10 majhnih sprememb, ki jih lahko naredite, da detox svoje življenje in postane najboljša različica sami | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 majhnih sprememb, ki jih lahko naredite, da detox svoje življenje in postane najboljša različica sami

10 majhnih sprememb, ki jih lahko naredite, da detox svoje življenje in postane najboljša različica sami

Težko je biti najboljša različica sebe, ko ste nenehno občutek, teče navzdol, otrpel in nemotivirani. Poznate občutek: Noge ne želijo teči, vaše roke ne želijo dvigniti, in vaš um preprosto ne želi razmišljati. Počutiš se povsem razložil. Kaj ponuja?

Kadarkoli se počutimo utrujeni fizično in psihično, je to pogosto zato, ker naše telo in um potrebuje razstrupljanje. Preprosto povedano, je vaša prehrana in okolje vam poplavi toliko strupov, da je vaša jetra zdaj borijo za kos. Ko boste flush teh strupov iz vašega sistema, se boste počutili veliko bolje. Ti v bistvu postala najboljša različica vašega življenja.

Razstrupljevalna svoje življenje ni vedno gre za spremembo vaše prehrane. Obstaja veliko spremembe, ki jih lahko storite, da postane boljša oseba, ki izpolnjuje svoj potencial. Oglejmo si na 10 ti.

load...

Bodite prijazni do sebe

Prvi korak, da živijo boljše življenje išče po sebi več. Ko ne bomo skrbeti za sebe, je enostaven za depresija nastaviti v. Mi smo jedli junk in porabi naše dni slouched na kavču gleda slabe filme. Seveda se bomo počutili negativna!

Če pogledamo po sebi vodi v bolj pozitiven pogled. Bodite pozorni, kaj jeste, kaj nosiš, in kako se obravnava na splošno svoje telo. Spoštujte ga tako, da ga pri tem na sprehod, gre za tek, ali pa morda celo pridružijo telovadnice. Get največ od njega.

Začnite vsak dan z Lemon vode

Tudi Grki novega, da se začne dan s pravo pijačo vam daje boljše možnosti za uspeh. Veliki grški zdravnik Hipokrat uporablja za zdravljenje njegove patente s jabolčnega kisa zjutraj, ker je vedel, da očisti naše sisteme in se bori proti bakterije in mikrobe.

load...

Čiščenje vaš sistem takoj zjutraj vas bo do konca dneva. Vaš um bo jasno in vaše telo bo živahno in polni energije.

Find Your Passion

Ko ne vemo, kaj je naša strast, smo bolj nagnjeni k počutijo navzdol. Mi cedilu od enega dneva do drugega, občutek žalostno in bedno. Mi smo zamudili živi svoje življenje.

Ampak to je težko priti ven iz tega rut, če veste, kje vaši strasti ležijo. Ko boste našli svoje strasti, ki jih lahko nato začeti početje dejavnosti, ki so dobre tako za telo in dušo. Morda lahko pridružijo športno ekipo ali pa slikarstvo. Karkoli narediš, ne pozabite, da je strast vedno pravila strast.

Začetek soka

Soka je odličen način, da bi dobili veliko svežega sadja in zelenjave v enem zamahu. Konec koncev, mnogi od nas pač ne jedo dovolj celo sadje in zelenjavo, predvsem zato, ker nismo vsi, ki želijo na celotnem sadja in zelenjave, ali pa preprosto nimajo časa, da bi jih vklopil v naši prehrani. Toda, ko se sok, dobiš celo vrsto čudovitih razstrupljanja hranil v enem kozarcu.

Vsi smo veliko na polnjenje naše obraze z makrohranil, kot so proteini, ogljikovih hidratov in maščob, vendar ko gre za mikrohranil najdemo v sadju in zelenjave, kot so vitamini in minerali, smo zaostajajo. Začnite sokove z zelenjavo in sadje in kmalu boste lahko občutek celo veliko bolje

Reboot vaše garderobe

"Nisem prišel nocoj," rečeš. "Imam kaj za obleči."

To je isto staro izgovor, in če ne uporabljate to vrstico rekli, da "nič ne ustreza," namesto.

Morda je res, ampak kaj to pomeni, da ponovno zagnati svoje življenje in biti najboljša različica sebe, je čas, da ponovno zagnati garderobe.

Če ste se borijo s svojimi modnih izbir v tem trenutku, razmislite, kaj vaš osebni slog. Kaj polepša vaš tip telesa in kaj boste uživali nosiš? Našli luknje v vaši garderobi in jih bodisi koš ali jih dajo v prodajo na eBay. Potem, kupiti nekaj novih vrhovi in ​​obleke, ki ustrezajo vašemu slogu.

Naspati!

Eden od glavnih razlogov, mnogi od nas začnejo čutiti počasno in ne more opravljati v službi ali doma, je zato, ker smo preprosto ne dobi dovolj spanja.

"Ampak sem šel v posteljo 3.30am kot sem storil, ker sem bil 16," Slišal sem, da si trdil. "Vedno sem to naredil."

Ja, ampak ti si zdaj 33. In to je čas, da začnete prilagajati svojo notranjo uro.

Preživeli na le nekaj koščkov spanja vsako noč ni zdravo, in da bo dohitel na dolgi rok. Morda bi lahko krilo je na delovnem mestu, vendar pa je že imajo škodljiv učinek na preostanek svojega življenja. Ti si samo ne tako dober, kot bi lahko bili.

Začetek spanje več in začeti daje vaše telo ostalo si ga zasluži.

Bodite kopeli

Ker čas je ključnega pomena za mnoge od nas, zdaj raje hiter tuš za dolgo namakate v kopeli. Toda babica je bila na nekaj, ko je preživela eno uro vsak dan v kadi že leta 1960.

Kopanje je super za vas zdravje pametno, in je lahko tudi zmanjšanje stresa. Padec nekaterih kakovosti razstrupljanje mineralov in olj in boste počutili veliko bolje.

Poskusite nekaj novega

Psihologi vam bo povedal, da je eden od razlogov, da smo ves čas občutek, kot da smo možgansko meglo (ki se ga preveč toksinov pogosto povzroča), ker mi ne gre nič novega. Delamo isto staro stvar, teden v tednu ven, in smo stagnira.

Čas je, da opustimo stare situacije, ki ste visi na in čas, da poskusite nekaj novega. Pojdi na pustolovščino, spontano. Pusti kar vas zadržuje in se naučijo všeč nepričakovano. Spremenite svoj odnos in sprejeti nove stvari. Zaupaj svojim instinktom in dejansko živi svoje življenje. Kaj vas zadržuje?

Preberi več Pogosto

Igralka Emma Watson je pred kratkim dejala, da se ob letu odsotnosti z dela, tako da bo lahko preberete več knjig. Čeprav mnogi od nas enostavno ne more privoščiti, da bi celo leto odsotnosti z dela, da naredite nekaj branja, bistvo je, da branje širi svoj um in povečuje svoj intelektualni potencial. Tvoj besednjak izboljšuje, tako kot svoje splošno znanje.

Načrtujte obroke

Glavni razlog, zakaj mnogi od nas jesti toliko smeti ves teden, ker ne načrtujemo naše obroke. Vrnili smo se domov z dela absolutno trpela lakoto, in odkrili, da je vse, kar imamo v hladilniku, še kos sira in pol prazna vreča špinače.

Torej, kaj naj naredimo? Pravimo Burger Busters seveda!

Načrtovanje naprej zagotavlja, da boste vedno jedo pravico živil, ki bo v zameno dala telo vzpodbudo.

load...