10 jasnih znakov, da morate spremeniti smer v življenju | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 jasnih znakov, da morate spremeniti smer v življenju

10 jasnih znakov, da morate spremeniti smer v življenju

"Mi določite sami s reinvencijo."

     - Henry Rollins 

Pred kratkim sem vprašal sam nekaj vprašanj: Ali sem zadovoljen s kje sem v življenju prav zdaj? Kakšne so moje dolgoročni cilji? Kakšni so moji načrti? Ali moram spremeniti kariero? Sem izpolnil svojo potencial? Delam, kar hočem narediti? Sem zapravljam svoje življenje? Ali je čas za nekaj drugačnega?

V bistvu, odgovori sem dal na vsako vprašanje mi je povedal, da je zdaj čas za spremembo.

Sprememba prinaša negotovost in lahko počutijo, kot da so vaši orientacijske točke premaknilo. Včasih, se počutiš, kot da horizont, ki je bil vedno pred vami in ki vam nudi občutek za smer in varnosti se je nenadoma zgrudil.

load...

Ali je to res slaba stvar?

Sprememba je zanimivo in odpira fantastične nove možnosti, ki nam pomagajo, da več o tem, kdo smo izvedeli. To nam lahko pomaga, da poda na naš potencial. Oglejmo si na 10 jasnih znakov, da bi morali spremeniti smer v življenju.

Ko idealizirali preteklosti preveč

Ste že kdaj rekel, da sami "stvari, ki se uporabljajo za tako veliko bolje" ali "Spomnim se, ko..."

Lepo je, da se ozremo z ljubček na ven preteklosti. To je lepo, da pričarati prijetne spomine dobrih časih.

Ampak to ni dober znak, ko idealizirata preteklost, da bi ubežali svojo sedanjost. Če to počnete, to pomeni, da zdaj je, če ste v življenju slabše, kot v kateri ste nekoč.

load...

V bistvu, ste ujeti v kolesa monotonijo brez obstajajo. In vse, kar lahko storite, da bi si nasmeh, je pogled nazaj na boljše čase.

The Little Things, ki vas nadlegujejo

Majhne stvari nikoli ne uporablja, da vas pred moti. Toda zdaj oni dobili pod kožo, kar čutite razdražljivi in ​​neprijetno.

To ponavadi pomeni, da je sprememba na obzorju. Ste raste utrujeni od iste rutine, istih obrazov in istih mestih. Vse to je tako neprijetno. Moraš priti ven in poskusite nekje in nekaj svežega.

Obstajajo možnosti - pa si Vklop jih dol

Priložnosti, ki prihajajo na vas. Zakaj jih obrača navzdol?

Če je vaš odgovor ", ker sem zelo zadovoljen s, kjer sem na prav zdaj - Vedno sem si želel to", potem v redu. Saj ni treba spreminjati.

Če pa ste se obrača navzdol zanimive priložnosti, ker "bojim", to pomeni, da morate celo želite spremeniti smer. Toda vaš strah pred neznanim vas zadržuje.

Včasih smo tudi strah, kaj bodo drugi rekli o nas, če naredimo velike spremembe. Če je to tisto, kar vas zadržuje, da je čas, da prevzamejo nadzor nad svojimi odločitvami.

Vaši prijatelji nosijo na cedilu

Naši prijatelji se ne pomeni, da nas nositi navzdol. Oni namesto tega naj bi nas poberem, ko menimo, modra, navdihujejo in nas spodbujajo.

Če ste utrujeni od vaših prijateljev in njihove navade, vzorci obnašanja in negativnosti, to pomeni, da ste prerasli svoj socialni krog. Ti si prizadevajo za višje stvari kot oni. Če ga želite spremeniti. Morate spoznati nove, podobno misleče ljudi, ki so na svojem nivoju.

Počutiš se, kot ste izgubili nadzor nad svojo usodo

Če ne veste, kam greste in vam ni všeč, je to znak, da si ne bo več v nadzor nad svojimi rezultati.

Zdaj je čas, da ponovno obvladal svoje življenje in narekujejo svojo usodo.

Vi ste izgubili vse Motivacija

Če ne morete niti zbor motivacijo, da bi dobili iz postelje, je to jasen znak, da je čas, da naredite spremembo.

Motivacija je zapletena ljubica. Brez nje, smo ugotovili, da je težko biti produktivni. Potrebujemo motivacijo, da nam ogenj zjutraj in da nam je razlog, da bo na vstajanje iz postelje in bo šlo.

Če ste izgubili vse svoje navdušenje in moč, in če je edina stvar, ki jo veselijo, da je konec tedna, ko se lahko sprostite, je verjetno čas, da ponovno kam greš v življenju.

Nisi več ukrepanje

Anthony Robbins je nekoč dejal, da je edina stvar, ki loči uspešne ljudi od neuspešnih ljudi, da je nekdanji sprejela ukrepe, medtem ko je ta le še naprej sedeti in razmišljati o ukrepanje.

Mogoče ste bili nekoč go-Človek, ki ustvarja. Morda ste se ukrepati, da se stvari zgodijo. Mogoče si šel na fakulteto, nato pa na univerzo, potem pa dobil službo v kateri ste sedaj.

Morda si zbral pogum, da gredo na prvi zmenek z moškim, ki jih je končalo poroči.

Ampak še vedno ukrepajo? Ali ste porabili preveč časa razmišljanje? Misli spremeniti svet - vendar le, če jih izraziti. Misel zaljubljen tvoji glavi ni vredno Jota.

Se Dobesedno tako dolgčas

Včasih, dolgčas je začasna in da se lahko omili. Kronična dolgčas, pa ne morejo.

Če vam je dolgčas z absolutno vse in vsakogar v svojem življenju prav zdaj, vključno z vaše delo in vaše prijatelje, je to verjetno največji znak, da morate narediti velik klic in narediti nekaj drugačnega.

Se zavedaš, da si "umirjanja"

Kot sem odraščal v svojih dvajsetih letih, sem se klečeplastvo, ko ljudje me je vprašal, če sem "pripravljen ustaliti še."

"Kaj misliš?" Jaz bi vprašal.

"No, imaš moža še? Hiša? Otroci? "

Ne In prav gotovo ni bil pripravljen "umiriti". In še vedno nisem.

Ko začnete, da se usede, začnete stagnira. Vaše želje in sanje razpadejo. Vaše ambicije krat. Kaj imaš v življenju je tisto, kar boste vedno imeli.

Če je to nekaj, kar vas udaril prav zdaj, in se bojiš, da je zelo poučno. To je čas, da zapusti svoje območje udobja.

Vi počutili, kot da svoje talente se že zapravili

Kdaj videl film Good Will Hunting? V tem filmu je Matt Damon značaja blagoslovljena z Einstein-posestnik genij. On je mlad math čarovnik-fant. Ampak on je tudi nestabilen, uporniški in nikakor ni mogoče uporabiti. Kot taka zasluži zanič plačo kot hišnik, kljub darilo. Ampak on ljubi. Raje zatreti svoje talente in družiti s fanti. On je hrupno, pomeni in uživa že pijan. On ne želi uporabiti svoje znanje matematike. Želi, da se zabava.

Mnogi od nas so bili, kot je ta, ko smo bili mlajši. Ampak kot boš starejši, se zore na vas, ki imate znanje in sposobnosti, in da ste vredni veliko več kot to crummy delo, da delaš prav zdaj.

load...