10 majhnih stvari v vsakdanjem življenju, ki vam lahko prinese pravo srečo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 majhnih stvari v vsakdanjem življenju, ki vam lahko prinese pravo srečo

10 majhnih stvari v vsakdanjem življenju, ki vam lahko prinese pravo srečo

Vsakič, ko nekoga vprašati, kaj zares želijo v življenju, so odgovori večinoma pogosto so zdravje, bogastvo in srečo. Toda, ko se vprašajte, kaj bi si z veseljem, kako enostavno se vam zdi, da lahko odgovori?

Ko ste res razmišljam o tem, da ni velike stvari v življenju, ki nas osrečuje. Drage avtomobile, velike hiše z bazeni in počitnice na Havajih so v redu, vendar so stvari, da uživajo v trenutku. Po enem letu, naš novi avto je že "stara", da smo se naveličali kopanja v bazenu in Hawaii je oddaljen spomin.

Namesto, da je malo stvari v življenju, ki lahko prinese žarke sreče, da naše življenje vsak dan. Oglejmo si na 10 od teh lepih malenkosti.

Iskanje Money In Your Pocket, da nikoli vedela, da

Neprimerljivo veselje čutimo, ko smo kopati svoje roke v naši žepu, da nismo nosili za šest mesecev, le potegniti ven nekaj denarja, je neverjetno.

load...

Ponavadi smo našli ta zaklad na slabe dni, ko smo trdo za denar. Zato se najde nekaj drobiž - tudi če je samo $ 5 - razveseli naš dan. Naenkrat smo dobili omotičen o tem, da bi lahko sami privoščite lepo kave, saj se zavedajo, da je denar smo porabili denar, nismo niti vedeli, da smo imeli.

Gledanje The Rain ne sodijo, ko veš nimate zapustiti hišo

Je kaj slabše kot vstajanje ob 7h v ponedeljek zjutraj, vedoč, da moram iti na delo v nalivu? To je dovolj, da si shiver in telefon v bolniški.

Na flip strani, vstajanje ob 7h v ponedeljek zjutraj vedel, da vam ni treba zapustiti hišo na strašno deževnem vremenu je razlog za veselje in biti srečen. Lahko sedi v postelji s svežo skodelico kave s svojimi odeje zaviti okoli sebe, vedoč, da vam ni treba, da se pridružijo vsi ostali v boju proti elementov. Namesto tega lahko curl up, pazi Netflix ali pa pojdi nazaj spat. Mmm, nebesa.

load...

Ker je nasmehnil Z A Stranger

Tam je grozljivo tujec nasmeh, ampak je tudi lep neznanec nasmeh. In medtem ko je prvi lahko dovolj, da uniči svoj dan in da želite, da se stuširam takoj, ko prideš domov, lahko drugi polepšajo dan.

Kot je čudno, saj je lahko nasmeh od nekoga, ki še nikoli nismo srečali res, da smo srečni. To nam kaže, da so resnično prijazni ljudje na svetu, ki hočejo, da se nasmehnem in se drugi počutijo bolje. Objem in nasmeh nazaj.

Jedo zdravo hrano

Da, lahko junk hrane dober okus. Včasih ni nič čisto tako dober, kot je ocvrt zajtrk s slanino, klobase, jajca, fižol in ocvrt kruh.

Ampak jedo zdravo hrano, da veste, da je dobro za vas je veliko, veliko bolje in lahko se boste počutili na vrhu sveta. Za začetek, zdrava hrana, ko narediti prav lahko okus neverjetno. Drugič, ker veš, da ješ nekaj, kar je dobro za vaše telo, boste takoj počutili srečnejše o sebi in življenju nasploh. Veš ješ prave hrane.

Igranje z otrokom, ki vam je všeč

Otroci imajo veliko moč. Ko igramo z otroci, ki so neodzivni in gledajo na nas, kot da smo tujci, lahko naše samospoštovanje dol. Toda, ko smo igrali z otroci, ki se odzivajo na nas s smehom in nasmehom, čutimo neverjetno. Mislimo, da smo najbolj super oseba na planetu!

Dolga Tuš

Včasih, vse je potrebno, da bi nas počutijo srečnejši je dolg, osvežujoč tuš, ki nas sprošča in odpravlja vse znoj in maščobe, ki je nas moti ves dan.

Dnevi lahko dobite dolgo in potegne ven, in ko smo utrujeni po preveč časa preživel v službi, nič ne reče sreča kot sproščujočo prho. Vse to vodi pretakanje določitvi vaš obraz, vrat in telo, ki je odplavljanje vse svoje stresa in skrbi, kot tudi umazanijo, ki je zgrajena čez dan. Lovely.

Dohajajo Old Friends

Če ste oseba, ki dobi sentimentalen o preteklosti ali ne dohiteva s starimi prijatelji, ki jih niso videli že več kot deset let, je prepričan, da bi vam občutek sreče. Reminiscing o starih, nepreviden časih ko se le naloge so tako prepričani, da si prišel iz postelje do poldneva res lahko se boste počutili vse toplo in v notranjosti, in to lahko traja od stresa ali woes ste izkusili v tem trenutku.

Extra pol ure v postelji

Najhujši čas dneva je nedvomno čas, moraš vstati zjutraj. Toda, ko pogledaš na vašo uro za drugič, in spoznali, da imate še vedno še pol ure, dokler je čas, da vstanem, no, to je neverjetno! Lahko predati in se sprostite v postelji, ki uživajo toplino svojih odej in se pretvarja, da je delo, ki je še vedno aaaaages stran še ni.

Narediti nič

Leta 2017, smo prepričani, da bi lahko imela sreča le, če bomo nenehno počne nekaj. Če nimamo načrtov in nihče ne bi videli, predvidevamo, da bomo nesrečen in dolgčas.

Vendar se morate objemu dni, kjer ni nič storiti, in nihče videti. Uživajte v tem izpadov in narediti nekaj preprostega sami. Sprehodite, gre za tek, obisk ocean, uživajte sladoled v parku. Saj ni vedno treba biti aktiven; v resnici, bo vaš um in telo, hvala za ta počitek.

Biti prijazen do drugih

Manj stvari nam lahko prinese srečo v povsem enak način, ki prinaša srečo drugim lahko. Biti prijazen z neznanci ali celo ljudi, veste, razsvetli, ne samo svoj dan, ampak tudi razveseli tvoje. In če ste se spraševali, "ampak kaj dobim od tega?", Le poskusite naključno dejanje prijaznosti in videli, kako toplo in srečni boste počutili.

load...