10 čudovitih jutranjih navad, ki bodo omogočile vaš dan | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 čudovitih jutranjih navad, ki bodo omogočile vaš dan

10 čudovitih jutranjih navad, ki bodo omogočile vaš dan

Kaj boste storili, lahko prva stvar zjutraj nastavite razpoloženje za preostanek dneva. Torej, če začnete svoj dan planila, panika in v slabem ali negativno razpoloženje, potem je zelo verjetno, kako bo preostanek dneva še naprej. Če želite izvedeti, kako se postaviti v pravi okvir mislih za bolj produktivno in manj stresno dan, preberite deset jutranje navade, ki bo Omogočite dan:

1. Zbudite prej

Brez presenečenj z naše prve točke! Zbujam uro ali dve na začetku vam daje več časa za pripravo na dan, več časa, da se zbudiš, in celo jutro bo postala manj stresna izkušnja. Poskusite in boste ugotovili, da, ko se enkrat navadiš na to, da je neverjetno, kako veliko lahko dosežemo z nekaj dodatnih ur na dan.

2. Jejte pravilno zajtrk

Zdaj pa imaš, da več časa, lahko poskrbite, da boste dobili več kot le skodelico kave za zajtrk! Če preskočite zajtrk, vaše telo ne dobi s hrano in energijo, ki jo potrebuje in ki lahko vplivajo na vaše razpoloženje za preostanek dneva.

load...

3. Plan tvoj dan

Vzemite si nekaj časa, da načrtovati svoj načrt za ta dan. Vizualizacijo, kaj morate storiti in kako boste reagirali na situacije, ki jih poznate boste obraz bo bolje pripravljeni, močnejši in bolj učinkoviti.

4. Namestite nekaj optimistično glasbo

Poslušanje nekaj očarljiv glasbe lahko res dvignite žganja zjutraj in vam navdušenje za preostanek dneva. Ljudje ponavadi ponavadi igrajo glasbo, ki odraža njihovo trenutno razpoloženje in pozabi, da je glasba lahko dejansko spremeniti svoje razpoloženje. Torej, tudi če ne utrujeni, nekateri energična in optimistično glasbo bo vam dvigalo.

5. Vzemite si nekaj vaje

Dobili nekaj vaje, preden začnete delo ali kolesarsko pot v pisarno, in se boste počutili veliko več pozitivne in pooblaščene za to početje. Vaja dobi kri teče, se bitja srca in sprošča občutek dobre hormonov v telesu. Tudi če je vse kar morate storiti je na sprehod, bo to pomagalo, da boste energijo za ves dan.

load...

6. Odprite okno

Že nekaj svetlobe in svež zrak v vašem domu lahko velike razlike na vaše razpoloženje preveč. Odpiranje okna, čeprav le za kratek čas, ali pa gredo na sprehod, vas bo zbudil in vas napolnijo z več pozitivnih čustev.

7. Izrazite svojo hvaležnost

Ko se zbudite, napolnite svoj um s stvarmi, ki jih lahko biti hvaležen. Ne živijo na negativne vidike svojega življenja, bodo tako ali tako mimo. Namesto, šteje deset stvari, ki jih je lahko vesel in hvala bogu, da jih imajo!

8. Pogled naprej in ne nazaj

Veselim se, kaj lahko spremenite danes in ne kaj ne morete spremeniti od včeraj. Nihče ne more obrniti čas nazaj in spremeniti zgodovino, tako da razmišljam o preteklih nesrečah je samo izguba časa in to vas bo upočasnilo.

9. Spomni se svojih ciljev

Če pogledamo na večjih, dolgoročnih ciljev, ki si jih lahko tudi navdih. Spomni se od velikih stvari, ki jih delajo v smeri, nato pa malo korakov, ki jih morate vzeti s seboj na način, da se doseže, da se zdi bolj smiselno.

10. Ne začnite delati prezgodaj

Dodatne ure, ki ste jih pridobili s zbujam prej so za vas, ne za svoje delo. Ne sedite in preverite emails drugo se zbudite. Privoščite si nekaj časa, da se pripravijo prvi in ​​potem bo bolje oboroženi, da se ukvarjajo z delom.

Ali imate druge jutranje rituale ali dobre navade, ki povečujejo vpliv in moč tvoj dan?

load...