10 citatov o sreči in nasmeh | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 citatov o sreči in nasmeh

10 citatov o sreči in nasmeh

Bi si vsi želeli biti srečnejši, vendar ne bomo vedno vedeli, kako biti srečnejši. Včasih, ne glede na to, kako težko mislimo, da smo poskušali, to je res težko, da se bomo rešili iz slabosti. Ko blues stavke, so stavke težko.

Louis Armstrong je nekoč dejal, da "če si nasmejan, cel svet smeje s teboj." V bistvu, ko nasmeškom, tvoje počutje zareži. Nekaj ​​tako enostavno, kot nasmehom na ustnicah lahko dvignete svojo celotno duha. To naredi vse, kar se zdi, toliko bolje.

To je zato, ker nasmejan hujska fizične spremembe v telesu, ki se nato privedle do čustvenih sprememb. Tako imenovani srečni hormoni se sproščajo v možganih, ki se počutite na vrhu sveta. Naenkrat, vse vaše skrbi izginejo!

load...

Če ste ugotovitev, da je malo težko, tudi nasmeh zjutraj, pa si oglejte na 10 citatov o sreči in nasmejan, da bo pomagal spremeniti vaš jezijo na glavo.

"Nasmeh je poceni način, da spremenite vaš pogled."

     - Charles Gordy

Charles Gordy zagotovo vedel stvar ali dve o humorju, varčnost in človeške lepote. Namesto da bi porabili ves svoj denar za plastično operacijo, da bi izboljšali njegov videz, je naredil nekaj, kar veliko bolj preprosto in veliko cenejši: je nasmehnil!

To je res, da je temačno izraz ne stori ničesar za svoj videz. Sprehod okoli s mrk namesto nasmehom bo samo izgledaš in občutek slabše kot vaš pravi potencial. Predstavljajte si, da gre na zmenek in scowling ves čas ?! Namesto, da bi si poglej desetkrat bolj privlačna, nasmeh!

load...

"To ni to, koliko imamo, ampak koliko smo imeli, da si srečo."

     - Charles Spurgeon

Lahko se kopičijo toliko stvari, kot si želiš, ampak koliko od tega ste si srečen? Kolikokrat ste si privoščili terapiji drobno, samo zavedati, da lahko hitro naveličali z 8 od 10 predmetov, ki ste jih kupili? Kolikokrat ste kupili box-sklopov, le da jih konča v nekaj dneh, potem pa imaš kaj drugega gledati?

Toliko stvari, ki jih kupujemo, so časovno. So zabavo nas bežno pred nas dolgočasno. Torej, ne gre za vprašanje, koliko stvari, ki jih kupujejo; je vprašanje, kakšno vrednost dobiš od stvari, ki jih imajo. Osredotočite se na stvari, ki jih resnično uživali, namesto veselja, ki jih dobite od nakupa stvari.

"Če vidite prijatelja brez nasmeha, da se jim eno od tvoje."

     - Pregovor

G. Pregovor vedel stvar ali dve o življenju. In ena od stvari, ki je vedel veliko o je sreča in kako jo deliti z drugimi.

Glej, sreča ne samo dobiti, počne stvari, ki vam koristijo. Da, lahko uživate v čokolado in terapijo na drobno, da si srečen. Ampak prav, prinaša žarek sonca v življenje nekoga drugega lahko prav tako zelo zadovoljen.

Če vidite, da je vaš prijatelj navzdol v odlagališč, dvigniti svoje duhove. Smile z njimi, da jih smeh. Naj jim občutek super. Vaš pozitivnost bo prenesla v njih, in njihov nasmeh bo dovolj, da vas okuži in se boste počutili še bolje.

"Sreča je odvisna od nas samih."

     - Aristotel

Aristotel bi lahko živel pred več kot 2000 leti, vendar je vedel, kaj je on srečen. Vedel je, da si preprosto ne more sklicevati na druge ljudi in drugih stvari, da bi jih z veseljem. To ne gre tako. Sreča je, da je treba doseči, in edina oseba, ki jo lahko doseže, je VI.

"Smile! To je druga najboljša stvar, ki jo lahko naredite z ustnicami. "

     - Ian Segail

Očitno je, da Ian Seagil ima idejo o tem, kaj njegova najljubša stvar s svojimi ustnicami je (in smo ugibati, da je ne jedo).

On je popolnoma prav, čeprav; nasmejan je ena najboljših stvari, ki jih lahko naredite z ustnicami, in ko se počutite v težavah, to je najboljša stvar, ki jo lahko naredite z njimi. Vaši rožnato ustnice so tam z razlogom: da živijo, ljubezen in smeh. Če greš skozi življenje, ne da bi jih uporabljajo, da bi nasmeh, ste dejansko nekako jih izgubljamo. Torej jih uporabljajo pravilno!

"Topel nasmeh je univerzalni jezik prijaznost."

      - William Arthur Ward

Vsi po vsem svetu odziva na nasmehom. Ali živite v Veliki Britaniji, v Gani, v Indiji, v Ameriki ali na Kitajskem, se odzovejo na enak način, da bi topel nasmeh. Topel nasmeh od sorodnika ali tujca počutiš toliko bolje. To počutiš toplo, varno, tolažila, ljubljene, pozdravil. Nasmejana na ljudi, se jih je opomnil, da je ljubezen in toplina na svetu, in da jih cenimo, kdo so.

Če nasmeh več, si širijo dobroto in srečo. Ti si povedal drugim, da je veselje v vas.

"Ne pozabite, da so najsrečnejši ljudje ne tistih, dobili več, vendar tisti, ki daje več."

     - H. Jackson Brown. Jr.

Lahko imaš toliko stvari, kot si želim, vendar lahko na koncu pusti občutek votlino. Kaj je bolj pomembno v življenju je pomagati drugim. To je pot do prave sreče. Videti nasmeh je prav tako izpolnjuje, kot sami nasmejan.

"Prevečkrat podcenjujemo moč dotika, nasmehom, prijazno besedo, poslušanje uho, iskren kompliment, ali najmanjše dejanje skrbi zase, vsi, ki imajo potencial, da pa življenje okoli."

     - Leo Buscaglia

Kaj menimo, da lahko spremenimo svet? Denar? Industrija? Finance? Varna gospodarstvo?

Vse te stvari so vredni odgovori, ampak oni niso stvari, ki jih ali pa so v nadzor. Še več, vsi so del dolgoročnega načrta in pogosto neposredno ne vplivajo na življenje osebe, ki potrebuje pomoč prav zdaj.

Prepogosto pozabljamo, da nasmeh na ljudi. Nasmeh ima potencial, da odpravi nekoga duhove in jih prinese ven iz slabosti. Če nekdo veste, gre skozi težke čase, govoriti z njimi, jim prisluhniti in jim posojajo svoj nasmeh. Lahko se zgodi, da niso videli vesela obraz za dolgo, dolgo časa.

"Sreča je, ko, kar ste rekli, in kaj vam je, kaj misliš, da v harmoniji."

     - Gandi

Eden od razlogov, smo nesrečni, ker ne sledimo skozi z našimi prepričanji. Lahko bi rekli, ena, nato pa naredil drugo.

Gandi je bil človek, ki je zaljubljen drži njegovih načel v celotnem svojem življenju - in je bil srečnejši zanjo. Če je videl krivico, ga je izpostavil. Da se ni storil, njegova dejanja ne bi bili v harmoniji s svojimi etiko. In bi to pripeljalo do nesrečnega Ghandi.

"To je začetek helluva, da lahko prepozna tisto, kar si srečen." 

     - Lucille Ball

Zdaj pa se vprašajte: kaj me veseli? Če niste prepričani, izvedeli. Ne moreš doseči srečo, če niste prepričani, kje tvoje cveti od.

Kateri so vaši najljubši citati o sreči in nasmejan?

load...