Kako uporabljati rdečo šminko kot pro? top 10 nasvetov za ličenje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

Kako uporabljati rdečo šminko kot pro? top 10 nasvetov za ličenje

Kako uporabljati rdečo šminko kot pro? top 10 nasvetov za ličenje

Šminka je bil z nami že dolgo časa in, ker zori časa, ženske so z uporabo ličila, enega ali neke druge, da bi sami videti lepa in da se razlikuje od ostalega množice. Prvotno je bila šminka iz kar je blizu pri roki, kot so rastline, jagode in prah zdrobljenimi iz skale, in je bil stari Egipčani, ki so bili prvi, ki dejansko začetek proizvodnje šminko. Šminka je že dolgo pot od takrat, vendar je ena stvar, ki se ni spremenil skozi stoletja je ženska ljubezen do svetlo in krepko rdečo šminko. Sprijaznimo se, nič ne krepi zaupanja precej podobnega krepko rdečo šminko in klasična rdeča šminka je z omejenimi možnostmi, ki jih mnogi glamuroznih zvezd od Marilyn Monroe z Gwen Stefani. Saj ni treba, da Megazvezda pull off lepe rdeče ustnice, le malo knowhow in nekaj nasvetov. Klasična rdeča šminka je v modi že desetletja in je nikoli ne bo šel iz mode, da se naučijo, kako priti do popolne rdeče ustnice, ki jih obravnava ta top deset nasvetov o tem, kako uporabljati rdečo šminko kot profesionalec.

1. Izberite pravo odtenek rdeče za vas.

Red, ni samo rdeča in šminka lahko ogledate različne na različnih ljudi. Tradicionalno je veljalo, da je lažji rdeče in koralni odtenki primerni poštene lupino ženske, medtem ko temnejši odtenki primerni temnejše kože. Resnica je, da ni pravil za vrsto rdeče, ki vam bo ustrezala, tako eksperimentiranje in test, dokler ne najdete popoln odtenek rdeče za vas.

2. Piling ustnice

Drug velik namig o tem, kako uporabljati rdečo šminko kot pro je nežno piling za ustnice z mehko zobno ščetko in oljčnega olja (ali kokosovo olje), preden pride koli ličila sploh. Nežno premikajte ščetko v majhnih krogih nad ustnicami in to bo odstraniti suho, luskasta koža, ki lahko uniči vaše šminko in to bo pomagalo vaše ustnice zadržijo vlago. Samo ne pretiravajte piling, če so vaše ustnice še posebej občutljiva, ali pa jih bo dala zelo boleče.

load...

3. Vlaženje vaše ustnice

Nanesite velikodušno količino balzam za ustnice (ali karitejevo maslo) na ustnice jih vlaži. Vtrite balzam za ustnice dobro in ji dal deset minut, ali tako, da se potopi v kožo. Nato odstranimo odvečno s tkivom. To je še posebej pomemben korak, če so vaše ustnice nekoliko suho, ker šminka ne držijo, da se posuši ustnice za zelo dolgo.

4. Uporabi senčila najprej

Previdno pripraviti po naravni obliki ustnic, samo znotraj črte naravne ustnice, s podlogo lip iste barve kot vaše šminke, določiti obliko usta in še posebej osredotočiti na opredelitev vašega ranila lok. To vam bo pomagalo določiti popolnoma oblikovanih ustnice in poudarila, da lok zapeljiva ranila; Prvi nanosu senčila, bodo ustavili neprivlačno šminka krvavitve ali tek. To je bolj pomembno, z rdečo šminko kot s katero koli drugo barvo ustnic, saj lahko rdeča šminka krvavitev še posebej opazno in zelo grd.

5. Izpolnite vaše ustnice s podlogo za ustnice

Barva znotraj oris, ki ste jo pravkar sestavljen z oblogo ustnic. To bo pomagalo šminka držijo bolje za vaše ustnice, ki bo trajalo veliko dlje, in se bo povečal barvo preveč.

load...

6. Nanesite šminko

Uporabi šminko, po možnosti s čopičem, saj to vam bo dala več nadzora; ga enakomerno nanesite in velikodušno in ostanejo v okviru linij, ki jih pritegnila z oblogo ustnic. Poskrbite, da boste dobili pravico v notranje kotičke ustnic, tako da nimate "golih" območja, ki prikazuje ustnic. Uporabi šminko na sredini ustnice prvi, in potem dela svojo pot proti zunanjosti. Boste našli, da je to najlažji način, da se zagotovi, da dobite celo plašč vso pot po vaših ustnic.

7. Blot in uporabi drugo plast

Naslednji namig o tem, kako uporabljati rdečo šminko kot profesionalec je popivnamo prvo plast šminke z vpojnim papirjem in nato nanesite še eno plast. To bo pomagalo vaše šminka ostanejo v veljavi dlje in vam bo dala močnejši poplačilu barve in boljši opredelitvi.

8. Pritrdite šminka s praškom

Drug način, da se šminka traja dlje je, da se kos tanke tkiva nad ustnicami in prah nekaj prosojnega v prahu, skozi tkivo. To bo popraviti šminko in ga držite v mestu dlje.

9. Nanesite korektor na rob ustnic za ustavitev krvavitve

Drug velik namig o tem, kako uporabljati rdečo šminko kot profesionalec je uporabiti nekaj korektor ob robu ustnic, tik nad linijo šminke in senčila. To bo pomagalo ustaviti šminka krvavitve in to bo tvoje rdeče ustnice videti še bolj opredeliti in zapeljiva.

10. Nanesite nekaj lip gloss, če je to potrebno

Če želite, lahko zdaj uporabljajo lip gloss, če želite, bleščečo, dramatičen videz, ali pa se lahko uporablja lip gloss samo središče vaših ustnic in da bo vaše ustnice videti bolj polne.

Ali imate druge nasvete o tem, kako uporabljati rdečo šminko kot profesionalec?

load...