Kako povečati produktivnost svojega jutra? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

Kako povečati produktivnost svojega jutra?

Kako povečati produktivnost svojega jutra?

Jutro je najbolj pomemben del dneva. Ko si bil najstnik, ste verjetno spala prek teh zgodnjih urah, preden se je opoldne. Toda stvari so zdaj drugače, in je čas, da se zavedaš, temeljni pomen pridobivanje dan off za dober začetek.

Preprosto povedano, produktiven jutro zagotavlja produktivno dan, medtem ko je neproduktivno, leni zjutraj zagotavlja neproduktivno, leni dan. To je vse o tona določanje in nastavitev pravi ton je tisto, kar Zmagovalci bodo povsod povedal, da je ključ do njihovega uspeha.

Tako da je lahko pogled na načine, s katerimi lahko izboljšate svojo produktivnost zjutraj.

Popijte kozarec čisto vodo ali Lemon vodi

Veliko ljudi vam bo povedal, da jih preprosto ne morejo priti skozi zjutraj, ne da bi skodelico kave. Morda se strinjate, in morda ste bili opira na skodelico Joe vsako jutro v zadnjih nekaj letih.

load...

Ampak kofein je le kratkoročna rešitev, in v resnici ne izboljšajo svojo produktivnost na dolgi rok. Do takrat, ko poldne pride okoli, ste treskav in potrebujejo še popraviti.

Čista voda ali limone voda je veliko bolj zdravo pot kick začetek dneva; je izpira grdo toksine, ki so se nakopičile v vašem sistemu čez noč, in osveži dah. Jaz osebno rad, da dodate nekaj medu na jutranjem limonino vodo.

Zbudi se zgodaj

Ne morete imeti produktivno dopoldne, če padeš iz postelje ob 10. Uri, pred dokončno odpira oči pol ure kasneje. To je že skoraj poldne!

load...

Zbujam zgodaj ne pomeni le, da boste imeli dovolj časa, v katerem bi dobili produktivno, vendar pa tudi pomeni, da se boste počutili dobro vedo, da ste gor in pripravljeni sprejeti na svetu, medtem ko so vaši prijatelji še vedno dremež. Kako se je začela zgodaj in že pred počutiš dobro. Torej, to storite!

... In Enostavnost Off On The Snooze

Vsi smo radi na gumb za dremež, in to je verjetno najboljši izum EVER.

Toda dremež pravzaprav ni naš prijatelj. Deluje kot naš prijatelj, in to nam daje občutek, vse toplo in Topel kot nas prepričuje, da bi morali ostati v postelji za "le še nekaj minut", ampak nenehno zanašanje na gumb dremeža prekine svoje REM cikla, kar lahko ti občutek počasen, ko boste končno prišli gor.

To je težko, vendar je čas, da prežene gumb za dremež in vstati, ko alarm zvoke. Žal!

Pripravite Night Pred

Predstavljajte si zbujam ogenj off več e-poštnih sporočil, tuš, zajtrkovati, da nekaj telefonskih klicev, napiši pismo, preverite pošto, vakuumsko sobo, odločiti, kaj obleči, in tako naprej, preden ste tudi pravilno začel delati?

To je veliko stvari za početi. Torej, zakaj ne bo vaše življenje lažje s tem nekatere od teh nalog noč prej? Če imate nekaj prostega časa, pripraviti tista sporočila, ki jih je potrebno pošiljanje. Naj te klice, čiščenje, da predal, in celo pripraviti zajtrk, če lahko.

Get Zunaj v svetlobo

Zbujam zgodaj držeč zavese ali žaluzije zaprta je nekako neproduktivno. Boste Zavita v temi, ki se dejansko lahko se boste počutili precej nesrečen - in zaspan.

Predlagam, da objem naravno sončno svetlobo in glavo na prostem. Saj ni treba, da gre za tek; si lahko samo korak ven v vašem vrtu in se v svežino jutra. To lahko polepšajo vaše razpoloženje, vas postavlja v dobrem mestu.

Bodi pozitiven!

Ključ do produktivne zjutraj je nekaj pozitivno mišljenje. Moral bi pogledati se v ogledalo in se spomnil, da si močna, uspešna oseba. Bodite sam svoj navijačica. Graditi svojo samozavest in se postaviti v pravi okvir mislih.

Ko je vaša samozavest okrepile možnosti za vas, ki doseže več, je veliko večja. Pozitivna razmišljanja pritegne bogu za vas in bo zagotovo, da boste ostali pozitivni za preostanek dneva.

Jejte z bogatim zajtrkom

Mnogi ljudje preskočijo zajtrk, pogosto zato, ker nimajo časa, da bi jedli. Ampak, kar potrebujete, da bi čas, saj zajtrk je najpomembnejši obrok dneva.

Ne moreš doseči velike stvari na prazen želodec; to preprosto ni mogoče! Izvrsten zajtrk lahko pozitivno vpliva na vaše miselnosti, ker se čutiš izpolnjeni in pripravljeni sprejeti na svetu.

Pomembno je, da jeste zdravo v tem času dneva. Slabe maščobe, kot jih najdemo v slanino, bo le stunt svojo energijo. Jejte hrano, ki vas bo poživila in zagon pravilno dneva. Delicious zeleni smoothie priporočamo.

Ignoriraj vaše e-pošte do kosila

Razen če imate, da preverite svojo e-pošto za delo, se ne zmenite za vaše e-pošte do poldneva. To je nekaj, kar je soooo enostavno narediti, in še mnogi od nas ne stori.

Problem pri preverjanju e-pošte je, da lahko dobijo zasvojenost. Preverite enkrat, preverite dvakrat, preverite trikrat. Odgovorite na to, odgovor na to, in preden se zaveš, se čas izteka.

Še huje, lahko e-poštna sporočila moteča. E-poštna sporočila folk, ki želijo nekaj od nas, nas lahko tehtajo dol, ker je vse, kar lahko potem razmišljati o izpolnjevanju te naloge, ki nas odvrača od naših prvotnih nalog. Ni v redu.

Pomiri se

Če delate v zatohli sobi, boste neizogibno končajo prepotenih in počasen. V bistvu, vaša produktivnost upočasni.

To je čas, da se ohladi sobo dol. Če je vaše mesto potrebuje klimatska naprava, dobil je nameščen. Delamo močneje in bolje v hladnejše ozračje, kjer se počutimo bolj udobno.

Nastavite svoje cilje

Kot jeste svoje okusnem zajtrku in popij kozarec limoninega vode, morate uporabiti ta čas, da določi svoje cilje za ta dan.

Kaj želite doseči?

Predlagam, da ste nastavili več kot tri cilje. Več in morda težko izpolniti jih vse, kar je lahko stresno in razočaranje.

Vaši cilji so lahko tako enostavno, kot tisto, kar boste danes jedli kasneje, vendar pa morajo biti vsi realne cilje, ki jih je mogoče doseči.

In ne pozabite, da se vedno začne dan z nasmehom.

load...