10 fantastičnih jutranjih ritualov, ki lahko pomagajo osvojiti svoj dan in izboljšati svoje življenje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 fantastičnih jutranjih ritualov, ki lahko pomagajo osvojiti svoj dan in izboljšati svoje življenje

10 fantastičnih jutranjih ritualov, ki lahko pomagajo osvojiti svoj dan in izboljšati svoje življenje

To je neverjetno, kaj preprost jutro ritual lahko storite za preostanek dneva. To je mogoče nastaviti pravi ton, in ga je mogoče povečati svojo produktivnost.

Vse najboljše guruji in podjetniki priporočam jutranje rituale. Tim Ferris, mega-uspešen avtor The 4-urni delovni teden, si umije zobe, zavre vodo in postavlja svoje termovko in čaj takoj ko se prebudite. Nato piše začetka svojega jutranjega časopisa, brez hrane ali z uporabo interneta na tej točki.

To je preprosta vaja, vendar je tista, ki mu pride v pravi okvir uma za preostanek dneva. Oglejte si, kaj se zgodi, ko smo se prvič zbudil zjutraj, je, da imamo popolnoma prazno skrilavca. To pomeni, da imamo priložnost, da imajo fantastično, produktiven dan; ali imamo priložnost, da leni dan, kjer smo dobesedno dobili nič narediti.

load...

Tako da je lahko pogled na 10 fantastičnih jutranjih obredih, ki lahko pomagajo pooblasti svoj dan in izboljšati svoje življenje.

1. Wake Up Prejšnja

V bistvu, ne moreš res super produktivno zjutraj, če se zbudiš malo prej. Če ležijo v postelji do 10. Ure, nenehno pritiskom na gumb za dremež na vaši alarm, boste zamudili priložnost, da bi nastavili pravi ton za preostanek dneva.

Zbujam prej ne pomeni le, da imaš več časa na vaših rokah, vendar pa tudi pomeni, da si produktivna, medtem ko vsi ostali, je še vedno v postelji. To lahko počutim res super. Samo znanje, ki ste nekaj korakov pred drugimi ljudmi, je dovolj, da vas pooblasti.

load...

2. Poslušate očarljiv glasbo

Tam ni nič slabši od zbujam zjutraj in poslušanje gradbeniki razbija stran na asfaltu zunaj. Da ne omenjam vse hrupne otroke na preskakovanje na ulicah na poti v šolo. Nočna mora!

Toda blokiranje teh zvoke in jih nadomestiti z nečim bolj očarljiv je enostavno. Vse, kar potrebujete, je vaša glasba! Poslušanje svoje najljubše, se poti glasba bo pomagalo, da si dal v pravi okvir mislih. To vas bo lačen za ukrepanje.

3. Smile Na sami

Jutranje rituali so lahko tudi zelo enostavna. Ok, smehlja se v ogledalo se morda sliši zelo čudno, vendar to ni tako čudno, kot si morda mislite. Nasmejan na sebi je odličen način za dvig samozavesti, dajanje sebe na pozitiven način razmišljanja.

Vi ste v bistvu pravi, da si, da ste pripravljeni prevzeti ne samo dan, ampak celotno nori svet. Praviš, da si, da si dovolj dober, in da boš izkoristiti dan. Konec koncev, smo vsi ga imajo radi, ko oseba nasmehne na nas, saj nas počutijo dobro. Nasmejana je nalezljiva, zato nasmeh na sebe!

4. Začnite s Smoothie

Vsi smo že slišali stavek "zajtrk šampionov", ampak kolikokrat smo videli, slanina, klobase, ocvrta jajca in hash rjava napolnili teh tako imenovanih zajtrk prvakov? Seveda, oni so okusne, in prepričani, da celo narediti dobro delo pri nas napolnijo. Ampak oni so nasičeni tudi v slabih maščob, ki oblaku naše možgane in nas odteče energije. To ni pametno zajtrk, če gledamo, da so bolj produktivni.

Namesto, priporočamo zeleno napitek. Dvigalo lahko dobite iz ene od teh je neverjetno, in izdelavo ene traja veliko manj časa, kot bi polno ocvrtega zajtrk. Tukaj je ena neverjetno okusno recept: potrebujete le mešalnik, 3 pesti sveže špinače listov, dve zamrznjene banane, 1 žlica javorjevega sirupa in stekla. Voila!

5. Vaja Za sedem minut

To je eden od tistih preprostih jutranjih obredih, ki lahko zagotovo izboljšali svoje življenje. Običajno, bi nas pričakujejo, da samo okrogli jutranjo vadbo off do deset minut. Toda ti dodatne tri minute samo jesti nadalje v vašem zjutraj, in iščemo načine za povečanje ta čas dneva.

Torej, sedem minut je vse, kar res potrebujete. To je dovolj časa, da otresti koli letargijo ste občutek, vendar je tudi ne preveč, da se začne, da postane beg na vaš čas.

6. Pijača vode

Po težki nočni dremež, se vaše telo bo zbudil dehidrirani. Najboljši način za ozdravitev je to takoj piti vodo po zbujam. Veliko ljudi, stik za skodelico Joe v tem času dneva, vendar vam priporočamo, da pustite off kavo za najmanj eno uro. Voda vam bo energijo še veliko več in dal tekočine nazaj v svoje telo.

Morda boste celo ugotovili, da sploh ne potrebujete, da kava več! (Kar je dobra stvar).

7. Izklop Novice

Kdaj dobil na avtobus ali vlak zjutraj le zdi, da je polna folk bere časopis? To je tako enostavno, da berejo časopis na vozi na delo, saj je priročen in pomaga, da vam nekaj opraviti na nabito polnem avtobusu, napolnjene z neznanci.

Toda branje novic zgodaj zjutraj lahko odda oblak preko naših glavah. Kaj branje o negativnih zgodb, novic, ne za naše miselnosti? Namesto tega, vam predlagamo, da trgovino novice za kaj bolj navdihujoče. To bi lahko bila knjiga, video YouTube, ali celo podcast. Get your mind tiktaka kot s pozitivnimi mislimi.

8. Express Hvaležnost

Želite izboljšati svoje življenje, ki v bistvu pomeni, da hočeš biti srečen. Eden od načinov, da se počutijo zadovoljni s svojim življenjem, je, da so hvaležni za to, kar imate. Zbujam in izrazil hvaležnost, da imate še en dan, da bi večina, res lahko dajo na pozitiven način razmišljanja in izboljšati svojo produktivnost.

Še več, bolj pogosto izrazijo hvaležnost, manj verjetno ste, da trpijo zaradi negativnih misli ves dan.

9. Napišite svoje naloge

Kaj moraš storiti danes? Zapišite!

Zapisala svoje naloge na dan je dober način, da poskrbite, da boste dobili vse, kar je naredil, da je treba storiti. Če ne bo seznam vaših dnevnih nalog, pomeni, da vam zmanjka časa za dokončanje vse, in to vodi tudi do zavlačevanja. Pomanjkanje prednostnega je pravzaprav glavni razlog, da smo odložiti stvari. Torej napišite svoje naloge, in jih navede v vrstnem redu po pomembnosti.

10. Prej začeti delo

Če delate od doma, ali pa če imate nalogo, za delo, ki ga lahko izpolni doma pred začetkom dela v pisarni začne, vam predlagamo, da se vaša najtežja naloga narediti prva stvar zjutraj.

Glede na raziskave, naša volja je najvišja šele po tem, ko smo pojedli zajtrk. Torej, če imaš naloga grozila, da ste bili zavlačevanja za starost, je storil v začetku dobili bo spravil v pravo miselnosti za preostanek dneva.

Katere so vaše najljubše jutranje rituale, da izboljšajo svoje življenje?

load...