Konec dneva hujšanje: izgubiti težo - začnite najprej loviti sebe | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

Konec dneva hujšanje: izgubiti težo - začnite najprej loviti sebe

Konec dneva hujšanje: izgubiti težo - začnite najprej loviti sebe

Vendar pa lahko proces pridobivanja vitkejši sliko postalo veliko lažje in bolj harmonično, ko začnete najprej ljubiti sebe.

Na primer, pevka in igralka Kelly Osbourne izgubila 23 kilogramov in ustvaril povsem novo podobo sebe. Ona je skupna ugotovitev, da v tem procesu, najprej - je postala srečnejši, naučili zares ljubiti sebe in spremenili svoje življenje na bolje in njena izguba teže je bil samo prijeten bonus dodalo pozitivnih notranjih sprememb.

Lahko vprašam: "Kako ljubiti sebe, ko sem tako debela, in sploh ne čutijo lepa?" Odgovor je - morate razumeti, da ste več kot samo to fizično telo in morate zaljubila v svojo notranjost, da bi pozitivne spremembe v zunanjem videzu. Vse spremembe začnejo od znotraj, tudi v starih časih so naši predniki to novo. Buda je rekel: "Vi ste, kaj si misliš." To pomeni, da se, če menite, maščobe in neprivlačno to je tisto, kar bo postal. Nočemo, da! Boste morali začeti razmišljati, da si lepa ne glede na to, kaj (ne glede na to, koliko kilogramov ste težki), spremenite svoj odnos in začeti ljubiti sebe zdaj! Potem boste videli, kako se bo vaše telo in svet okoli vas pozitivno spremembo.

load...

. (Dobro afirmacije, na primer, vam lahko pomaga, da imajo več samo ljubezni Tu so nekatere od njih:! Ljubim in sprejemam v celoti in popolnoma sem vas bitje ljubezni in svetlobe sem lepa znotraj in zunaj sem! ljubil! jaz sem sprejeta!)

Naj se učijo iz primerov ljudi, ki so dosegli želene rezultate in upamo, da samo ljubezen in samo sprejema naša prednostna naloga. Vedno se spomnite, da ste svoj "bestest prijateljev" in jo je treba vedno in samo podpirati in spodbujati sebe, (nikoli ne govori negativno sami notranjosti), nato pa se bo vaše želje in cilji zgodilo veliko hitreje in lažje.

Upam, da vam je zdelo koristno. Prosimo, delite svoje misli v razdelku komentarju spodaj.

Ostani lepa in samega sebe!

load...