10 čudovitih razlogov, da bi bili navdušeni, da se zbudijo vsako jutro | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 čudovitih razlogov, da bi bili navdušeni, da se zbudijo vsako jutro

10 čudovitih razlogov, da bi bili navdušeni, da se zbudijo vsako jutro

Zbujam zjutraj lahko resnično razočaranje, še posebej, če je budilka samo prekinjen še posebej sočen sanje! Ampak, ne pustite, da razočaranje, da pridete na gumb dremeža, preberite deset razlogov, zakaj lahko vsakdo biti veseli, da zbudi vsako jutro.

1. Dobiš, da poskusite znova

Torej, ste se zmotili včeraj, danes pa vam, da poskusite znova. Ne živijo na napake, se učijo od njih, in ne pozabite, da je vsak nov dan, še ena priložnost, da se stvari prav.

2. Ti si živ

To se morda sliši malo morbidno, ampak zbudil živ, je nekaj, kar je vredno praznovanja, kajne? Izkoristite vsak dan, ki ga imate, in se veseli, da imate še eno, da se veselim, da danes.

load...

3. Imate prijatelje

Prijatelji so še ena stvar, ki je vredno praznuje vsako jutro. Ne glede na to, kako slabo se lahko stvari, če imate prijatelje, ki jih lahko govoriti z vami, potem bo vedno nekdo tam, da vas poberem, ko jo potrebujete.

4. Še en dan, še en dolar

Tudi če sovražite svojo službo, vsaj z delom, ki ga dajanje malo več denarja na vaš bančni račun, ki ga lahko preživijo na sebi. Danes lahko tudi dan, da boste dobili nepričakovan promocijo ali ste našli še boljšo službo, da se premaknete.

5. Lahko se veselim, da jedo zajtrk

Vstati in priti do kuhinje, saj bo zajtrk kmalu ste navdušeni nad prihajajočem dnevu. Dobili nekaj hrane znotraj vas in boste imeli energije, da bi večina, kar je preostanek dneva v skladišču za vas.

load...

6. Pokukajte zunaj

Bodite pogledati skozi okno, vidim na soncu in se jih vzbuja možnost ne da bi morali ostati na istem mestu ves dan. Obstaja veliko po vsem svetu čaka tam in kdo ve, kaj boste našli tam danes.

7. Mogoče bodo tudi nekaj novega na TV!

OK, tako da obstaja veliko ponovnih teče, vendar pa bi tudi bilo nekaj novega in razburljivo, ki prihajajo na TV ali nov film, ki se sprosti. Imajo filma skozi kanale, nikoli ne veš, kaj bi lahko našli.

8. Morda izpolnjujejo neka nova in zanimiva

Kdo ve, kdo bi lahko naleteli na danes! To bi lahko stari prijatelj, ki ste ga ni videl že vrsto let, ali pa bi se lahko nekdo, popolnoma nova, ki še nikoli niste srečali. To bi lahko bil dan, ki ste jih naredili čisto novo najboljšo prijateljico ali ponovno odkriti staro.

9. Naučili se boste nekaj novega

To je neverjetno stvar človeške rase, da se nikoli ne ustavi učenje. Preberite knjigo, brskanje po internetu in poslušati, kaj drugi ljudje imajo za povedati, pa boste izvedeli nove in zanimive stvari vsak dan, tako o svetu okoli sebe, in o sebi.

10. To je prvi dan preostanka tvojega življenja!

Karkoli se je zgodilo v preteklosti, danes je prvi dan preostanka tvojega življenja. Lahko spremenite stvari o svojem življenju, ki jih imajo lahko nove izkušnje in se lahko odločite, kam greš od tukaj. Zdaj pa, da je dobil, da je zanimivo!

Kakšni so vaši razlogi, da se veseli, da zbudi vsako jutro?

load...