Nakupovanje za novo fundacijo? Tukaj je 10 koristnih nasvetov za vas | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

Nakupovanje za novo fundacijo? Tukaj je 10 koristnih nasvetov za vas

Nakupovanje za novo fundacijo? Tukaj je 10 koristnih nasvetov za vas

Fundacija je v središču vsega dobrega ličila in ustvarja platno, na katerega preostanek svojega ličila gre. Izbira prave temelje za vas, potem je prav tako pomembna kot izbira katerega koli drugega elementa svojega ličila komplet. S tako veliko različnih možnosti na voljo, čeprav je lahko težko najti pravo podlago, ki ustreza vaš tip kože in barvo kože. Če boste dobili pravico temelje, lahko naredi čudeže za vašo ličila. To lahko nemoteno izvajajo svoje kože, skrije madeže in celo iz vaše polti. Get it narobe, na drugi strani, in je lahko videti povsem cakey in nenaravno. Tu, da vam lahko pomaga izbrati idealno podlago za vas, je deset nasvetov o tem, kaj iskati, ko ste nakupovanje za temelj.

1. Poglej nevtralne odtenke

Če ima temelj celo namig za noben drug namen kot nevtralne, naravnega videza odtenkih barve, potem bo videti umetna in na pravem mestu. Izogibajte nobene podlage, da je videti preveč rumeni, oranžni ali roza, in gre za tiste, ki so le odtenki naravnega ten kože. Fundacija mora biti zagotavljanje le osnovo za ličila, ne zaradi česar boste videti kot klovn!

2. Nakup temelj z zaščito pred soncem

Sončna svetloba se starajo kožo in je lahko škodljiva, zato se zaščitite kožo z osnovo, ki vsebuje zgrajena v zaščito pred soncem. Dermatologi priporočajo, da gre za maksimalno zaščito najbolje, da plast zaščite pred soncem, tako da, če ga uporabljate vlažilno kremo z zaščito pred soncem, je še vedno najboljši nasvet za uporabo temelje z istim SPF rating ali višji.

load...

3. Prosite za strokovno pomoč

Vsak spodoben trgovina bodo morali strokovnjaki na strani, ki vam lahko pomagajo izbrati najboljšo senco in vrsto temelj za svoj ten kože. Ne bodite sramežljivi pa prosi za pomoč, in ne bojte se vprašati, preizkusiti, preden kupiš preveč. Edini način, da res vidim, če se bo nek temelj obleko si je, da ga preizkusite na obrazu, in poskusite najti neko naravno svetlobo, da preveri, kako bo videti, ko prideš pred trgovino.

4. Fundacija za mastno kožo

Če imate mastno kožo, potem se bo vaša koža proizvaja več kot dovolj olja, zato izberite podlago, ki ne temelji olje. Olje temelj temelji, na vrhu mastno kožo, lahko povzroči ličila krvaveti in vaš obraz lahko ogledate neenotno. Poglej za nafto brezplačno formul in mat temeljev; so najboljša izbira za mastno kožo.

5. Fundacija za suho kožo

Za suho kožo, ki jih lahko kupite osnovo, ki je bila obogatena z vlažilno kremo, in to bo dala najboljšo pokritost in da vaša koža hidrirani ob istem času. Če želite nekaj malo svetlejši od vaše kože, nato je obarvano kremo ali BB kreme morda najboljša izbira za vas. Za težji pokritost, gredo z nafto, ki temelji, kremasto temeljev.

load...

6. Fundacija za normalno kožo

Če imate "po sredini" normalen tip kože, nato srečen si! Izbirate lahko med osnovo, ki ustreza tej priložnosti ravno prav. Lahek ali težek pokrov, tonirana vlažilec, mineralna temelj ali na oljni osnovi... Samo vzemite kramp in poskrbite, da je temelj apartmajev svojo kožo in ni videti nenaravno na vas.

7. Ena temelj verjetno ne bo deloval skozi vse leto

Večina žensk bo treba vsaj dve različni temelje, enega za zimo, druga za poletje. Razlog za to je, samo, da vas bo koža spremeni glede na letni čas in ste verjetno tan, tudi če je le malo, v poletnih mesecih. Tudi v poletnih mesecih, boste verjetno potrebovali lažji pokritost formulo in nekoliko temnejši odtenek, tako da je temelj ujema bolje z barvo vaše kože na rokah in vratu.

8. Ne pozabite, da je temelj mora izgledati naravno

Če je eno samo pravilo, da nikoli ne smemo pozabiti pri nakupu temelje, je, da bi bilo temelj vedno videti naravno. Če vidite črto med svoj temelj in vratu, potem se ga ne meša v pravilno, ali pa, bolj verjetno, da ste izbrali napačen odtenek temelj.

9. Prosite za tester in vzorcev

Najboljši način, da ugotovite, če je temelj vas bo res ustrezala se ga odnese domov in ga preizkusite tam. Večina dobrih ličila trgovin bodo odvzeli vzorce in tester, ki jih lahko vzamete s seboj domov, tako da jih uporabijo. Doma, lahko vidite, kaj se bo izgledal v vseh vrstah svetlobe in ne boste počutili, kot da se pod pritiskom, da bi hitro odločitev.

10. Spoznajte osnovna pravila

Če povzamemo, potem, prvi korak je, da veš vaš tip kože: mastna, normalna ali suha. Nato se boste odločili za kakšne vrste kritja, kar potrebujete: v celoti, srednje ali lučko, in da je odvisna od vaše polti in, končno, ujemajo v senci temelj za vašo naravno barvo kože, v tistem letnem času. Karkoli boste izbrali, mora vaš temelj naraven videz in brezhibno, in da bi morala okrepiti svojo naravno lepoto.

Katere so vaše najljubše nasveti temelj ličila?

load...