10 močnih nasvetov o tem, kako detox svoje življenje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 močnih nasvetov o tem, kako detox svoje življenje

10 močnih nasvetov o tem, kako detox svoje življenje

Razstrupljanje telesa svoje življenje lahko veliko različnih stvari. Morda si mislite, ko vidiš besedo detox, iz resolucije ne piti alkohola spet, ali dieto, ki sestoji iz nekaj več, kot vodo in zelene zelenjave za en teden. Detox celo življenje, čeprav, morate upoštevati razstrupljanje svoj dom, svoj um in celo svoje odnose, kot tudi. Če menite, da vaš um in vaše telo potrebuje čisto začetek, nato pa preberite deset načinov za detox svoje življenje:

1. Začnite z detox vašega doma

Detox ni vse o čiščenju grdo kemikalij; lahko začnete tudi z de-nered vaš dom. Tako kot imajo lahko kemični toksini negativno vpliva na način telo deluje, tako da lahko nered doma vplivajo na način, da živite ali dela. Imajo dober čisto-out stare šare, ki jih ne potrebujete. Detox vaš dom in boste lažje našli stvari, in življenje bo postalo nekoliko bolj sproščeno.

2. Privoščite svoje finance na detox preveč

Vaše finance je lahko eden od največjih vzrokov za stres in pogosto to pomeni, da preprosto zato, ker ne bomo prevzeti nadzor nad njimi. Določa proračun in preurejanjem finance niso ravno vznemirljivo možnost, vendar če ste vzeli čas, da to storite, lahko odstranite obremenitev stres iz svojega življenja.

load...

4. Preberite oznake

Skrbno preverite oznake na vse izdelke, ki jih kupujejo, od kar jeste, da tisto, kar si dal na lase. Veliko toksinov, ki prihajajo v naše telo lahko povsem izogniti z nakupom ekološko pridelano hrano, kjer lahko in uporabo kozmetični izdelki, ki vsebujejo le naravne sestavine.

5. Izogibajte se "prostovoljne" toksinov

To je dovolj slabo, z vsemi skritimi toksinov v hrani in drugih proizvodov, ne da bi pri toksinov, ki jih poznate, so slabo tudi za vas! Kajenje, pitje alkohola in pretiravanje s kavo, lahko vse pritisk na telesu in lahko privede do jim je mogoče izogniti zdravstvene težave, tako da jih zmanjšati ali jih izrežemo in shranite sami od nepotrebnih toksinov.

6. Detox svoje misli s pozitivno mentalno

Misli so lahko strupene, kot tudi, zlasti negativni. Poskusite in obdržati negativne misli iz svojega uma, ki jih ponavadi samo vzgojiti več, in jih nadomestiti z namesto pozitivnimi. Sprejme odločitev tudi za razvijanje pozitivne misli in ne pustite, da negativni prevzel, in se boste počutili celo veliko bolje za njega.

load...

7. Preklopite na več naravnih izdelkov za čiščenje

Tudi čiščenje izdelkov, ki jih uporabljate v vašem domu, lahko ustvarite toksine, ki lahko začne vaše telo. Namesto belilne in kemičnih razkužil, poskusite z uporabo naravnih alternativ, kot je olje čajevca, kisom in milom, in boste odstranili nekaj več toksinov iz vašega življenja, kot tudi umazanijo.

8. Detox vaše družabno življenje

Ditch tako imenovanih 'frenemies "in samo osredotočiti na svoje pravih prijateljev; da bo vaše življenje veliko lažje. Dvojna ugibati namene in besede ljudi je samo zapravljanje truda, tako očistili slabih prijatelje iz svojega kroga, da jih ne bo pogrešal sploh; pravi prijatelji bodo stali ob vas.

9. Detox vaše navade

Pomisli na stvari, ki jih imajo, in jo kasneje obžalovali. Kmalu boste imeli seznam navad, ki so bili na kapljico, in če jih jarku, bi bilo veliko manj napeto in veliko srečnejši. Ali ste se zavežejo sami narediti stvari, ki jih ne more narediti, tako da vse do zadnje minute? Ali nisi nikoli dovolj časa, da se uživajo? Če ste to vi, potem je čas, da detox svoje življenje in odstraniti te navade za vedno.

10. Kako razstrupljanje telesa?

In, seveda, lahko detox svoje telo. To ne bi smelo biti enkrat letno rutinsko, ko se počutite malo kriv! To bi moral biti stalen proces. Jejte zdravo in naravno hrano, vadbo in pijte veliko čiste vode in vaše telo bo seveda se znebiti škodljivih toksinov.

Ali imate druge nasvete o tem, kako detox svoje življenje?

Vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...