10 koristnih nasvetov o tem, kako premagati čustveno pot | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 koristnih nasvetov o tem, kako premagati čustveno pot

10 koristnih nasvetov o tem, kako premagati čustveno pot

Vsi smo se znašli v čustveni rut zdaj in potem. Veš vrste: kolovoz, ki se počutite depresivni, žalostni in zaspan. Rut, da vas zapusti nemotivirani, brez navdiha in nepripravljeni dobesedno storiti ničesar. Nimate energije za širjenje svoje socialne krila, in prav tako ne boste imeli energije, da gredo na delo ali načrtujejo kakršne koli projekta. Si ne želite govoriti z ljudmi, vidim ljudi, ali celo klepet na družabnih medijih. Ti si samo ne sami.

Izhod iz čustvene rut je res težko; ko smo poskušali narediti sami srečnejši, mi samo zdi, da pade nazaj v jamo. Toda kako priti iz čustvenega rut, ko se začenja imela resne posledice za celo življenje? Oglejmo si na top 10 najbolj koristne nasvete.

Najti način za Ob Your Mind Off stvari

Ste že kdaj opazili, kako bolečina postane močnejša, ko se osredotočimo na to? Podobno bo srbenje rastejo bolj neusmiljena, ko smo ostali praskati po njem.

load...

Isto je z občutki; bolj se osredotočite na svoja čustva, bolj se boste počutili potrt.

Morate najti način pokazal svoj um stran od čustvene rut in na nekaj drugega. To je lahko nekaj tako nespametno dobesedno kot štetje kovancev, ali pa bi se nekaj, kar se uporablja za radi počeli, ko ste bili mlajši, kot so igranje instrumenta ali umira lase.

Lahko bi bilo karkoli, kot je čiščenje hiše ali naštevanje nekaj e-pošte.

Poišči New Hobi

Morda ste v čustveni rut, ker je življenje zadel zid. Morda ste stagnira interno, ker si enostavno ne hrani dušo z nič novega.

Mogoče je čas, da si dobil nov hobi, da osvežimo stvari. Ali nekaj, kar si je vedno želel, a nikoli ni bilo lahko. Ni boljšega časa za regeneracijo kot zdaj.

Ali stvari, ki ste jih naredili Feel Good

Težko je razmišljati o tem, kaj počutiš dobro, ko se ne počutim tako velik, vendar so se bile stvari, ki ste jih storili v preteklosti, ki se boste počutili odlično. Torej jih zdaj! 🙂

load...

Tam se bo nekaj, kar je vedno dvigne svoje duhove, ali je brizganjem na novi obleki za sebe ali gledanju vaših najljubših rom-com.

Izbira narediti pick-me-up res lahko zelo pozitivno vpliva na vaše miselnosti. Norman Cousins ​​zapisal v svoji knjigi Anatomija bolezni, kako ga gledajo komedije filmi dan in noč, pomagali narediti popolno okrevanje. Smeh vpliva na naše notranje mehanizme in lahko korenito spremeniti našo fiziologijo, ki nas počutili veliko bolje.

To vam lahko zagotovo pomaga iz čustvenega rut.

Bodite Osebna Development Course

Vsak posameznik na tem planetu doseže točko, ko oni v rut. Vsi uspešni ljudje so bili tu, in to je pogosto rut, ki deluje kot njihova odskočna deska, da spremenijo svoje življenje tako, da jih poganjajo v novo smer.

Morda ste že zdaj dosegla točko v svojem življenju in karieri, kjer morate, da je odskočna deska. Kaj je boljši način za začetek s ciljem višje kot ob osebni razvojni tečaj? Tukaj boste razvili sami psihično in fizično, učenje novih spretnosti in morda celo našli svoje pravo poslanstvo v življenju.

Spremenite svoje prehrane

Ne pravim, da je vaša prehrana pojasnjuje svojo čustveno rut, ampak naša prehrana ima lahko velik vpliv na to, kako smo videti in občutek. Če je bila vaša prehrana slaba za kar nekaj časa, lahko prav gotovo imelo negativen vpliv na to, kako se počutijo čustveno.

Izboljšanje vaše prehrane je odličen način, da se boste počutili bolj pozitivno. Ko veš, da jeste zdravo, samodejno počutili veliko bolje. Počutiš srečnejši.

Ne bodi tako strog do sebe

Tako kot mnogi od nas, ste verjetno, da ste svoj najhujši kritik. Čeprav je to običajno dobra stvar, ker to pomeni, da pritisneš sami težje, to ni ravno dobra stvar, ko ste v čustveni rut. Dejansko je to šele naredi slabše. Začnete, da se osredotoči na vse stvari, ki vas slabo, in to šele rodi več in več negativnosti.

Ampak to samo naredi vse, kar je še slabše. Zato je čas, da gredo lahko na sebi in ne pozabite, vse dobre stvari, ki ste jih opravili. Preklopite svojo pozornost na vse vaše dosežke in se spomnim, da ste naredili veliko dobrih stvari, preveč. Življenje je prekratko, da se osredotoči na naše pomanjkljivosti ves čas.

Ne pozabite, da to ne bo trajalo večno

Obstaja velika linija v filmu True Romance, da želim, da citiram:

"Povedal mi je, da je včasih življenje gre v to smer, vendar ne pozabite:. To gre v drugo smer, preveč"

Ja, življenje je zanič zdaj. Ampak se spomnite časa, ko je bilo neverjetno, kajne? Življenje je kot plima, ki prihaja v in iz nje; nič ne ostane, kjer je večno in čustva pridejo in gredo.

Danes si dol, ampak vem, da jutri lahko spet nazaj.

Povej sam nisi v čustveno Rut

Moj prijatelj je prišel do mene pred kratkim z ramena sključen in njene oči spustiti na tla. Ona je videti, kot da je bila krči v sebi.

"Kaj se dogaja?« Sem vprašal.

"Jaz sem v čustveni rut," je dejala.

Takoj, ko je rekla te besede ramena postala še bolj sključen in njene oči so praktično udaril ob tla. Govorila je v potrt, krhki zvonjenja, melodije, ki so bile tako drugačne od njenih običajnih optimistično narave.

In potem je nekaj me je udaril: Ko rečemo, da smo depresivni, mi deluje depresivni. In ko smo rekli, da smo srečni in samozavestni, ravnamo nasprotno. Stojimo vzravnano, pogledati ljudem v oči in nasmeh.

Čas je, da ste prenehali povedal si, da ste na tla in čas za začetek povedal si, da si boljši od tega. Spomni se, da si čudovita oseba, ki je pripravljena, da na svetu še enkrat. Vaš fiziologija bo kmalu posnemajo svoje besede in misli.

Vprašajte se, kaj želite

Večina ljudi, ki so izgubili in v rut, so tam zato, ker preprosto nimajo nobenih ciljev. Ker nimajo ciljev, da nimajo pojma, kako priti do njihove srečno mesto.

Preživite nekaj dni delajo na svoje cilje. Kaj želiš od življenja? Kaj bi si srečen? Kaj imate radi storiti?

Kupi nekaj knjig za samopomoč in ugotovite, kako lahko te cilje dosegli.

Pomoč Nekdo

To je lahko zelo težko, da bi nekdo drug, ko se počutite tako čustveno izgubili, vendar nikoli nisem pomagal nekomu in se počutil slabše kasneje. Vedno sem se počutil bolje - veliko bolje.

load...