10 kreativnih nasvetov o tem, kako biti bolj samozavestni | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 kreativnih nasvetov o tem, kako biti bolj samozavestni

10 kreativnih nasvetov o tem, kako biti bolj samozavestni

Ko imate zaupanje, se počutiš, kot da si lahko storiti ničesar v življenju. Lahko as to opravila intervju, vtis, da je fant, ki ste jih vedno že v začetku, in živeti življenje, ki ste jih vedno želeli.

Ko nimaš zaupanja, pa je lahko življenje zdi kot pravi bolečine. Morda se izogibali tudi udeležbo na razgovor za službo, saj veste, da ne boste dobili službo nekako, in morda odneslo skozi življenje stiskali v načrtih nekoga drugega. Ni v redu.

Čeprav to ni vedno enostavno graditi samozavest, dobra novica je, da je 100% možno. Zaupanje ni nekaj, kar izročijo ob rojstvu od Boga; ne, to je nekaj, kar nas vse lahko imajo toliko, kot smo želeli.

load...

Tukaj je 10 super ustvarjalne nasvetov o tem, kako biti bolj samozavestni, tako da lahko živi svoje življenje kot zmagovalec.

Preberi več

Eden od najpomembnejših nasvetov o tem, kako biti bolj samozavestni je pridobiti znanje. Veliki ameriški investitor Warren Buffet je znan po precej bral knjigo na dan. Je nekoč dejal: "Bolj se boste učili, več boste zaslužili."

Te modre besede so temelj uspeha - in zaupanje.

Pomislite: Več znaš, več moči imaš v življenju. Lahko Cvrkutati v vročih razpravah in dokazati ljudem napačne, reševanje problemov, in dobili kakršno koli delo, ki ga želite, saj veste, kako to storiti!

load...

Branje je odličen način za izgradnjo svoje baze znanja. Ko imaš več informacij, se boste počutili veliko bolj pozitiven odnos do življenja. Nimate, da bi preučili skozi življenje spraševala, zakaj, kako in kaj. Ti vse veš!

Poslušajte svojo najljubšo glasbo

Naslednji namig o tem, kako biti bolj samozavestni, je, da poslušate svojo najljubšo glasbo.

Športniki, podjetniki in vse druge vrste uspešnih ljudi, ki niso vedno "v coni" sami. Morda se zdi, da je v coni, ko jih vidimo, ampak to je zato, ker so mi vzeli prave korake priti.

To pogosto vključuje poslušanjem svoje najljubše, najbolj navdihujoče glasbe zjutraj.

Glasba lahko dvigne vaše razpoloženje in vas napolnijo z zaupanjem. Ni važno, ali je to klasična glasba in hip hop; ne glede na vrsto veste, se počutite bolje o sebi, poslušate tako pogosto, kot je mogoče. Boost je samo začasna, vendar se počuti dobro, dokler traja.

Mreža

Mreženje ni enostavno, če ste nizko na zaupanje, vendar pa ste se ne osredotoča na svoje prednosti ves ta čas.

Ljudje pravijo, da bi morali govoriti o lastnem stvari, ko smo povezovanja, vendar je to težko narediti, ko ste primanjkuje samozavesti. Morda boste poskušali razložiti, kaj si naredil, samo spotaknil s svojimi besedami in pozabi ključne informacije!

To je kot, ko nas nekdo prosi, da jim povem, kaj naš roman je približno. Se da na kraju samem, kot je ta nenadoma nam zmrznili možgani!

Namesto, da poskuša razložiti svoje stvari, zakaj ne samo osredotočiti na to, kako si lahko pomagate drugim? Vprašajte jih, kaj počnejo, in nato ponujajo svoje storitve.

Prepoznajte svoje preteklih dosežkih

Še en dober namig o tem, kako biti bolj samozavestni je prepoznati svoje pretekle dosežke. Daleč preveč živimo v prihodnosti, ko bomo primanjkuje samozavesti. Razmišljamo o tem, kako bomo to ne uspe, in da so bili zato, ker smo dovolj in nikoli samo ne dovolj dobro dobro.

Vzemite si trenutek, da se spomnimo, da v času, ko ste dosegli nekaj. To je lahko karkoli, od igranje moškega do dobili mesto v šoli ali univerzi.

Ko nismo občutek prevelika, smo ugotovili, da je težko, da se spomnimo naše pretekle dosežke. Vendar s poudarkom na to, kaj ste to že storili, si se spomnil, da če ste storili nekaj super, ko lahko prepričani, da to storite še enkrat.

Naučite se novih spretnosti

Kako samozavestni in super se kitaristi in pianisti videti, ko so na odru? Stavim, da si želiš, da bi lahko igral tako, kajne? Toda namesto da bi igral, kot da ste tekoč, da izklopite video in se vrniti na gledanje Netflix kot prvak.

Nič ni ustavljanja vas učenje novih spretnosti in mastering. Kitarista in pianisti so dobili ničesar niste dobili le željo, da bi ukrepala.

Vaja

Z redno telesno dejavnostjo, je še en pomemben nasvet o tem, kako biti bolj samozavestni. Ena izmed najbolj pogostih razlogov, zakaj se ljudje izgubijo zaupanje, je zato, ker je njihovo telo nekako padel v formi. Mogoče smo dal na nekaj dodatnih kilogramov, ali pa naši stegna samo zdi toliko večja kot nekoč. Ali pa naša bum le ni tako dober, kot vsi ostali je.

Obstaja preprost zdravilo za to: Vaja.

Delo redno vam lahko pomagajo doseči telo svojih sanj, kar je velik booster zaupanje.

Be Your Own navijačica

Če nihče ni bil vas resnično pohvalami v zadnjem času in ki se počutite dobro o sebi, da je čas, da se ustavite se zanašajo na druge za pick-me-up in čas, da začnete to počne sam.

Vsako jutro, lahko poskusite gleda sebe v ogledalu in hvali svoje lastnosti. Povejte si, kako super ste, kako lepa si in kako si boš, da izkoristijo ta dan.

Boj svoje strahove

Ko smo nizko na zaupanje, bomo našli izgovore, da ne stvari:

"Ne morem iti na zabavo, imam sladkorno bolezen zdaj."

"Ne morem iti v tem razgovoru po vsem, imam čudne stvari kože dogaja."

"Ne morem iti na ta dan s tem tipom, ker je moje lase padla ven."

Izgovorov ti ne naredi nič dobrega. Namesto tega bi si boriti svoje strahove, mislijo "... In kaj!« In pač stvari!

Kaj imaš izgubiti?

Ali nekaj vsak dan, Makes You Smile

Še en nasvet o tem, kako biti bolj samozavestni je narediti nekaj, kar vam je všeč, nekaj, kar si nasmeh vsak dan.

Nasmejana je odličen način za izgradnjo zaupanja, vendar to ni enostavno, da se nasmehnem, ko smo dobili nič nasmeh okoli.

Torej, zakaj ne bi nekaj narediti vsak in vsak dan, da veste, bo vam nasmeh? To je lahko karkoli, od gledal komedija film, ki govori, da starega prijatelja, gre na sprehod v park na sončnem zahodu.

Razmislite o stvareh, ki so dale nasmeh v preteklosti in jih še enkrat.

Nasmejana takoj sprosti več endorfinov v možganih. To dvigne razpoloženje in počutiš celo veliko bolje o stvareh - tudi sami.

Postanite najboljši prijatelji s svojimi mislimi

Naš končni nasvet o tem, kako biti bolj samozavestni, je, da kick negativne misli v smeti - dobesedno.

Zapišite svoje negativne misli na kos papirja, preden jo privijete in ga vrgel proč.

To je čas, da svoje misli svojega prijatelja. Za pomoč, zakaj ne bi prebral nekaj knjig za samopomoč in gledal nekaj motivacijski video posnetke?

Kako biti bolj samozavestni? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...