10 kratkih citatov o srečo, da se bori proti vašem bluesu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 kratkih citatov o srečo, da se bori proti vašem bluesu

10 kratkih citatov o srečo, da se bori proti vašem bluesu

Ko se počutite nizka in svet se zdi, temno mesto, lahko najdete navdih v besedah ​​drugih in včasih prinese malo luči na najtemnejši trenutek. Temne misli samo vzgojiti več isto, tako da osvetlite vaše razpoloženje teh pretresljivih kotacije o sreči in boj proč tiste blues:

1. "Sreča je kot marmelado. Ne, ne more širiti niti malo ne da bi dobili nekaj od sebe "- Anonymous

Sreča je nalezljiva; ni nobenega dvoma o tem. Torej, če se počutite modro, pojdite ven in našli nekaj srečnih ljudi, da lahko z ali, še bolje, narediti nekaj, da bi druga oseba srečna in da bo odražala nazaj na vas, v svoji sreči.

2. "Sreča je skrivnost lepote, da ni lepote brez sreče" - Christian Dior

Nič ni lepšega, kot nasmeh in celo najbolj osupljivo lepe ženske na svetu ne bo videti privlačna brez njega. Sreča je samo po sebi privlačna, da dajo na nasmeh in izžareva nekaj veselja.

load...

3. "Sreča je, ko kaj mislite, kaj si rekel, in kaj vam je v harmoniji." - Mahatma Gandhi

Žalost lahko pogosto prihajajo iz neodločnosti, tako da če ne vidim način za spopadanje s težkem položaju, da se posvetuje Mahatme Gandhija, pojdi s srcem in ostati zvest samemu sebi. Pretvarja ali ležečem zaradi mnenj drugih ljudi, ki vam ne bo prinesla sreče.

4. "Za zapolnitev uro-, da je srečo" - Ralph Waldo Emerson

Ameriški esejist in pesnik, Ralph Waldo Emerson, se zdi, da pri navajanju ta citat res zadel žebelj na glavo. Če se počutite modro, nato pa najslabša stvar, ki jo lahko naredimo je sedel in zaroda na njej. Vsako prazno in nezasedeno um bo samo stvari videti še slabše.

5. "Sreča je smisel in namen življenja, celoten cilj in konec človeškega obstoja" - Aristotel

Če ne naredite svojo lastno srečo prednostna naloga, potem ne smete nikoli našli. Srečni ljudje odločili narediti stvari, ki bi jih z veseljem, ali da je njihovo delo, njihove hobiji ali celo njihovi odnosi.

load...

6. "Tudi srečno življenje ne more biti brez ukrepa teme, in beseda srečno bi izgubila svoj pomen, če ne bi bilo uravnoteženo s žalosti. To je veliko bolje, da stvari, kot so prišli skupaj s potrpežljivostjo in ravnodušnost "- Carl Gustav Jung

Nikoli ne bi niti vedeli, da sreča se počuti dobro, če ne boste nikoli doživeli žalostne dni. Moraš sprejeti slabe dni, skupaj z dobro; to je tisto, kar lahko, da so dobri super.

7. "Sreča ne pomeni, da ima tisto, kar želite, vendar želijo kaj imate" - Konfucij

Ko se počutite nesrečni, ker ste izgubili nekaj, potem poglej okoli sebe in biti hvaležni za to, kar imate. Lahko ste srečni in še vedno niso vse stvari, ki jih želijo.

8. "Nihče zares ne briga, če si nesrečen, tako da si lahko tudi z veseljem" - Cynthia Nelms

Ta citat je morda malo topi in do točke, vendar pa je veliko resnice v njem. Biti modro dejansko ne doseže nič, tako da si lahko tudi razvedriti. Vsaj, bo pa vesel, da drugi ljudje želijo, da se okoli vas.

9. "Kako čudovito življenje sem imel! Želim si, da sem ga spoznala prej "- Sidonie Gabrielle Colette

Ko se ozremo na vse čudovite stvari, ki ste jih storili in se veselim vseh čudovitih stvari, ki še pridejo, lahko začnete, da vidim da so današnje težave in skrbi niso vsi po vsem tem pomembna.

10. "Večina ljudi je prišlo tako srečni, saj predstavljajo svoje misli, da bo" - Abraham Lincoln

In končno besedo Abraham Lincoln povzema resnico o sreči. Če se želite razvedriti, potem boste morali začeti tako, da odločitev, ki je ne želite, da je žalostno več. Sliši se preveč preprosto, da bi bilo res, ampak moraš narediti nekje začeti.

Katere so vaše najljubše kratki citati o sreči? Vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...