10 čudovitih nasvetov o tem, kako bi srečo postala navada | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 čudovitih nasvetov o tem, kako bi srečo postala navada

10 čudovitih nasvetov o tem, kako bi srečo postala navada

Ali ste vedeli, da tudi vse bogastvo in svoboščin, da povprečni Američan uživa, se ZDA še vedno velja le 17. Najsrečnejši narod na svetu? Sreča ni cilj, sreča je izbira, to je navada in srečni ljudje živijo svoje življenje nekoliko drugače od drugih, ki jih gradi v svoji dnevni urnik, poleg drugih stvari, čas, da bi bila srečna.

Torej, izklopite televizor, dal telefon na eni strani in traja nekaj časa od svoj urnik, da se glasi naše deset nasvetov, ki vam lahko pomagajo, da bi dobili sreče navado:

1. Samo naredi manj

Ali je res treba, da se po približno kot brezglavi piščanca vsak dan? Preverite svoj urnik in videti, kaj lahko izrežemo in daj si nekaj časa, da se sprostite malo in chill out.

load...

2. Get ena stvar dobro opravljeno, ne zapusti veliko stvari pol narediti

Osredotočite se na eno nalogo naenkrat, namesto da preskoči od enega do drugega. Vse v vsem, boste porabili enako skupno količino časa na svojih nalog, vendar boste dobili izbruh zadovoljstva vsakega in vsakič, ko boste končali enega, namesto da bi šel v posteljo poudariti, da ste zaključili nič.

3. Zabavajte se s svojimi prijatelji

Postavite svoje težave na eni strani in preživeti nekaj časa s prijatelji. Ne sedi okoli primerjavo z drugo zapiske o vseh slabih stvari v življenju, samo vsede, se sprostite in imajo smeh.

4. Sprehodite se in dobili nekaj svežega zraka

Kjerkoli živite, je verjetno malo zelene površine v bližini, tako da ven iz avtomobila, ven iz pisarne in se živahne sprehod. Vaja ti bo dobro, v miru in tišini se pomiri živce in boste dobili malo razmišljal časa preveč.

load...

5. Zgostitev vaš dom

Če živiš v zmešnjave, vas bo le še navzdol. Postavlja in daje dobro urejeno in postaviti stvari nazaj, kamor sodijo. Počutili se boste veliko srečnejši v urejeno okolje in ne bo vodila pridobivanje poudarili, če ne morete najti nekaj.

6. Oglejte si okoli sebe

Vzemite si čas, da uživajo v nadaljevanju zdaj "in skrbi za prihodnost le, ko prideš tja. Vsota vseh majhnih kosov sreče naredi celotno srečna oseba, zato se prepričajte, da opazijo, kaj se dogaja okoli vas. Oglejte si sonce, cvetje in otrokov smeh zdaj, medtem ko je pred vami in skrbi, kaj morate storiti danes, kasneje.

7. Kaj je sreča? Sreča je dolgoročno navada, to je definitivno ni hitra rešitev!

Ni hitra rešitev za srečo; to je dolgotrajen proces. Seveda, nakup novega obleko vas bo razveselilo za nekaj časa, vendar pa boste verjetno le občutek krivde zaradi Razmetanje kasneje.

8. Obrnite se na glasbo

Večina ljudi radi glasbo, toda včasih izpustil iz naših življenj. Ne glede na prednostni stil glasbe je, spet izročiti to trobljenje, da je veliko "poberi me" v vsakem trenutku dneva in da bo vaš um off stresne stvari za nekaj časa.

9. Poglej po vašem telesu

Odličen način, da uživajo to glasbo je igrati, ko delate ven. Ko vadite, vaše telo sprošča endorfine, ki so super za povečanje vaše razpoloženje. Raziskave so pokazale, da so sposobne in zdrave ljudi, 20% srečnejši, kot vsi ostali; tako, morda je čas za vas, da se v telovadnico?

10. Spread ljubezen

Bodite velikodušni in bodite prijazni, saj traja le eno majhno gesto prijaznosti do res pote. Saj ni treba, da v vodo in ustanoviti svojo dobrodelnost; preprosto pomaga starejšo žensko za opravljanje svoje nakupovalne vrečke ne bi le, da se počutite dobro, vendar bi njen dan preveč.

Mi vam bo všeč teh nasvetov sreče in zdaj lahko izvajajo nekatere od njih v vašem življenju.

Če imate kaj za dodati na ta seznam, vas prosimo, da delite svoje navdihujočih misli v komentar oddelku spodaj.

Bodite srečni in uživajte svoje življenje!

load...