Kako uporabiti vizijo za ustvarjanje svojega sanjskega življenja? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

Kako uporabiti vizijo za ustvarjanje svojega sanjskega življenja?

Kako uporabiti vizijo za ustvarjanje svojega sanjskega življenja?

Vizija plošče so odličen način, da navdih za uspeh in so zelo zabavno, da bi, kot dobro. Nekateri ljudje verjamejo, da imajo ljudje, s pomočjo stvari, kot so gledanje plošč, moč, da vključite svoje sanje v resničnost skozi mislil sam. Ena stvar je gotovo, bo vizija plošča služi kot opomnik za kaj si prizadeva doseči in bo navdih, da vse od sebe, da bi dobili tam. Vizija svet je lahko tako enostavno seznam izjav, ali je lahko kolaž slik, ki predstavljajo svoje sanje. Tukaj je, kako uporabljati vida deska za pomoč pri sprejemanju vaše sanje.

1. Poiščite navdih

Da bi vizija deska dela za vas, morate biti malo ustvarjalni in presegajo le preprosto izjavo o "Hočem biti bogat" ali "Želim spoznati popolnega moškega." Vizualizirajte, kako bo sanje v resnici pomeni za vas in si s pomočjo revije za slike, ki bodo zastopali te sanje. Ob več denarja, na primer, bi lahko pomenilo, da bi lahko šla na svoj sanjski dopust, ali vozite svoj sanjski avto. Tisti, ki so vrste slik, ki vas bo motivirajo.

2. Get svoje cilje jasno v tvoji glavi

Vzemite si čas, v določanju svojih ciljev, saj so raziskave pokazale, da so ljudje, ki so jasno opredeljene cilje v življenju bolj verjetno, da bi bila uspešna. Vaši cilji so lahko tako kratkoročno tisti in Grander, dolgoročne tisti, vendar morate biti jasno, kaj je to želite doseči, če vizija krovu je, da so prave tudi za vas.

load...

3. Vzemite si čas polaganje vaš vid ploščo skupaj

Ne pozabite, da so to tvoje sanje, da govorimo o tem, da so pomembne za vas, zato ne hitite ustvarjanju vida desko, vzemite si čas in jo ustrezno organizirati. Točno kako se organizirati, da je odvisno od vas, vendar želite, da se zgleduje, ko gledate na to, ni treba razmišljati o tem, kaj nered je videti!

4. Ni pravila vizija board

Večina ljudi, svoje vizije table na stvari, kot so potovanja, finance, odnose in osebnostno rast, vendar vaš vid odbor je svoj prostor, tako da lahko organizirate pa ti je všeč. Ni pravil o tem, kaj lahko gredo na vizijo krovu. Uporabite lahko vse, kar vam bo dala motivacijo, ki jih potrebujete.

5. Uporabite veliko različnih virov 

Vizija odbor bi moral biti nekaj, kar vznemirja, ko ga vidim, in nekaj, kar vam pomaga vizualizirati svoje cilje. Lahko uporabite ponudbe znanih oseb, slike iz revij in iz interneta, svoje ročno napisane zapiske, ali morda spominke iz krajev, ki jih želite, da se vrnete. Bolj zanimivo bo vaš vid deska videz, bolj bo vas navdihuje.

load...

6. Oglejte si svoj vid krovu vsak dan

Najboljši kraj postaviti vizijo odbor je nekje, kjer ga lahko enostavno videli, in traja nekaj časa razmišljam o tem, kaj to pomeni. To bi vam moralo zagotoviti dnevno spomin na tisto, kar je, da se poskuša doseči. Vzemite si čas za pogled na vašem vozilu vsak dan in razmišljati o tem, kaj lahko narediš danes, da se bi še korak bližje k uresničitvi svojih sanj.

7. Naj bo do datuma

Vaša vizija krovu ni potrebno, da je stvar, ki se nikoli ne spreminja, lahko dodamo, da je v vsakem trenutku, če želite. Morda boste našli več stvari, ki krepijo obstoječi cilj, ali pa morda premislili in želite dodati nov cilj. Vodenje vaš svet do datuma in sveže bodo pomagali, da svoje sanje v ospredju svojega uma in to je tisto, vizija plošča je.

8. Zapišite svoj napredek

Medtem ko so vodenje vaše plošče do datuma, ne pozabite označiti svoj napredek v smeri svojih ciljev. Vsak znak, da ste se preselili malo bližje svojim sanjam, se lahko dajo na vašem vozilu. To je odličen način, da vas motivirani. Lahko vodi tudi vizijo dnevnik, tako da, kadarkoli se počutite, kot opustiti kajenje, si lahko ogledate in videli, kako daleč ste že prišli.

9. Predstavljajte si sebe v prihodnosti

Ko pogledaš na vašem vozilu res zamisliti sebe živi svoje sanje življenja. Vizualizacija je dejal, da je najmočnejši um vaje, ki jih lahko storite. Po mnenju tistih, ki verjamejo v zakon privlačnosti, vizualizacija oddaja močno silo, ki lahko pripravi svoje sanje bližje realnosti.

10. Vizija plošče ne dela!

Ali menite, da obstajajo sile, ki jih ne razumejo na delovnem mestu, ali pa je samo motivacija, da ne trik, ni nobenega dvoma, da vizualizacija pa, da se ljudje v zrak. To je bilo dokazano, da so športniki, ki so zamislili sami obračun skok, ali dvigovanje težkih uteži veliko več možnosti za uspeh. Nobenega razloga ni, sploh, zakaj vizija odbor ne bo pomagalo, da bo vaše sanje resničnost preveč.

load...