10 čudovitih načinov za začetek dneva v desno | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 čudovitih načinov za začetek dneva v desno

10 čudovitih načinov za začetek dneva v desno

Ali ste eden izmed tistih srečnih ljudi, ki odbijajo iz postelje, vse svetle, peneče in željni dan začeti? Ali ste eden tistih, ki bi raje prevračanje in šel nazaj spat? No, kako ste začeli vaš dan resnično vpliva na preostanek svojega dneva, saj smo zjutraj bolj verjetno, da bo na ravni alfa delovanje možganov, ki je odgovoren za oblikovanje naše razpoloženje in naše dojemanje realnosti. Z drugimi besedami, če se zbudiš zlovoljen in dol, potem ste verjetno, da ostane tako za preostanek dneva. Torej, rov v zgodnjih jutranjih blues in branje teh deset načinov, ki vam pomaga začeti dan off desno. To vam bo pomagal priti skozi ves dan v boljši in svetlejši volje...

1. Dajte si malo več časa

Lahko začnete z zbujam majhen košček prej. Mnogi od nas pusti do zadnje minute, da bi dobili iz postelje, samo zato, da bomo dobili dodatnih deset minut spanja. Deset minut podaljška dremeža res ne boste počutili bolje in to pomeni, da bo vaše jutro hitenja. Torej, to dvojno! In priti do dvajset minut prej, kot si običajno bi. Na ta način boste imeli čas, da se zbudiš počasi in ne boste imeli dovolj časa, da se pripraviš na sproščeno in pomiri stran, namesto običajnih norih panike.

2. Jejte razpoloženje spodbujanje zajtrk

S tem dodatnem času, boste lahko dobili ustrezno zajtrk za sebe, namesto kofeina in žgalno toast sorte. Eden najboljših razpoloženje dvig zajtrk je ovsena kaša, sveže sadje in nekatere sveže stisnjen sok. To vas bo zbudil, da vaš metabolizem pospešil in vam dober vir energije, počasnim sproščanjem, da vas bo do kosila.

load...

3. Ples v dežju... Ali, natančneje, v tuš

Res vročo prho, je bolj verjetno, da se boste počutili bolj zaspani kot se zbudiš, da dol nastavitev na vašem tuš in se namesto tega se ohladi. Če se ne more stati misel na hladno prho, nato pa si le nekaj rafali hladno, mešane z vroče in ne pozabite, da pokažejo nekaj svojih kul plesnih gibov. To vas bo zbudil.

4. Smile sebe

Nasmeh je nalezljiva, na dober način, tudi svoje. Poglej se v ogledalo in si dal velik nasmeh. To vas bo razveselilo, da bo vaše celotno jutro srečen!

5. Ali nekaj odsekih

Morda ne boste imeli časa za popolno vadbo ali tek okoli parka, ampak nekaj raztezanje vaje bodo zbudili vaše mišice. Dotaknite prste nekajkrat, naredite nekaj stranskih lokov in globoko vdihnite. Ali bolj in bolj, in ko se navadiš na to, lahko celo premakniti na nekatere joga predstavlja preveč.

load...

6. Naj jutranji dnevnik

Mnogi ljudje menijo, pisanje jutranji dnevnik jih postavi lepo. Samo zapišite vse, kar pride v glavo in stvari, ki jih želite doseči v naslednjem dnevu. Nastavite nekaj pozitivnih ciljev, in vam bo dala pozitivno razpoloženje.

7. Namestite nekaj očarljiv jutranje glasbe

Namesto kamen okoli v bednem tišini, dal nekaj optimistično melodije na vas spraviti v razpoloženju. Glasba je dobra za vas, zmanjšuje stres in je lahko vaš srčni utrip. Prav tako vam soundtrack storiti vse tiste vsakdanje jutranje nalog.

8. Spremenite rutino

Večina od nas popolnoma iste stvari, v popolnoma enakem vrstnem redu, jutro za jutrom, ko zjutraj... Ni čudno, da smo dobili dolgčas z isto staro jutranjo rutino. Pretresite svoje zjutraj in delati stvari drugače, začenši od tistega, kar imate za zajtrk na poti, ki jo sprejmejo na delo; sprememba je tako dober, kot počitek!

9. Pomislite pozitivne misli in biti hvaležen 

Poskusi, da ne živijo na vseh slabih in dolgočasnih stvari, ki jih morate storiti čez dan. Zaskrbljujoči o njih ne bo jih oditi. Pomislite, namesto da bi stvari, ki jih želijo naprej, stvari, ki jih lahko biti hvaležni, vse dobre stvari, ki se lahko zgodi in tudi prebral na spletu inspirativno in veselih misli za dan.

10. Naredite zjutraj poseben čas

Ljudje pozabljajo, da so zjutraj idealen čas za nekaj zasebnega, me čas ". Nihče ne gre, nihče ne bo poklical, tako da je sedaj pravi čas, da bi nekaj časa zase, morda, da se glasi, traja dolgo kopel ali celo gledal nekaj televizijo, če je to tisto, kar radi počnete. Vzemite si čas zjutraj za vas in vas bo ustanovljena za veliki dan naprej!

Kakšni so vaši nasveti o tem, kako začeti nov dan off desno? Vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

Ostanite srečni in nasmeh pogosto!

load...