10 majhnih, a neverjetnih naključnih dejanj prijaznosti, ki jih lahko začnete delati zdaj | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 majhnih, a neverjetnih naključnih dejanj prijaznosti, ki jih lahko začnete delati zdaj

10 majhnih, a neverjetnih naključnih dejanj prijaznosti, ki jih lahko začnete delati zdaj

Mi se spomnil, vsako leto, da to ni samo v času božiča, da bi morali biti prijazni do naše družine in tujci. Malo dejanje prijaznosti, še posebej, ko je presenetljivo, lahko tako velika razlika za nekoga, in to ne bo stalo nič. Tukaj je deset ideje preprostih prijaznih dejanj v primeru, da ste preobremenjeni s vsakdanjega stresa in ne vedo, kje naj začnem:

1. Smile

Random dejanja dobrote idej vedno ne bi smela biti zapletena. Nasmejan, tudi če niste v najboljši razpoloženja, je eden izmed najlažjih načinov, da Razvedriti nekdo dan - trgovina pomočnik, tujec, ki zaletel v vas na ulici in nato opravičil, nikomur. Nasmeh in bo svet videti bolje, to ni idle besede. Znanost je pokazala, da je nasmejan lahko dobesedno izboljša svoje razpoloženje. In ne radi ljudi, da nasmeh na vas? No, rad bi se nasmehnil preveč.

load...

2. Darilna knjiga z neznancem

Tukaj je še ena od naključnih dejanj dobrote idej - dal knjigo neznancem. To bi bilo težje, če imate radi svoje knjige, ampak zakaj ne pustite eno od priljubljene na nekem javnem mestu? Obstaja tudi mednarodno gibanje za to: ljudje zapustijo knjige v kavarnah, na parkovnih klopi in na drugih mestih, tako da druga oseba lahko uživajo tistega, kar so imeli. Pojdi na, lahko vedno dobite novo kopijo.

3. Pošlji presenečenje kartico prijatelju

Ni za rojstni dan, ne za drugo priložnost, vendar le naključno. Mi smo zdaj precej pozabil, kaj je bilo všeč, da bi dobili prave kartice, to je vsa e-poštna sporočila in besedila. Vendar bo fizično, lepa, lastnoročni kartica je tako čudovito presenečenje za nekoga, ki ga ljubiš in zanimajo!

load...

4. Ponudba vašo pomoč

Pomagajte svojega bližnjega s smeti po zabavi, na primer, ali kaj drugega, ki je majhen, a pomemben. Seveda, vprašati, preden začnete pomagati - ne vsi radi, da bi pomagal, tudi če jo potrebujejo.

5. Ne držite pohvale nazaj

Če ste bili navdušeni nad tem, kako je sodelavec naredil nekaj, ne bodite tiho, jim povedati. Če vam je všeč, kako vaš partner gleda na določen dan, ne da obdržati zase, jim povejte, da jih ne bo pokvarilo. Complimenting nekoga, ko si zaslužijo nič ne stane, vendar to naredi razliko.

6. Daj stran

Še eden od dobrih naključnih dejanj dobrote idej je, da mu nekaj redno. Vsakič, ko si kupi nov kos oblačila, darovati eno staro kos. Načrtujemo in nameravamo zbrati vse stare stvari ne nosijo več in ga darovati, vendar se zdi pravi čas za to, da nikoli ne pridejo, to je korak za korakom, da ne bo toliko težav.

7. Daj gor svoje mesto v vrsti

Če niste v naglici in boste videli, da je nekdo, ki je in da je zraven, ponudba, da mu svoje mesto. Ne boste izgubili ničesar, po vsem, in boste pridobili nekoga hvaležnost. Če to kdo je mama z nekaj otrok na divjanja ali stare slabotno damo, to je zdrava pamet, vendar ne omejujejo vašo prijaznost, da mučijo matere in starejše.

8. Bodite prijazni za volanom

Tukaj je še eden od preprostih naključnih dejanj dobrote idej, ki se pogosto prezrte - namesto skoraj zruši z drugim avtom priti do tega prostega parkirnega prostora prvič, naj se drugi avto ga imate - manj stresa za vas in lepo presenečenje za njih. Nekdo bo storijo enako za vas nekaj dni. Ali pa še en avto pred vami na prometni ulici, bo prijaznost se cenijo in se boste počutili dobro.

9. Reci "Ljubim te"

Življenje je kratko, lahko vsak dan je naš zadnji, vendar naj to ne bo konca pritisnite vas - samo povej svoje najdražje, ki jih imate radi vsakič, ko se počutite val te ljubezni. Ponavljanje "Ljubim te" desetkrat na dan "samo zato, ker" bo kmalu nosil ven in da je prazna fraza, ampak če imata resnično izbruh čustev, je to povsem druga stvar.

10. Odpusti

Ampak pošteno. Holding zameril nekdo je strupen, in to je najbolj strupeno za vas. Nekaj ​​stvari v življenju so res nedopustno, to storijo sami, in nekdo drug uslugo in jim odpusti, kar so storili, da boli. Preteklost je izginila, nehali iskati nazaj.

Ali imate druge naključne dejanja dobrote idej?

load...