10 čudovitih nasvetov o tem, kako ustvariti notranji mir | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 čudovitih nasvetov o tem, kako ustvariti notranji mir

10 čudovitih nasvetov o tem, kako ustvariti notranji mir

To je 2017, in mnogi od nas so bolj obremenjena kot kdajkoli prej. Ko si najstnik, življenje je zdelo tako enostavno in brezskrbno. Odgovornosti so najmanj, in če je potrebno, da se spomni, da narediš nekaj, si preprosto moral samo napisati dopis na zadnji roki.

Danes imate tako veliko nalog za dokončanje, ki ne samo, da je zadnji del roko ne zadoščajo več, ampak celo seznam opravkov ni dovolj; Namesto, morate celotno preglednico držati korak z zahtevami za svoje zdravje, prehrano, družabno življenje, delovno življenje, hobiji, financ in tako naprej!

Iskanje notranjega miru v celotnem življenju zapletov je lahko zelo težko. Ko smo se končno našli nekaj prostega časa, se zdi, da je še vedno nekaj motečih do jekla naše pozornosti: e-pošto, besedil in telefonske klice. Vse, kar se vedno zgodi na enkrat!

load...

Torej, kako bomo ustvarili notranji mir? Oglejmo pogled.

Ne poskušajte spremeniti Kaj ni mogoče spremeniti

Slavni belgijski filozof Descartes je bil človek, odgovoren za morilec linijo, "Mislim, torej sem." Toda on je bil odgovoren tudi za nas povedal, da nikoli ne sanje za to, kar je popolnoma nedosegljiv. To je samo nesmiselno zapravljanje časa.

Prav tako je še en velik namig o tem, kako najti notranji mir, je, da se naučijo, da sprejme nekatere stvari, za to, kar so. Obstaja nekaj stvari, ki so izven vašega nadzora; že delal gor o njih in poudarjanje sebe ven, ni kul. To je neproduktivna. Na primer, če je slabo vreme uničil svoje načrte, morate poskusiti, ne da bi poudaril o tem. Ne moreš spremeniti slabo vreme; samo sprejeti in narediti nove načrte pa reprogramiranje svojih starih.

load...

Bodite eno z naravo

Ameriški komik Woody Allen ljubil naravo toliko, da je skušal biti v dvoje z naravo. Ampak ti samo res je treba na "eno" z naravo, da bodo imeli notranji mir!

Sprijaznimo se, bomo porabili večino časa v zaprtih objektih. Jeklene stene, betonirana opeke so na dnevnem redu. Sivo Grays, črna in rjava so barve, s katerimi se srečujemo skoraj 24 - 7. Ne samo to, ampak moramo preživeti svoje dni cooped v pisarni s kolegi sodelavci so hellbent na izmenjavo slik svojih otrok pri nas in v zvezi njihovih divje noči na nas. To je čas, da se izognejo podgane dirko in preživite nekaj miru in tišini z naravo.

Nasmeh!

Ko smo se počutijo pod stresom, mi poglej poudaril.

Pomisli, da je všeč: če imate mačka, ljudje, vam povem, kako slabo se počutite.

Vendar pa hungover in poudaril, je 50% duševno. Vi ste tisto, kar čutite, in kaj menite, da je pogosto tisto, kar čustveno.

Če nasmeh več, počutite se počutim veliko srečnejši. Nasmejana je popolnoma brezplačno, in to je pogosto prvi korak k notranjemu miru. Če naletijo na oviro, smeh o tem zdaj ne kasneje. Še en dober namig o tem, kako najti notranji mir, je, da so bolj brezskrben in lahkotna. Ne jemljite stvari tako resno, ampak jih skrtačite z nasmehom. Poskusi!

Poslušajte svojo najljubšo glasbo

To je še en dober namig o tem, kako najti notranji mir. To res ni važno, kakšna zvrst je, glasba vedno nas sprošča in nam pomaga, da bi našli svoj notranji mir, če ga uživajo. Lahko bi bilo Rock n roll, death metal, klasično glasbo, ali ritem in blues. Če jo uživate, bo poslušanje glasbe vzeti um stresnih stvari. To vas bo sprostila in vas popeljejo v mesto domišljije in nostalgije. To vas bo pripeljalo na kraj veselja in miru.

Pojdi k zdravniku

Eden od razlogov, da smo našli, da je težko umiriti in najti notranji mir, ker smo skrbeti za naše zdravje.

Če so kakršne koli niggling zdravstvena vprašanja tehtanje na pamet, pojdite k zdravniku in dobil potrdilo, da ste aktualnost 100% zdrav in neverjetno. Počutili se boste veliko bolje.

Pojdi Za vožnjo s kolesom

Kako stran od stvari, ki je še en velik namig o tem, kako najti notranji mir. Ampak včasih je zelo pomembno, kako pobegniti od stvari.

Na primer, če ste dobili za volanom svojega avtomobila, lahko se udaril v prometu, ki ne bo pomagalo vaše razpoloženje.

Prav tako, če se odločite za skok na vlak, boste morda srečali z zamudami.

Zaradi tega vam priporočamo, da dobiš na kolo in uživajte v svobodi, ki vam kolesarjenje dati. Prosto gibljejo po vsej državi, se lahko dobesedno voziti kjerkoli želite. Ne pozabite, da paket kosilo, čeprav!

Znebiti šuma

Domov organizacija je odličen način, da bi našli notranji mir. Nered domov pogosto ustvarja nered um. Če ste občutek, da je vse svoje "stvari" vas teži duševno, de-nered vaš dom bi lahko bila najboljša stvar, ki ste jo naredili vse leto.

Lahko združite obračuna svoj dom bodisi garaži prodajo, ali pa bi lahko darujejo vse svoje odvečne stvari na lokalni dobrodelni trgovini. Potem lahko doživite okus svobode!

Get dober nočni spanec

Dober večer spanec ponavadi pomeni, da gre v posteljo prej kot ti sedaj. Preveč ljudi podcenjuje pomen dober nočni spanec. Domnevajo, da je pet ali šest ur več kot dovolj; Po vsem, spanje je za šibke!

Toda pomanjkanje spanja nas šibka; to pomeni, da smo zlovoljen, utrujeni, in to pomeni, da smo razdražljivi.

Bolj kot karkoli, to pomeni, da smo pod stresom.

Kako vsaj osem ur na noč, je pomembno, in to je še en dober namig o tem, kako najti notranji mir. Boste zbudili občutek srečnejši in pripravljeni izkoristiti dan. In tudi če bi vam traja nekaj časa za spanje, uporabite ta čas, da se odraža nazaj na dan. Uživajte v svoje misli.

Bodite hvaležni za kaj moraš

Stres pogosto za trenutek pozabimo na velike stvari, ki jih imamo. Namesto osredotočenosti na stvari, ki nas veseli, smo se osredotočili na stvari, ki so kar nam je poudaril.

Čas je, da bo hvaležen za to, kar imate. Ali imate otroke, lep avto, svojo hišo, veliko prijateljev, super družina, knjige, prenosnih računalnikov, bogastvo, zdravje in tako naprej, z veseljem za vse. Objem.

Povej resnico

Poštenost res je najboljša politika, ko gre za notranji mir.

Konec koncev, bi raje stehtajo po krivih misli, da pritiskajo na tvoji glavi, zaradi česar ste pod stresom?

Ali pa bi raje z veseljem vedeli, da imaš kaj za skrivati?

Kakšni so vaši nasveti o tem, kako najti notranji mir?

load...