Top 10 najbolj vročih trendov ličenja za leto 2015 | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

Top 10 najbolj vročih trendov ličenja za leto 2015

Top 10 najbolj vročih trendov ličenja za leto 2015

V preteklih letih so mnogi napredek v ličila privedla do cvetoče industrije v kozmetiki in je, če ni konec različne načine za ženske, da bi sami videti še lepše. Brskanjem po ličila števec, boste našli toliko različnih blagovnih znamk in stilov ličila, ki so preprosto razvadijo izbire. Tako kot z obleko, ličila trendi pridejo in gredo, tako da naslednjič, ko brskate po ličila števec, imeti v mislih, ti top deset ličila trendi za 2017. Morda boste našli nekaj novega, ki želite poskusiti.

1. Multi obarvane oči

Sveže off vzletno-pristajalne steze za poletje, vrgel ven dolgočasno črno črtalo za oči in dal nekaj barve nazaj v stik z očmi, saj so multi-barvne senčila in eyeliner vsekakor trend, da pazi za v 2017. Odhod vaše najbližje ličila trgovina, in boste našli mavrico barv med katerimi lahko izbirate. Vse je samo odvisno od tega, kako krepko se počutite!

2. Blonde obrvi

To je vse spremembe v oddelku za obrvi preveč. Ven so šli običajne črne in rjave obrvi in ​​pride blondinka. Res blond obrvi lahko izjavo predaleč za nekatere, ampak dekleta, ki imajo pogum, da ga odnesejo, lahko izgledaš prelepo.

load...

3. Pinker bolje

Rosy roza lica zdi, da so v modi tudi, da preverite najnovejšo paleto blushers in dajejo licih sijaj. Iz malin v fuksija, lahko blush prinesla takojšen nov pogled na vaš make-up slogu, tako da ga je šel leta 2017.

4. Cat eyeliner

Debele zunanji vogali cat stil eyeliner deluje s skoraj vsako obliko oči in ga lahko dajo dekle kul, zapeljivo in skrivnostno videz. Lahko uporabite tudi katero koli barvo eyeliner doseči videz, vendar pa lahko traja nekaj prakse za popolno, če ste nikoli poskušala ustvariti mačka oči pred tem, da si dal nekaj časa pred ogledalom, preden se odpravite ven s to novo podobo.

5. Naklon ustnice

Še en odličen pogled za 2017 je gradient ali Ombre rdeča šminka. Namesto, da bi en sam odtenek rdeče vsem ustnic, poskusite temnejše odtenke na sredini ustnic in nato postopen prehod na svetlejše odtenke, kot delate navzven do robov in koti ustih.

load...

6. Kovinski odtenki za oči

Piskajoč kovinski odtenki oči ličila bo rob na vaš make-up tudi letos. Kovinski zlate in srebro lahko res prinese ven naravno lepoto vaših oči in oblikovanje kontaktne točke za celoten videz. Seznanjene s tanko eyeliner, bo kovinski odtenki vam popoln oči stranke za prihodnja zabavne poletne noči.

7. Brezhibno nude

Bivanje visoko na seznam priljubljenih za vzletno-pristajalne steze je to spomladi in poleti, je brezhiben, nude ličila. No-ličila videti je lahko težje doseči kot ste morda mislili. Trik je, da ustvari popolno podlago z dobro premaz prvi, ki mu sledi visoke kakovosti temelj in golih odtenki senčil in šminke.

8. Barbie ustnice

Če iščete nekaj svetlobe za vaše ustnice, nato pa se je Barbie navdih žvečilni gumi roza šminko bila značilnost steze doslej tudi letos. To daje ustnicam sveže, pomladne videz in je kot nalašč za ta letni čas.

9. Krepko, črna eyeliner

Če večbarvnega eyeliner, ki smo že omenili ne zdi čisto v redu za vas, pa kaj pa je polaganje na malo debelo s črno? Debela krepko in, mislimo zelo drzna, eyeliner je tudi trending za 2017. Beseda opozorilo, čeprav, če uporabljate krepko črno črtalo za oči, nato pa omiliti preostanek ličila, da bi dobili najboljši učinek.

10. Neokrnjene obrvi

Obrvi so pustili, da rastejo sami preveč, leta 2017. V dodelano čelo izgleda so daleč zadaj zdaj in naravni videz je veliko bolj v trendu. Ne dovolite, da vaše obrvi rastejo tudi divje, čeprav bo treba še kar naprej lepo obrezana.

Kateri so vaši najljubši make-up trendi za 2017?

load...