Kako priti več energije? 10 preprostih nasvetov za povečanje energije, ki jih lahko začnete uporabljati danes | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

Kako priti več energije? 10 preprostih nasvetov za povečanje energije, ki jih lahko začnete uporabljati danes

Kako priti več energije? 10 preprostih nasvetov za povečanje energije, ki jih lahko začnete uporabljati danes

Utrujenost, občutek šibkosti in nimajo energije, da storiti ničesar... Vsi smo bili tam. Sprijaznimo se, živimo veliko bolj stresno življenje od naših prednikov, in to ne samo delo. To je vse te informacije preobremenitev, da smo izpostavljeni vsak dan, če to hočemo ali ne. Krivi za digitalne tehnologije, če želite, ali pa samo na sodobne načine, vendar je večina od nas primanjkuje energije. Tukaj je deset načinov, da bi dobili več od tega, in brez stranskih učinkov!

1. Pustite skrbi na vratih spalnice

Spanje Kakovost je bistvenega pomena za počuti dobro in ima dovolj energije skozi ves dan. Ampak ne morete dobiti kakovost spanja, če kretnjo in nato celo noč skrbi račune, na napredovanje na delovnem mestu ali karkoli drugega. Think of it ta način: ne moreš rešiti svoje težave ponoči. Potruditi, da razmišljajo o tem nekaj lepega, ko greš v posteljo in se bo izplačalo.

load...

2. Stikalo za čaj

Še nasvetov o tem, kako bi dobili več energije je, da preklopite na čaj. OK, je kofein imenuje ta način z razlogom, vendar ste vedeli, da je kava tudi diuretik snov? To pomeni, da je potrebno vodo iz telesa, in to ni dobro za vaše ravni energije. Čaj, predvsem zeleni čaj vsebuje tudi kofein, vendar pa vam ne odteče, poleg tega pa je bogata z antioksidanti, ki pomagajo pri boju proti procesu staranja in ima nekaj drugih sestavin, ki vam pomagajo izgubiti težo.

3. Jejte sadje

Naslednji velik namig o tem, kako bi dobili več energije je, da jedo bolj surovo sadje. Prvič, sadje vsebuje naravno, "zdravo" sladkor, ki vas bo poživila, ne da bi vas zapustili prosi za več uro kasneje. Drugič, plodovi so polni vitaminov, tako da ne bo treba vzeti dodatke, kot je njihova uporabnost tako precenjen.

load...

4. Zrna, ne čokolado

Malo bolj na temo sladkorja. Čokolado so hitre energije ojačevalci, a vrhunec je prav tako hitro sledi padec ravni energije. Cela prigrizki zrna, na drugi strani pa deluje počasi, a vztrajno, da so vaše raven krvnega sladkorja, kjer bi moral biti, in zagotavlja, da imate energijo skozi ves dan.

5. Ne stradati sami

Še en koristen nasvet o tem, kako bi dobili več energije je, da bi se izognili stradanja. To je včasih težko, da se odmor za kosilo, ko ste loviš rok, vendar zanikala svoje telo s hrano, ki jo potrebuje praktično pomeni, da zanika energijo, ki jo potrebuje. Hrana je enako kalorij. Kalorije enako energijo. To je tako enostavno, kot da. Da ne omenjam, da če si sami stradati čez dan, ste bolj verjetno, da bo poskusila nadomestiti s prenajedanje.

6. Breathe pravilno

To je neverjetno, kako malo nas je dejansko zavedajo, kako pomembno pravilno dihanje. Ponavadi nimajo nobenega razloga, da se pozanima v tej zadevi, vendar pravilno dihanje, to je skozi nos in stabilno, poskrbi, da naše telo dobi dovolj kisika v vsaki celici. Kisik ohranja celice zdrave. Zdrave celice pomeni dobro raven energije.

7. Odmori Ukrepali

Dobro upravljanje časa je bistvenega pomena za ohranjanje stres pod nadzorom, tako da naš naslednji namig o tem, kako bi dobili več energije, je za redne premore. To pa je bistvena za preprečevanje burnouts in izčrpanost. Učenje za odmore med nalogami ali celo sredi naloge pri delu je pomemben del dobrega upravljanja s časom. Tam je ruski pregovor, ki pravi: "Delo ni volk, da ne bo odplakne v gozdu". To je zelo res.

8. Premikanje okoli

Še malo telesne aktivnosti, kratek sprehod ali celo stoje od mize in se razteza na nekaj lahko dobite energije sokovi spet teče. Seveda bi sprehod bilo veliko bolje kot odsek, tako da ima en vse možnosti, ki jih dobijo. To je vse o srčni utrip in krvni obtok - sprehod bi pospešena hitrost, poveča cirkulacijo in vam daje energijo.

9. Prepustite v vaših strasti

Tam mora biti nekaj, kar želite narediti zunaj dela, zagotovo, ampak včasih življenje je tako vročičen, da ste pozabili sploh obstaja kaj zunaj dela in skrbi. Ta odnos vas izčrpa zelo hitro, tako da stopijo korak nazaj in se sprostite za nekaj. Privoščite vaše strasti, to je naš naslednji namig o tem, kako bi dobili več energije. Preberite knjigo, gledati filme, igrati želeni instrument ali jesti vaš najljubši sladoled. In to redno.

10. Poskus

Sčasoma smo dobili več in več niz v naših pogledih in začeti smemo pozabiti, da obstaja kaj takega kot eksperimentiranje. Poskus nove stvari, je prepričan ogenj način, da bi dobili več energije, zato se ne bojte, eksperiment na vseh področjih, kjer se počutite vi lahko storite z nekaj spremembami - v kuhinjo, posteljo, v pisarni, kjerkoli.

Ne pozabite, da smo ljudje v resnici ne tako kot spremembe, to je v naši naravi, zato je zelo enostaven za zdrs v rutino in tam ostanejo do konca naših življenj.

Kako priti do več energije? Ali imate druge nasvete?

Boj rut in uživajo življenje s polno paro!

load...