To je tisto, kar se bo zgodilo, če se 24 ur odklopite iz elektronskih naprav | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

To je tisto, kar se bo zgodilo, če se 24 ur odklopite iz elektronskih naprav

To je tisto, kar se bo zgodilo, če se 24 ur odklopite iz elektronskih naprav

Ali ste vedeli, da je leta 2017, porabimo neverjetnih trikratno količino informacij, ki smo ga že v šestdesetih letih prejšnjega stoletja? To morda zveni kot dobra stvar: konec koncev, več informacij pomeni večjo, bolj izkušenega možgane, kajne? No, ne ravno.

Problem je, da se informacije, ki jih ti porabijo ravno ne gre za dodano vrednost za naše življenje. Mi smo porabijo napačne informacije. Mi pomikanje gor in dol po naši Facebook novic ves dan, gledal nekaj virusnih videoposnetkov, pošljite sto besedil, najljubše nekaj tisoč tweets, kot sto Instagram slik, uporabite peščica čustvenih simbolov in tako naprej. Skratka, smo nespametno zasvojeni z nespametnega informacij.

Kaj se tudi zgodi, da naše elektronske naprave privede do stresa. Smo se znašli zbujam sredi noči, da preveri naše e-pošte; zamenjamo naše prenosniki off v zadnjem trenutku pred spanjem in jih znova vklopite spet takoj, ko smo se zbudili v jutro. Ta vrsta načina življenja ne more biti zdrava za nas.

load...

Torej, kaj je, da pogled na nekaj stvari, ki se zgodi, da vas, če se ločite od svojih elektronskih naprav za 24 ur.

Boste Premisliti svoj čas

Vse prepogosto smo vedeli, da moramo narediti dodaten napor ujeti vlak ali avtobus, da gredo in si oglejte našo prijatelja za klepet, nekaj hrane in sprehod. Ampak to je samo toliko lažje, da imajo hihitanje z njimi na spletu. Namesto da bi porabili eno uro ali tako potujejo bi jih videli, da lahko namesto ustrelil le nekaj sporočil svojo pot, medtem ko je lov na Netflix.

Če želite preklopiti svoj telefon, televizija in računalnik izklopljen, boste nenadoma premisliti svoj čas. Boste spoznali, da dejansko dogaja, da vidim tvoj prijatelj, je stokrat boljši kot sedel doma in jim sporočil. Boste narediti dodaten napor, da se z ljudmi, ki jih imate radi, in nagrade bodo fantastično.

load...

Boste izgubili strah pred zamudili

Problem z socialnih medijev je, da nam kaže zanimiv svet, ki je pogosto odrezani od nas. To nam kaže ljudi, ki imajo dober čas, medtem ko delamo in počutijo osamljene.

Ampak, če se ne preverja svoj telefon ves čas, ne boste imeli pojma, kaj se dogaja. Boste dobili na s svojim življenjem, ki svoj napredek, in občutek mogočni vsebine.

Boste Lose pozivam, da preverite

Če je nekdo, da ti povem, kako pogosto si preveril svoj telefon v tem TV-oddaje si gledal, da boš presenečen. Resnica je, da je postala navada, za nas, da preverite svoje telefone, ne da bi se tega zavedal. Včasih smo iztegne roko, da preveri, samo zavedati, da smo pravkar PREVERITI minuto !!

Preverjanje iz telefonov je prisila. To je "nekaj narediti", ki nam pomaga zapolniti vrzeli v našem času. Toda tisto, kar smo iskal? Posodobitev stanja iz Gemma? Besedilo, ki pravi, "lol"?

Izklop za 24 ur, vam bo pomagal, da se uprejo siten pozivam, da preveri Napravo vsakih 5 minut.

Boste vprašanje učinkov

Ko smo sredi preverjanje naše e-pošte, Facebook, besedila in Instagram je, pravzaprav ne dajo ničesar drugega misel. Nekaj ​​"Všeč mi je" za naše fotografije nas počutijo dobro, medtem ko je lahko kratka sporočila prijatelja pomaga omiliti dolgčas.

Toda, ali ste kdaj sedel in pravilno razmišljal o učinkih, da vse to ima na vas? Kaj si v resnici učijo iz preverjanje vaše e-pošte ves čas? Kako listanju Facebook vsak dan, da se počutite? Ali pa, da se počutite dobro, ali pa se boste počutili prazne? Če preživite dan od vaših elektronskih naprav, boste lahko analizirati, kaj vse to v resnici pomeni.

Boste počutijo manj pod stresom

Da, lahko le 24 ur stran od elektronike omejili stres zelo. Zakaj? Ker so naše naprave močno prispevajo k stres v našem življenju.

Ali smo si razburjen, ker še vedno ni texted po 8 urah, ali pa si bomo poudarili zato, ker stranka ne bo ustavila ME pošiljanje e-pošte, lahko naše elektronske naprave, da naše življenje pekel. Včasih, oni so res samo ni vredno.

Preživite nekaj časa stran od tvoje in si privoščite nekaj sprostitve. Pojdi na dolgi sprehod v parku, so sprejeti-out kavo, pojdite si oglejte film. Sprostite se in uživajte!

Boste bolj produktivni

Zavlačevanje je bane življenja mnogih ljudstev. Seveda, želimo biti bolj produktivni, ampak to je le preveč mamljiva, da križem rok sedel nazaj in Leteti preko naših telefonov, namesto. In, oh poglej! Še en smešno mačka video na YouTube.

Če so telefon, televizija in računalnik vse izklopi, boste bolj nagnjeni k biti produktivni. Si bo naredil stvari, ki ste jih zavlačevanja za dolgo časa, in boste vetrič skozi svoje naloge. Z nič vas odvrnilo, svet je vaše ostriga.

Boste bolje spali

Kdaj zbudili sredi noči zvok telefona? Morda Izokrenuti gledati na to, da vidim, če je to kaj pomembno.

Seveda to ni; to je samo Laura spet označevanje v mesto ob 3am. Ali to dekle nikoli ne spijo?

Nope, zdaj pa ne more priti nazaj spat!

Včasih naši telefoni nas ni ne zbudi, ko pa smo se zbudili ob 3am, da gredo in lulat, čutimo prisiljeni, da preverite svoje telefone. In ko smo videli pomembno pošto, jo prebrali in se igra na naš um, dokler ne bo 6. Ure in nismo dobili nazaj spat!

Izklopite telefon za noč in videli, kako veliko bolje spite.

Boste prišli do novih idej

Ideje ne pop v tvoji glavi, medtem ko gledate video posnetke, komentiral Facebooka, ali skeniranje prek Twitterja.

Zamisli, ko ste sedeli ravnodušno, ali gredo na sprehod. Brez elektronske naprave za vas odvrnilo, vaš um je prosto sprehaja v sanjskih svetovih vaše domišljije.

Boste izgubili občutke ljubosumja in jeze

Kdaj preverjate Facebook le čutiti razgretimi ljubosumje in jezo, ko vidiš, da fant ste drobljenje na z drugo punco?

Vse, kar imamo.

Socialni mediji samo izpostavlja nam, da preveč stvari, ki jih res ne bi smela videli. Lahko se počutimo žalostni, osamljeni, grenka, jeza, ljubosumni in več. Skratka, daje ostro povzroča nezdravo čustev.

Boste izvedeli, da vaše naprave so potrebne

Da, v vedno povezanem svetu, morate telefon in računalnik. Ko jih potrebujete. Ne, ne more delovati brez njih, ne more komunicirati brez njih.

Ampak toliko, kot jih potrebujete, jih je treba uporabljati na pravi način. Ti morajo okrepiti svoje življenje, dodamo nekaj z njim, in da bo bolj učinkovito.

Poraba 24 ur od vaše naprave boste odrezani od mnogih pomembnih stvari, kot tudi veliko neuporabnih stvari. Lahko bi se celo spravil v ozadju s svojim delom. Toda upajmo, ko jih znova vklopite, se boste naučili, da bi dobili največ iz njih in zmanjšal nazaj na odpadke.

load...