Top 8 najboljših vaj, ki vam pomagajo izgubiti težo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Ličila nasveti

Top 8 najboljših vaj, ki vam pomagajo izgubiti težo

Top 8 najboljših vaj, ki vam pomagajo izgubiti težo

Če ste moti dodatne teže, potem imam novico za vas. Slaba novica je: ni čudežna zdravila so v pripravi (žal!). Dobra novica je: če se redno izvaja, lahko obdržite funtov stran! Ne glede na to, kaj kdo reče; nasprotno, vaje skupaj z zdravo prehrano je številka ena učinkovit način, da bo zdrav in ostati vitek.

Torej, kaj so najboljše vaje, da izgubijo težo? Kot je nekdo nekoč dejal: "Najboljša vadba je tista, ki vam - in da še naprej delaš". Prijava za drago članstvo v telovadnici, da ne boste nikoli uporabljali ali nakup drage opreme, da nimate časa za je samo neumno. Namesto, da delaš te stvari, zakaj ne to bo enostavno? Poskusite vključiti zabavne vaje v vašo dnevno rutino. Skupaj s tem, če se pazi na svojo prehrano, boste fit in lep v nobenem trenutku. To je res, da je enostavno.

Tukaj je nekaj najbolj učinkovit, najbolj prijetno in preprosto, najboljše vaje, da izgubijo težo in ostati fit:

  • Tek

Nič ni tako osvežujoča kot zgodnji jutranji tek. Če imate težave, tek, hoja tudi omogoča preprost način, da izgubijo kalorij in jih je mogoče vključiti v vašo dnevno rutino enostavno. Ampak, če boste našli čas za tek in tek, nato pa, da je še bolje. Tipičen tek opekline 300 kalorij na uro.

load...
  • Veslanje

Ta odlična vaja porabi vse zgornje mišice telesa, da vam je težko, a spodbuden vadbo. Samo pol ure te vsak dan bo pustil prepotena in polni energije. Lahko se pridružijo lokalne Veslaški klub ali pa preprosto uporabite veslanje stroj na vaši lokalni telovadnici.

  • Plavanje

Plavanje je še en osvežujoč način za uveljavljanje, opekline neverjetnih 600 kalorij na uro. Poleg redne rezultati plavanje v lepo napeta telesa. Najboljša stvar pri plavanju je, da vam ne pusti vse lepljivo in poten kot druge vaje narediti.

  • Lopar žogo

Ta visoko tempu, intenzivno šport je zelo kalorij bankrot, eden najvišjih gorilnikov na tem seznamu. Ne samo to, ampak če je igral s prijateljem, konkurenca vam lahko potisnite težje delo in igrajo več, kar mu daje še eno prednost pred drugimi vajami.

load...
  • Kolesarjenje

Ali na sobno kolo ali uživanje na prostem vetrič, kolesarjenje je eden izmed najbolj tipičnih kardio vaje, ki obstajajo. Uro kolesarjenja lahko zapišete do 500 kalorij, zaradi česar je to tako zabavno in učinkovito.

  • Aerobika

Step aerobika in preprost aerobika, Zumba in fitnes videoposnetkov - vsi in vse vrste aerobike vaj vam bo pomagalo ohraniti funtov stran. Ob koncu dneva, kar je pomembno je pobiral vajo, da boste našli udobno in prijetno.

  • Ples

Kaj je boljši način, da izgubijo težo in se zabavali, kot obračanja na glasbo in najemnin svoboden? Redna, energičen ples rutinsko, ki traja dvajset minut, lahko pomaga izgubiti težo - in morda boste tudi naučili nekaj funky poteze! Ali ni to kul ?!

  • Kolebnica

Nenazadnje, to klasična starinski vaja potrebuje samo vrvi in ​​območje dovolj veliko, da skoči v. Presenetljivo je, da ta vaja je zelo težko, v primerjavi z drugimi na tem seznamu, zato se pripravite na daha. To je lahko tudi malo težko na kolena, tako da bi se izognili, če ste nagnjeni k bolečinam v kolenu.

Upam, da vam te nasvete, da izgubijo težo koristno.

Katere druge vaje, ki vam lahko pomaga shujšati vam všeč vadil?

Padla, da delite svoje misli v komentar oddelku spodaj.

load...