10 modrih besed znanih ljudi, ki vas bodo navdušili | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 modrih besed znanih ljudi, ki vas bodo navdušili

10 modrih besed znanih ljudi, ki vas bodo navdušili

Kaj vas navdihuje? Obstaja veliko stvari v življenju, ki nas lahko naslon za navdih. Včasih je priča resnično junaško feat nekdo, včasih pa je nekaj tako enostavno, kot dejanje prijaznosti.

Znani ljudje, navdihuje veliko nas, ker so ljudje, ki so se bika za roge in prišel do vrha. Imajo jo je dala, da so uspešni - in to samo po sebi, je navdihujoča.

Ko slavni ljudje govorijo, smo nagnjeni k poslušati. Zakaj? Zaradi svojih izkušenj. Ti so premagali ovire in zmagala, tako da, ko se delijo svoje modrosti, je na splošno vredno poslušati.

load...

Da bi pomagali navdihniti vas danes, pa si oglejte na 10 modrih besed iz znanih ljudi, ki se boste počutili navdih.

"Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma za njihovo uresničevanje."

     - Walt Disney

Veliko ljudi zamenjali Walt Disney kot tip, ki je animirani najbolj znanih Disney filmov. Toda resnica je, da niti jih vlekel niti pisal ali jih zasnovali. Namesto tega je bil Walt Disney zelo bistroumno poslovnež, ki se je spremenila animirane filme v eno največjih poslovnih podvigov na svetu.

load...

Izjemno zdrava pamet in inteligentni, Walt Disney je prav tako usmerjeno vizijo, kaj želi od življenja. In če kdo ve, stvar ali dve o sanje prihaja res, da je gospod Disney sam.

"Ne joči, ker je konec - nasmeh, ker je to zgodilo."

     - Dr. Seuss

Ta morilec linijo, in imam ta citat, pripeta na moji steni spalnice. Pametneje besede kdor Dr. Seuss nikoli govoril!

Kadarkoli se počutim navzdol, ker je nekaj, kar se je končalo - naj bo to razmerje ali dopust - sem zelo razburjena. Ali vsaj sem bil, preden sem prebral ta citat.

Otroški pisatelj Dr. Seuss nas opominja, da ne smemo biti razburjen, ker je nekaj več, vendar cenijo dejstvo, da je tudi zgodilo na prvem mestu. Držite vaši spomini dragi, in ne pozabite, da ste imeli neverjetno izkušnjo, ki morda nekdo drug nima. Seveda, to je zdaj končano, vendar je tvoje življenje toliko bogatejše, ker se je to zgodilo.

"Verjamem, da se vse zgodi z razlogom. Ljudje se spreminjajo, tako da boste lahko izvedeli, da naj gredo, gredo stvari narobe, tako da jih cenijo, ko oni prav, mislite, da lažem, da boste sčasoma naučijo zaupati nikomur, ampak sami, in včasih tudi dobre stvari razpadejo tako boljše stvari lahko pade skupaj. "

     - Marilyn Monroe

Ključna stvar, da bi od tega citatom je, da morate vedno lekcije iz katerega koli izkušnje imate. Če tega ne storite, izkušnja je na koncu brez vrednosti in jih bomo še naprej tako iste napake znova in znova.

"Neuspeh je še en korak na poti do veličine."

     - Oprah Winfrey

Oprah Winfrey je vedel stvar ali dve o tem. Bila je postavljeno z eno mamo v revni soseski, in odpustili s TV mrežo, ko je njen prvi koncert utrpela slabe ocene. Ampak ona vztrajala vedno, ker je vedela, da je neuspeh učitelj, ki nam kaže v smeri veličino.

Vsi ne. Sem uspelo, ki ste jih ni, in zato ima vsak znana oseba. Toda tisto, kar označuje uspešen osebo ven iz neuspešno osebe je, da je nekdanji naučili iz svojih napak, so spremembe in dobil nazaj na konja.

"Če naredim norca iz sebe, koga briga? Nisem prestrašen dojemanje nikomur od mene. "

     - Angelina Jolie

Všeč mi je ta citat iz Angelina. To me spominja na "ples, kot nihče ne opazuje" ponudbo.

Koga briga kaj si drugi ljudje mislijo o vas? Vse, kar je pomembno, je, da imate v fantastičen čas.

"Stvari, ki so bile najbolj dragoceno, da me nisem učijo v šoli."

     - Will Smith

Seveda, lahko šola te nauči, kako izšlo dolgo delitev, ampak kaj je naučil o izgradnji odnosov, kaže sočutja in empatije, ki vlagajo v sebe in drugih, in na splošno honanje pomembnih življenjskih veščin? Ne veliko. Najboljši način za izboljšanje se je, da bodo imeli sam življenje.

"Pogrešaš 100% strelov, da ne sprejmejo."

     - Wayne Gretzky

Prestrašila uporabe za to delovno mesto v primeru, da ga ne bi dobili? Zaskrbljen on te bo zavrnil, če ga povabil ven? Zavrnitev zgodi. Ampak to ne zgodi, 100% časa, če ste vsaj poskušati.

Če pa sedite okoli in ne storiti ničesar, se ti ne uspe vsakič.

Izboljšajte svoje možnosti za uspeh, ki ga ukrepanje.

"Jaz nikoli ne more biti varna; Vedno sem poskusil in šel proti toku. Takoj, ko sem dosegli eno stvar, sem postavila višji cilj. To je, kako sem prišel do točke, kjer sem jaz. "

     - Beyonce

Beyonce je velik navdih za mnoge ženske po vsem svetu, še posebej ambicioznimi izvajalce. Všeč mi je, kaj ji je rekel sem, da je zelo navdihujoča. Če ste dosegli cilj in se odločili, da bodo vsebine za preostanek svojega življenja, predstavljajte si, kaj drugi veličina ste zamudili.

Ne držite nazaj. Namesto, raziskati svoj potencial do skrajnosti.

"Resnica je vsakdo se dogaja, da vas boli. Pravkar si dobil, da bi našli tiste, vredno trpljenja. "

     - Bob Marley

Bob res zadene žebljico na glavico. To je čas, da porabijo manj časa za ljudi, ki niso vredni, in več časa za ljudi, ki so. Seveda, bodo vsi verjetno vas boli na neki točki, vendar pa so nekateri, ki so popolnoma vredno. Na koncu, boste tako rešili svoje težave in drsenje skozi življenje skupaj.

"Praksa prijaznost vsak dan in boste kmalu spoznali, da ste že v nebesih zdaj."

     - Jack Kerouac

Jack Kerouac je ena izmed najbolj znanih ameriških avtorjev. Bil je tudi zelo navdihujoča oseba, ki bom zdaj, in ko sem v stiski pick me up.

Jack res zadel žebelj na glavo s tem citatom. Ko pridete ven in pomagati drugim ljudem, boste takoj počutili bolje v sebi. Ti širijo pozitivnost na drugo osebo, ki odgovori, ki jih je pokazal nazaj.

Sočutje je največji vseh vrlin. Pokaži in se boste počutili navdih, da je najboljša oseba, ki jo lahko.

Katere so vaše najljubše inspirativno kotacije po znanih ljudi?

load...