Kako uporabiti senčilo za oči kot profesionalec? 8 nasvetov za uporabo ličila | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

Kako uporabiti senčilo za oči kot profesionalec? 8 nasvetov za uporabo ličila

Kako uporabiti senčilo za oči kot profesionalec? 8 nasvetov za uporabo ličila

Vsako dekle ima svojo želeni način za uporabo ličila in nismo tukaj, da pravijo, da je pravi način ali napačen način. Namesto tega smo želeli deliti ideje, tako da tukaj je osem nasvetov o tem, kako bi morda želeli uporabiti senčilo za oči:

1. Začnite s primerjem

Narediti nekaj za pripravo dela lahko pomaga vaš ličila iti na gladko in nehaj s barva razmaže in tvoje oči niso nobena izjema pri tem pravilu. Pripravite svoje veke z veke primer (ali pa uporabite nekaj navadnih temelje in dotik prahu na vrhu), in se bo ustavil olja iz kože, zaradi česar je oči ličila madeže in da bo trajalo dlje.

2. Izberite barvo previdno

Izberite barve oči v senci, ki se dopolnjujejo barvo oči in opozarjajo nanje. Če imate modre oči, potem odtenki modre, svetlo rjave barve in brona bo dobro delo, medtem ko je z zelenimi očmi, svetlo rjavi, zeleni in sivka barve videti dobro. Če imate rjave oči, potem hvala svoje srečne zvezde, saj gre le za katerikoli odtenek deluje z rjavimi očmi.

load...

3. Začnite z sredi barve v cestnem prometu, kot osnovo

Izbral dokaj nevtralno barvo iz oči v senci paleto in ga dimnikar čez celotno veko, skoraj do pregiba. To bi morala biti barva na sredini razpona, tako da, ne preveč temna in ne preveč svetlobe.

4. Dodajanje temnejšo barvo mečka

Nevtralna barva ustvarja gladko podlago in zdaj lahko dodate dodatne, temnejše barve. Blend temnejši odtenek izbrano barvo v pregib veko. Začnite pri okoli 5 mm od znotraj svojega očesa s tanko črto, ki postopoma postane debelejši, ko se premikate proti zunanjemu kotičku očesa. Bodite prepričani, da mešanica barve dobro, mešanje je ključ do dobrega oči ličila. Uporabite drug, čisto ščetko združiti svoje oči sence neopazno, da vam bo pomagalo, da bi se izognili grdo in blatna videz, tako da bo vaš ličila za oči videti božansko in flwaless.

5. Označite

Dodaj dodatno barvo vaših oči s poudarjanjem tik nad gubo - na vašem obrvi z najsvetlejšim odtenkom iz vaše palete. Prav tako lahko prinese več od svetlosti do vaših oči z uporabo majhno količino najlažji senci na notranjih kotičkih oči.

load...

6. Bodite previdni s sijajem

Šimrast senčilo za oči lahko ogledate fantastično, vendar bodite previdni, ko prideš malo starejši, ker se lahko naselijo v drobne gubice in gube, in res opozarjati nanje. Kremasto kovinski odtenki ponavadi deluje bolje, saj so manj verjetno, da označite vse vrstice.

7. Ne zaupaj ogledalo, slikal sebe

Vedno ne zaupajo ogledalo, ko eksperimentirati z oči ličila, ne boste res dobili za prikaz polni učinek. Stavke pozo in traja nekaj Samoportreti na telefonu, nato pa boste videli, kaj drugi ljudje videli.

8. Naj bo vse svoje ličila ščetke čist

Sliši se nekako tako, kot tvoja mati vam pove, da gredo očistite zobe, vendar, skrbeti za svoje ličila ščetke in da bo pazil nate. Daj svoje ščetke senci oči (kot tudi vse vaše druge ličila ščetke) za pranje v redno nekaj blagim milom in jih pustite, da se posuši na zraku čez noč, nato pa ne boste dobili problem blatni videz obraza in grdo ličila, in ste manj verjetno, da bi dobili breakouts.

Katere so vaše najljubše nasveti ličila aplikacije? Prosim, vas prosimo, da delite svoje lepotne nasvete in skrivnosti v komentar oddelku spodaj.

load...