10 krepitev odnosov, ki jih mora imeti vsaka dama | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 krepitev odnosov, ki jih mora imeti vsaka dama

10 krepitev odnosov, ki jih mora imeti vsaka dama

Self-opolnomočenje ni nekaj, da je vsakdo rojen z, zaupanje, da boste morali sami usposobiti, se naučili. Če ste resnično povezani s sebe, si verjeti vase in imate zaupanje, da bi si slišal, potem lahko ponovno prevzeli nadzor nad svojim življenjem in lahko doseže svoje cilje. Tukaj je deset odnos, da lahko vsakdo naučiti, da vas bo spodbudo in pomoč, da bi izboljšali svoje življenje:

1. Povejte svoje mnenje

Ne bojte se, da izrazijo svoje mnenje, ker so prav tako velja v naslednjih oseb. Stand up za to, kar mislite, in da si slišal, in potem ste bo dosegla prvi korak k krepitvi vloge.

2. Predstavljajte si, kot močnejšo osebo

Predstavljaj si kot oseba, ki bi želeli biti. Pomislite, kako bi bolj samozavestni ljudje ukvarjajo z določenih situacijah in vizualizirati sebe počne isto. Lahko se učijo od drugih ljudi, medtem ko še vedno sami.

load...

3. Razmislite o tem, kako si lahko pomagamo drugim

Skrbi zate, ves čas, lahko postanete introvertiran in strah, da se izrazijo. Pomislite, namesto, o drugih ljudeh, in kaj lahko storite za njih. Ko se bolj osredotoči na pomoč ljudem, in krepitvi prijateljstva, lahko začnete bolje počutijo sami in imajo večji nadzor nad svojim življenjem.

4. Affirm svoj pozitiven odnos

Naj povedal si, da ste gospodar svoje lastne usode in povečati svojo samozavest, ki ga nenehno sami povedali: "! Zmorem" Psych si gor, preden vstopite v sobo, ali pred vami, pomembno telefonski klic, in si povedati: '., Da bom dobil tisto, kar hočem "

5. Ne bojte se, da vodi

Ne samo sprejeti, kaj drugi ljudje pravijo, da svoje odločitve, in ne bojte se, da prevzame vodstvo. Če ste ven s skupino prijateljev, na primer, recimo, ki bar želite iti, in ne samo da bo skupaj s tistim, kar hoče nekdo drug.

load...

6. Sprejmite dejstvo, da nihče ni popoln

Nihče ni popoln in vsakdo dela napake, vendar ne dovolite, da vas drži nazaj. Čakam na svojo popolnost bo samo bog vam dol, tako da gredo s svojimi gut čustva in sprejeti, da včasih, lahko pa ga napačno.

7. Bodite neodvisen odnos do življenja

So časi, ko vsakdo potrebuje ramo dreti na ali pomagajte, da se lahko zanesejo na, vendar pa je treba poskusiti, da ravnajo neodvisnosti, kadarkoli lahko. Prevzame odgovornost za svoje življenje in se vse ne pusti v rokah drugih ljudi.

8. Bodite pripravljeni trdo delati

Postati močna in uspešna, ni stvar sreče; je potrebno trdo delo in vztrajnost. Bodite ponosni na vse, kar delate, in trdo delati na njem; težko, ker vemo, da ste naredili najboljše, kar si morda lahko, bo vedno povečanje vaše občutke moči.

9. Cenim in samega sebe

Naredite seznam vseh svojih odličnih lastnosti in vtis sami! Bodite ponosni na to, kdo ste in se naučijo ceniti te čudovite lastnosti, ki jih posedujejo. Malo lastne presoje bo dela čudeže za vaše zaupanje.

10. Bodite odločen, da prevzame nadzor

V bistvu se samo-opolnomočenje ob nadzoru situacije in prevzame nadzor nad lastnim življenjem, vendar pa ni o tem, egocentrično in sebičen. Ko ste prepričani v svoje lastne vrednosti in jih ne začnete jemati večji nadzor, boste ugotovili, da boste pridobili veliko več spoštovanja od drugih ljudi in, morda ne boste mogli dati več nazaj do njih preveč.

load...