10 čudovitih lekcij, ki jih lahko psi naučijo, kako biti srečni in vsebinski | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 čudovitih lekcij, ki jih lahko psi naučijo, kako biti srečni in vsebinski

10 čudovitih lekcij, ki jih lahko psi naučijo, kako biti srečni in vsebinski

Vsak ljubitelj živali, bi vam povedal, da nam lahko živali naučiti veliko stvari, do vključno smisel življenja. Opazujemo življenje naših hišnih ljubljenčkov in ker jih ne moremo vprašati, kako se dejansko počutijo in kaj mislijo o vesolju in svoje mesto v njem, smo svobodni špekulirati toliko, kot smo želeli. Mnogi verjamejo, da so psi naši najboljši prijatelji - so nam brezpogojno ljubezen, ki jih izpolnijo svoje dneve z veseljem, in izboljšajo naše zdravje. Tukaj je tisto, kar psi nas lahko nauči o sreči, v upanju, da boste izvedeli vse te izkušnje.

1. To je preprosto

Videli kuža igra z žogo in si videl skrajni in popolno srečo. Če razmislimo o tem, boste verjetno imeli razodetje: sreča se skriva v preprostih stvareh, ki vam veselje. Ne gre za to bi bilo več denarja, to ni o izgubi pet funtov, da se v to novo obleko si namenoma kupil ena velikost premajhna, in da ne gre za prihod na vrhu razreda. Gre za to početje posel, ki ga ljubiš, ki dobro plačuje, gre za pohodništvo, tek, ali usposabljanja teže, ker imate radi občutek, in je o študiju predmet res ljubiš, to je, kako preprosto je to.

load...

2. To je iskren

Psi ne more lagati in nikoli ne poskušajo skriti svoje občutke, tako kot mi. Lahko takoj videli, ko si srečen ali nesrečen, tudi če je beda je včasih nekoliko pretirana. Psi ne skrbi sploh kaj "bodo ljudje rekli," o tem, ali da, in jim je vseeno, ali je čas ali kraj prav za njih, da izrazijo svojo srečo. Precej osvežujoče, kajne? Če si lahko predstavljate samo za trenutek, kaj bi bilo, če bi bili vsi malo bolj iskreni in odprti glede svojih čustev, bi bil svet verjetno veliko boljši, z veliko manj nerazumevanja in žalosti.

3. Ne gre za lastnino

Mnogi ljudje neumno radi lastnik stvari. Bolj ali manj trdno verjamemo, da se bo lastništvo stvari, da bomo srečnejši od soseda, ki ima v lasti manj stvari. Ali je to oblikovalec oblačil namesto ni za okolje tisti, hitrejši avto, večja hiša, boljši skodelica kave, težko pokrov knjiga ali lepa ura, radi premoženje... Ampak poglej psi: nimajo premoženje, razen za tisti, katerih več millionnaire lastniki jim pustiti vse, kar je na svoji zadnji peni. Vendar tudi ti bogati psi nimajo pojma lastništva, in ki jim omogoča veliko srečnejši od nas, ker ne bi mogla pridobiti stvari je eden od glavnih razlogov za nas, da se počutijo nesrečni in ne more ceniti v življenju lepe trenutke.

load...

4. To je pustolovski

Vrgel psa palico in da ne bo dvakrat premisliti o teče po njej. Smo ljudje, na drugi strani pa mislim, preveč, in analiziramo stvari ves čas. Ko se je predstavil možnost, da naredi nekaj zanimiv in prijeten, večina od nas bi se takoj začne tehtanje prednosti in slabosti, stroške in koristi. Sliši se zelo žalostno in patetično, kaj ne? Kaj pa s poudarkom na prednostih in namesto koristi? Sprejetje pozitiven pogled na svet je lahko zastrašujoče naloga, vendar pa zagotovo splača, tako da ste lahko uživajo večji del svojega življenja.

5. To je skupna emocija

Predstavljajte si povedal šalo na skupino prijateljev in nihče smeh. Nerodno in dol dajanje, kajne? To je, kako psi čutijo, ko jim ljudje ne poberem na njihove srečne vibracij in delijo čustva. V tem, da so v resnici zelo podobno kot majhne otroke. Sreča je največja, ko je deliti in dati, in celo preproste stvari lahko pes srečen, kot samo da okoli sebe; res ni veliko napora, da sodeluje pri veselju in traja nekaj te sreče za sebe. To ni sebičen, da bo okrepila le vašega psa srečo.

6. Gre za igro

Vse delo in ne igra ni dobra stvar, pa tudi vemo. Vemo, da je pravilo še ne bomo sledili, ker... No, ker je preveč dela za narediti. To ni veljaven izgovor, da smo žal povedati. Ko je volja, tam je pot, kot drugo Banalan stavek gre, da bi našli voljo in najti pot. Psi so instinktivna bitja, bi vzeli vsako priložnost igrati, tudi če oni delajo pse. Sledijo njihovemu zgledu, to je jamstvo za srečo!

7. Carpe diem

Psi živijo hitro, nimajo časa za zapravljanje obotavljanja. To je tisto, kar bi morali storiti tudi, da je srečnejši. Ne zapravljajte preveč časa odločanju na priložnost, saj lahko preneha obstajati, medtem ko razmišljate. Ne preloži počitnice, ne bi se izognili družinskih srečanj, ne pozabite, srečanja s prijatelji. Čeprav je res, da obstajajo ljudje, ki rastejo na starost dovolj stari, da bi jih utrujeni od življenja, za večino pa zdi, da je življenje vedno prekratek. Torej, zakaj bi zapravljali čas za načrtovanje srečo namesto da bi jo doživlja?

Kako biti srečen in vsebino? Ali imate druge nasvete?

load...