Kako uporabiti šminko? 10 šminke, da se izognete | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

Kako uporabiti šminko? 10 šminke, da se izognete

Kako uporabiti šminko? 10 šminke, da se izognete

Šminka je večini deklet najljubša ličila izdelek, ampak poleg nasvetov, ki ste ga dobili od svoje matere, nihče dejansko sede in uči, da je najboljši način, da ga uporablja. Verjetno se še vedno uporabljajo šminko na enak način, da boste vedno imeli, in vas bo morda kar nekaj napak, da še nihče ni povedal o prej. Lepa šminka lahko spremenite svoj celoten videz in se boste počutili bolj samozavestni preveč, tako da se glasi teh deset pogoste napake, ki jih ljudje naredijo s šminko in videli, če kateri od njih velja za vas.

1. Ne piling

Če ne boste poskrbeli za vaše ustnice, nato pa se lahko hitro postane suha in razpokana. To je zelo pomembno, da luščenje in redno vlaženje svoje ustnice, da bi se izognili kosmiči z odmrlo kožo, ki se pojavljajo na ustnicah. Če ne piling, šminka ne skriva kosmičev kože, dejansko naredi še bolj opazna. Najenostavnejši način za luščenje ustnice je tako, da jih nežno drgnjenje z mešanico granul dodanega sladkorja za oljčno olje.

2. Ne uporabljate premaz

Večina deklet uporabi temeljni premaz pred nanosom temelje na obraz, vendar je veliko dame ne uporabi temeljni premaz na svojih ustnicah. Ključ do velikih ustnic je, da začnete z gladkimi ustnicami. To pomeni, da redno pilingu, kot smo že omenili, da so vaše ustnice hidrirani z redno uporabo balzam za ustnice in uporabo premaz, preden uporabite šminko. Abecednik bo zagotovil nemoteno osnovo za šminka držati in to bo tudi pomagalo ustaviti šminka krvavitve.

load...

3. Od napačno točko

Druga pogosta napaka, da ljudje, je, da se začnejo uporabljati njihova šminka tvorijo napačno izhodišče. Da, obstaja pravica in napačen način uporabljati šminko! Priporočeni mesto za začetek je v sredini vaših ustnic. To omogoča lažje bolj enakomerno uporabljati šminko in to vam bo pomagal ustaviti dogaja izven linije ustnic.

4. Uporaba napačne šminka senco za obliko ustnic

Kot splošno pravilo, bo temno šminko, da vaše ustnice videti tanjša in svetlo šminko bo jim videti večje. Če imate tanke ustnice, morate uporabiti svetlejši odtenek, da bi se izognili, da vaše ustnice videti še tanjši. Če imate polnejše ustnice, nato pa se bo nasprotno je res in temnejši odtenki bo verjetno ustrezala bolje kot lahka narave.

5. Ne nastavljanjem šminko

Še en koristen nasvet o tem, kako uporabljati šminko in da bo trajalo dlje, je, da ga je, tako da se ne sname na skodelice in kozarce, ko imate pijačo, ali pa samo izzveni skozi ves dan. Vse, kar morate storiti, da bi dobili dolgotrajne šminko, je popivnamo ustnice z robčkom in nato nanesite svetlo prašenje prosojno prahu.

load...

6. Uporaba šminke izven linije ustnic

Če imate tanke ustnice, potem vas bo morda zamikalo, da poskusite in ustvarjajo iluzijo večje ustnice z razširitvijo svojo šminko prek črte ustnic. To je lahko videti zelo nenaravno in neprivlačno, tako da, če želite Fuller videti ustnice, poskusite z ustnico plumper ali pa lahko uporabijo svetlejši odtenek šminke v središče svojih ustnic in to bo dala vtis, da so vaše ustnice večje.

7. Oddajanje šminka priti na zobe

Bitov šminko na zobeh, res videti cool, vendar je problem, da jih je mogoče zlahka izogniti. Da bi se izognili temu ličila napako, vedno popivnamo svojo šminko z robčkom, da odstranite odvečno izdelek in ga nato dal prst v usta, oblikujemo usta v na "O" okoli njega in nato odstranite s prstom počasi. Vsak šminka, ki je bil v nevarnosti, da pridobivanje na zobe bo zdaj na prst, namesto.

8. Ker je preveč plašen s šminko

Se ne intimated s šminko in ne bojte se eksperimentirati malo. Mnoge ženske samo držijo eno senci in so živčni o poskusu temnejše odtenke ali svetle barve, saj menijo, da bi lahko izstopajo preveč. To je res vredno eksperimentirati z drznejši šminko včasih. Samo zato, ker je videti nekoliko drugačna, to ne pomeni, da ne izgledaš.

9. Ne upoštevajoč tonus kože

Moraš upoštevati svoj ton naravne kože pri izbiri šminke senco. Vsakdo lahko ogledate fantastično z rdečo šminko, ampak druge barve pa je treba uskladiti na kožo. Če imate svetlejšo polt, potem svetlejše odtenke roza in koral bo dobro delo. Če imate temnejšo kožo, potem pa se odločijo za slive in rjava.

10. Preveč bleščice!

Žal dame, ampak pustite bleščice za najstnike! Rahlo shimmer bo videti v redu, vendar je preveč bleščice res ni videti prav na, recimo, na nekoliko bolj zrel in prefinjen dama.

Kako uporabljati šminko? Kakšne so vaše najboljše ličila nasveti in triki?

load...