10 dobrih hobijev, ki jih lahko poskusite začiniti svoje življenje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 dobrih hobijev, ki jih lahko poskusite začiniti svoje življenje

10 dobrih hobijev, ki jih lahko poskusite začiniti svoje življenje

Se zbudiš, greš na delo, greš v posteljo in potem, dobiš spet. Če se to opisuje svoje življenje, potem, morda, boste morda želeli, da razmišljajo o tem širi obzorja malo. Mnogi ljudje pravijo, da nimajo časa za hobbles in hobiji traja preveč časa; vendar se lahko naučite novih spretnosti, spoznavanje novih prijateljev in se zabavati, zato preverite teh deset hobiji in začiniti svoje življenje:

1. Sofisticirana veščine kuhanja

Ne govorimo osnove tukaj, kot vrelo jajce, sendvič ali toast kruh, vendar pa lahko poskusite učenje nekaj eksotičnih kuharskih veščin, kot so kitajski kuhanje, italijansko ali francosko kuhinjo. Lahko rezervirate sami na progi ali samo kupiti knjigo, in to je znanje, ki ga lahko izkoristijo za priti dolgo časa.

2. Naučite se igrajo glasbeni instrument

Predvajanje glasbe je še en talent, da, ko ste se naučili, da nikoli ne pozabi. Obstaja veliko krajev, ki jih lahko dobite lekcije in številne instrumente, med katerimi lahko izbirate. Ni nujno, da je drago, bodisi, da je ni treba kupiti klavir; lahko začnete z nekaj tako enostavno, kot snemalnik ali harmoniko.

load...

3. Jahanje

Bližje naravi, dobili nekaj svežega zraka in traja jahanje kot hobi. To ni le šport za bogate; obstajajo jahalne konje v bližini po večini mest, kjer lahko dobite lekcije za razumno ceno.

4. Narediti prostovoljnega dela

Uporabite nekaj svojega časa za pomoč drugim in ustvariti novo zanimanje za vas preveč. Obstaja veliko priložnosti za prostovoljno delo, ki vam lahko pomagajo razviti nove spretnosti, kot tudi vam bodo pomagali drugim ljudem hkrati.

5. Pojdite nazaj v šolo

Ne dobesedno, vendar se vedno lahko prijavite za nekatere tečaje na temo, ki vas zanima. Če ste vedno sanjali o uresničevanju kariere na določenem področju, vendar nikoli ni imel kvalifikacije, potem kaj je ustaviti jo počne zdaj? Obstajajo učenja na daljavo tečaji so na voljo pri večini predmetov, od uvajalnih tečajev, vse tja do univerzitetnih programov na ravni stopnje.

load...

6. Vrtnarstvo

Vrtnarjenje je odličen način, da se sprostite in priti v stik z naravo. Vi ne potrebujete velik vrt, lahko rastejo rastline v polje oknu in, če raste zelenjava ali sadje, bi lahko izboljšali svojo prehrano preveč!

7. Preberite nekaj knjig

Kdaj ste nazadnje prebrali kakšno dobro knjigo? To je odličen način, da pobegniti za nekaj časa in se naučiti novih stvari preveč. Poskusite izbrati knjigo naključno, ne za avtorja, ki ga že poznate, boste presenečeni nad različnih stilov in teme, ki so na voljo.

8. Blogging

Pisanje bloga ne prevzema tehnično znanje in razlog, da vas nič ne stane, da ustanovi in ​​vam ponuja veliko odprtino za vaše misli in vaše ideje. Z lahkoto lahko nastavite blog na spletnih straneh, kot so Blogger in lahko celo zaslužili denar od njega preveč.

9. Vzemite nekaj likovne vzgoje

Ste si od nekdaj čutil, da je umetnik skriva stran v tebi, vendar nikoli niso imeli zaupanje, da bi bilo poskusiti? No, boste morda presenečeni, ko daš to go in, z nekaj lekcij, morda celo našli talent, ki ga nikoli ni vedel, da imaš. Preizkusite z nekaj slikarskih ali risarskih pouku in videli, kako priti na. Ali pa, če niste slikar, potem lahko greš za namesto pevskih ali plesnih razredov!

10. Fotografija

Fotografija, je še en način za izražanje svoje umetniške talente. Začnete lahko s kamero na telefonu in brezplačno programsko opremo za urejanje in delo, svojo pot navzgor od tam. Ena od velikih stvari o fotografiji, da jo lahko kombinirate z drugimi hobiji, kot so hoja ali potovanja.

Kateri so vaši najljubši hobiji? Vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...