bi samo kupil iz trgovine za 20 $.

"Ne moreš premagati kupčijo!« Je bi navduševati.

Zdelo se je, kot da bi on prišel precej (čeprav majice videti grozno, da me!). Toda kot se je izkazalo, so vsi skrčil v pranje.

V manj kot mesecu dni, se je vrnil v trgovini kupiti še več majice - tokrat za več denarja.

To je veliko bolje, da kupite eno srajco, ki se bo trajalo vsaj nekaj let, kot nekaj srajce, da ne bo trajalo veliko dlje kot mesec dni.

Počakajte

Vem, da si želiš, da bi dobili svoje roke na zadnji kos tehnologije, takoj ko je bila sproščena. To se imenuje strah pred manjka.

Toda pametni kupci vedno čakati. Vedo, da jim bo čakalna prihranili kup denarja, ker ceno vedno spusti.

Kaj je mudi? Vzemi si čas. Uživajte v stari del tehnologije za malo dlje.

Ali imate druge nasvete o tem, kako upravljati svoj denar pametno?

load...