10 majhnih navad, ki bodo osvetlile vaš dan | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 majhnih navad, ki bodo osvetlile vaš dan

10 majhnih navad, ki bodo osvetlile vaš dan

Smo ljudje res srečo. Mi lahko odločijo, da stvari, ki vemo, da nas bo razveselilo in da dan malo svetlejša. Kot vsi vemo, se lahko nekaj dni res dolgočasno in dolgočasno in moramo nekaj za posvetlitev naše razpoloženje, tako da naslednjič, ko se zdi, da je dan se vleče, poskusite z eno ali dve od teh drobnih trikov, ki bo polepšala dan.

1. Naj dan nekoga drugega

En zelo preprost način, da polepšala dan in nekdo drug je preveč, je, da naredite nekaj vrst, za popoln neznanec. Kupi da brezdomec hamburger, pomaga, da Starejša gospa opravlja svoje vrečke, ali je res v pomoč, ko vas nekdo prosi za navodila. Ker je lepo in koristno traja le nekaj minut svojega časa in bi lahko dal velik nasmeh na obrazu.

2. Wake up prej

Zjutraj so lep čas dneva, zato ne zamudite ga prepušča do zadnje minute, da bi dobili iz postelje vsak dan. Če se boste zbudili le eno uro prej, bodo zjutraj veliko bolj sproščeni in imate več časa, da uživajo nekaj dragocenih trenutkov na svoje. Presenečeni boste, kako se lahko zgodaj zjutraj, da preostanek dneva se zdi veliko svetlejša.

load...

3. Pridobite več časa zunaj

Kako ven na svež zrak bo zmanjšal stres in vam odmor. Ali delate, ali ste doma, poskusite sprehod v času kosila, namesto da bi sedel v zaprtih prostorih, ali pa vaše kosilo s seboj in imajo piknik v parku. Svež zrak in sonce se boste počutili bolj budni in bolj živ, in malo vaje ti bo dobro preveč.

4. Imajo dober odsek

Raztezanje povečuje krvni obtok, sprošča napetost iz mišic, in se počuti veliko preveč. Priti v navado nekaj stretching vaje v presledkih čez dan. To vas bo ublažijo, zmanjšanje stresa in da se boste počutili veliko srečnejši.

5. Izrazite svojo hvaležnost

Zapišite deset stvari, ki ste hvaležni za vsako jutro, in da vam bo ustanovila lepo za preostanek dneva. To vas bo spomnil na vse dobre stvari, ki jih imate v svojem življenju in kako srečni ste v resnici. Tudi, ko gredo skozi težke čase, se spomnimo, da reči hvala za to, kar imate, vam bo pomagal soočiti svoje težave z nasmehom. Ne pozabite; tam je vedno nekdo tam zunaj, ki je veliko slabšem položaju, kot ste.

load...

6. Korak bližje svojim sanjam

Nikoli ne smemo pozabiti svoje sanje in da bo vsak dan zdi malo manj kot trdo delo. Odličen način za to je, da ustvarite svoj navdih deska. Izrezani slike o tem, kaj doseči svoje sanje pomeni za vas in jih razporedite na ladji, kjer si jih lahko ogledate vsak dan. Vsakič, ko gledate na to, se bo spomnil na vas, zakaj delate tako težko in vas bo motivirala ves dan.

7. Naučite se nekaj novega vsak dan

Naredite točko učenja vsaj eno novo dejstvo, vsak dan. Razširil bo vaš um in vam navdih. Učenje je odličen način za izboljšanje vaše sreče, bo na novi hobi ali študij za nove kvalifikacije. Ko veste, da ste učenje nekaj novega vsak dan, se boste počutili bolj izpolnjena in da bo videti, kot da se dejansko izboljšuje sami.

8. Se zaveda

Ozrite se okoli sebe in se v tisto, kar je tam, je treba obravnavati. Obstaja veliko stvari, ki bo polepšala dan dogaja ves čas, če pa niso pozorni in se ne živijo v sedanjosti, da jih nikoli ne bo videl.

9. Vaja vsak dan

Dokazano je, da ljudje, ki izvajajo vsak dan počutim veliko srečnejši kot tisti, ki se ne izvaja na vseh. Če imate kakšno obliko vadbe v vašo dnevno rutino, bo to dobro za vaše zdravje, in da bo polepšala dan. Vse, kar požene kri po žilah in kisik, ki teče bodo pomagali izboljšati vaše razpoloženje in produktivnost.

10. Načrt naprej

Načrtovanje svoje dneve bo pravilno pomagal zmanjšati stres in olajšati vaše obremenitve. Naredite seznam opravkov in določanja prednostnih nalog. To vam bo pomagalo, da se počutijo bolj v nadzor in manj kot tečeš iz ene sili v drugo. Če boste vnaprej vedeli, kaj morate storiti, vam bo dala več časa, da uživajo svoj dan, saj boste dobili stvari narediti veliko hitreje in boste vedeli, da ste dobili nekje.

load...