10 enostavnih nasvetov o tem, kako pridobiti samozavest | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 enostavnih nasvetov o tem, kako pridobiti samozavest

10 enostavnih nasvetov o tem, kako pridobiti samozavest

Samozavest precej določa naše življenje. Ko imamo veliko tem, imamo zaupanje, da ukrepajo in uživa koristi. Mi jo pusto ta prvi poljub, vrečko, visoko leteče kariero in da je uspeh našega življenja.

Ko smo nizko na zaupanje, pa ne bomo ukrepali. Naša pričakovanja so vedno negativna, in sedimo doma sebe v primerjavi z drugimi, ki želijo, da bi lahko bilo všeč. Mi ne v odnosih, saj smo komaj še poskušali, pa smo dobili ujeti v slepe ulice mest, ki jih sovražijo.

Način, kako se obnašajo res vpliva na vse, kar delate, in to vpliva na vaš način razmišljanja, preveč. Samozavest ni nekaj, da se izročijo ob rojstvu bogovi; to je nekaj, kar smo lahko vsi lahko razvijejo, če delamo prave stvari. Zato pa si oglejte, kako pridobiti samozavest in kako sprejeti prve korake k izboljšanju svoje življenje danes.

load...

Grow svoje znanje

Investitor Warren Buffet je nekoč dejal, da je "več boste izvedeli, več boste zaslužili."

In to je popolnoma res. Znanje je še vedno moč v 21. Stoletju, in je tako zdaj, ko živimo v dobi informacij, še toliko bolj. Več znanja imaš, bolj ste sposobni izpolniti svoje sanje.

Namesto, da bi rekel: "Jaz ne morem, ker jaz ne vem ničesar o tem," raste svoje znanje, tako da lahko veš vse, kar je vedel. To je neverjetno pooblastitvi.

Obleka Močno

To je še en dober namig o tem, kako pridobiti samozavest. Pravijo, da obleka naredi žensko in to je 100% res. Če ste v Aljkav, bolnih zapetih oblačil, ki ste jih kupili pred nekaj leti hodi okoli, oni komaj dogaja, da se boste počutili samozavestni.

load...

Trik je, da si videti tako dobro, kot lahko. Močno obleko, ki jih nosi oblačila, ki kompliment vaš tip telesa. Nositi čista oblačila, ki se boste počutili dobro. Strut svoje stvari v stilu.

Izboljšajte svojo držo

To je eden izmed najmočnejših nasvetov o tem, kako pridobiti samozavest. Samozavest je stanje duha, ki je mimogrede smo obnašajo pogosto posledica. Ko smo sedeli v naših ramenih slouched, samodejno občutek primanjkuje samozavesti. Hodi počasi, in nisi ravno prikazuje veliko energije.

Izboljšanje svojo držo je zelo enostavno narediti, vendar pa lahko dela čudeže za vašo samozavest. Stand up naravnost, da je imelo glavo visoko in vedno očesni stik z ljudmi, ki jih govoriš. Ne izogibajte se njihove oči - pogled v njih, saj govoriti z vami. Kot ste vse to, boste takoj začutili bolj udobno v svoji koži.

Spremenite svoje Outlook

Kadarkoli smo primanjkuje samozavesti, se zdi, da uživajo v ustvarjanju obetov za vse, kar moramo storiti.

Če imamo na razgovor poravnan, smo se odločili v naših glavah, da bo šlo tako pogubno narobe, da bomo lahko na črni listi, ki jih celotni delovni skupnosti.

Če smo datum se vrstijo, v naših glavah smo se odločili, da če ne bomo pokriva naš celoten obraz za "verskih razlogov" ne bomo dobili nikjer.

Morate bodisi spremeniti vaš pogled na nekaj veliko bolj pozitivno, ali živijo za trenutek. Življenje v sedanjosti pomeni, da sploh ne razmišljajo o prihodnosti. Namesto tega, si naredil nekaj, ker si želim, da to storite, ne glede na izid.

Model Drugo

Še čudovito nasvetov o tem, kako pridobiti samozavest je model druge. Veliko uspešnih ljudi, ki trdno verjame, da je najboljši način za rast zaupno model dejanja samozavestnih ljudi. Torej, bodo izbrali nekoga, ki jih občudujem in jih bomo sledili svoje navade, vključno s tem, kaj jedo in kdaj jedo, kako stojijo in pogovor.

Z lahkoto lahko storijo enako. Lahko bi gledal nekaj video posnetkov YouTube za samozavestnih ljudi, ki jih občudujem, kot so Martin Luther King Jr ali Oprah Winfrey, in skrbno preučiti, kako se pogovarjajo in dejanje.

Nato jih kopirati. Sedi tam in govori tako, kot govori in stojijo tako, kot stojijo. Kmalu boste razvili svojo miselnost. To je neverjetno, kako dobro ta tehnika deluje!

Bodite hvaležni za to, kar ste dobili

Pred nekaj meseci sem bila nizka na zaupanju. Imel sem cilje, vendar se zdi previsoka za mene, da dosežejo. Sem izčrpana in na robu obupal. Pravkar sem vedel, da so zunaj mene.

Ampak potem mi je bilo rečeno, da se spomnimo nazaj k ciljem sem že zaključenih. Na primer, sem študiral za diplomo in ga dobil. Želel sem, da imajo širši družbeni krog prijateljev in sem tudi to.

Ti cilji so nekaj let za dokončanje, vendar sem jih vse doseže z odliko.

Pomembno je, da se ozremo na cilje, ki ste jih že zaključili, saj vas opozarja, da lahko to storite. Ste dovolj dober.

Stop stanovanje na perfekcionizma

Drug razlog, zakaj se je naša samozavest lahko strel je zato, ker smo postali obsedeni s popolnostjo. Zaradi tega ne bomo ukrepali na vse.

Toda perfekcionizem je zelo škodljiva. Morda si domnevati, da so vsi uspešni ljudje na svetu so perfekcionisti, ki si prizadevajo za nebo ves čas, ampak oni ne. Uspešni ljudje ne ves čas, in vedo, da je napaka le del poti.

To je čas, da se zavedaš, napake so dovoljene, da se zgodi, in da bomo uporabili te napake izboljšati in bolje naslednjič.

Pohvale Drugo

Drug velik namig o tem, kako pridobiti samozavest je pohvalil druge. Ko smo potrti o sebi, smo pogosto stanje veliko slabše, jih ljubosumno sniping na druge. Mi jih ali čenče žalitev za njihovimi hrbti, ali pa namenoma vzdržijo jih pohvalami na družabnih medijih kadar naredimo nekaj dobrega.

Toda ta vrsta negativnosti le škoda samozavest še bolj. Najboljša stvar je, da bi prekinil viskozno cikel, ki ga hvali prizadevanja svojih prijateljev. To pa bodo spodbudili druge, da vas kompliment, ko boste nekaj doseči. Preden se zaveš, boste graditi samozavest.

Bodite Assertive

Ko prosite nekoga, da naredi nekaj v ponižno glas, oni v resnici ne bo nagnjena poslušati. Mogoče bodo skomignil in rekel: "Kasneje."

Toda, če jih prosite močan, confidenct tonu, samo gledam jih poslušati in ubogati. Poskusi.

Praksa Na kaj ste dobri v 

Moj prijatelj je pred kratkim dejal, da se mi je, da si želi, da preklopite kariero in postal frizer.

"Odličen! Ampak zakaj si tako dol? "

"Zato, ker ne vem, kako zmanjšati in pričeska in sem prestar za kolidž," je odgovoril.

Mi smo Nikoli prestari za učenje, in edini način, da bi dobili dober v nečem je praksa, praksa, praksa. To vam bo dala zaupanje, ki je potrebna, da gredo ven in doseči veličino.

Kako pridobiti samozavest? Kakšni so vaši nasveti?

load...