10 modrosti besed, ko se stvari razgrajujejo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 modrosti besed, ko se stvari razgrajujejo

10 modrosti besed, ko se stvari razgrajujejo

Življenje je lahko zelo skalnata. To ima svoje vzpone in padce. Kadarkoli smo doživlja vzpone, to je, kot da letimo brez kril; ne potrebujemo nobene podpore. Pravkar gremo s tokom, pitje v vsem, kar življenje lahko ponudi. Toda vsakič, ko smo trpeli padcih, moramo vso podporo, ki jo lahko dobi.

Včasih je pomagati z roko na voljo od naših družin in prijateljev. Pomagajo nam, ko smo dol, in nas spodbuja, da se skozi lepljivih obližev. Dajo nam nasvete in napotke, finančno podporo in zavetje.

Ampak včasih, ko smo dol, to lahko traja nekaj tako enostavno, kot moder pregovor, ki nam pomagajo priti nazaj na konja. Oglejmo si na 10 močnih modrosti rekov iz celega sveta, ki nam pomagajo, kadar se stvari razpadajo.

load...

"Prava moč se držimo vse skupaj, ko vsakdo pričakuje, da razpade" 

            - Anon

Včasih so ljudje vse okoli nas, ki od nas pričakujejo, da razpade. Morda smo izgubili našo hišo, naš avto, ali službo. Lahko res občutek drugim iskali pri nas - prijatelj ali sovražnik - za reakcijo. Tudi najprijaznejši obraza nas pričakuje, da razpade. Oni ne bi želeli, da razpade, vendar vedo, da je to, kako ste roll.

Res je moč res ne ležijo v skladu vse skupaj kljub drugim pričakujejo, da se sesulo. Gre ima moč uma, da imajo svoj pogum, ohraniti mirno in racionalno in premagati svoje ovire. Ali ne bi svojemu občinstvu pokazati; naj jim kupijo vstopnico za ogled nekoga drugega.

"Povejte svoje mnenje, tudi če vaš glas trese."

             - Maggie Kuhn, družbeni aktivist

Če ste že kdaj bili v položaju, ko se zdi vse okoli sebe, da se razpada, od pravice do moralnosti, socialna stanovanja v sistem socialnega varstva, kar potrebujete, da svojo glavo in biti pripravljeni, da govorijo svoj um.

load...

Spregovori proti krivicam, če ga spremljali. Naj vas ne skrbi, da bi lahko svoj glas pretrese; ljudje potrebujejo, da vas slišim. Oni se zanašajo na vas, da svojo glavo sredi norosti, ki je vrtenjem okoli vas.

"Bodi močan zdaj, ker se bodo stvari bolje. To bi se lahko zdaj Stormy, vendar pa ne more dež za vedno. "

            - Hailee

Za kompliment ta citat, da je čarobni trenutek v filmu True Romance, ko je Patricia Arquette značaja pravi, da "včasih življenje gre na ta način; vendar ne pozabite, da gre tudi v drugo smer, preveč. "

Življenje ne zdi Stormy na trenutke; ampak nevihte ne trajajo. Oni interludes. Prispejo s silo, ampak na koncu so mimo. Namesto predati vse, kar imate, od vaše duševno zdravje v svojih načel v viharnih trenutkih, morate delo je bilo, da se stvari skupaj. Sčasoma bo viharno obdobje mimo in boste pripravljeni, da bi večina sončno trenutkov.

"Najpogostejši način ljudje dajo svoje moči, je z razmišljanjem, da nimam."

            - Amy Walker

Kolikokrat ste predal pooblastila za nekoga? Vi verjetno ne zavedaš, da si dejansko imel koli na prvem mestu?

Predajo moč je tisto, kar lahko povzroči plazovi. Daj nekaj gor, in to lahko povzroči verižno reakcijo dogodkov, ki lahko povzroči, da pade na dno. Moč je vse, in morate voditi drži, kar imaš. Ne bi se v zahtevah ljudi. Ne bo prepričal s svojo retoriko, vendar ne drži, kar veste, da je tvoj z desno. Če nekdo želi, da narediš nekaj, kar veš, da ne želijo delati, ne stori.

"Nikoli ne trpijo ne bi nikoli, da je bil blagoslovljen."

           - Edgar Allan Poe

Morda zveni čudno reči, ampak včasih moramo objemu naše trpljenje. Trpljenje je tisto, kar gradi značaj in izostri naše življenjske izkušnje. Dokler smo se naučili lekcije iz naših temnejših trenutkov, da lahko rastejo in postal veliko močnejši, kot je ljudi.

"Kaj dojemamo kot neuspeh lahko preprosto našega notranjega bitja na način, nam pove, da smo pripravljeni, da se premaknete na novo raven rasti."

             - Anne Wilson Schaef

Veliko ljudi misli, neuspeh je enako kot igra več; Po vsem, ki ste jih ni na nekaj, tako da očitno nisi zelo dober v tem!

Če pa še ni konec; daleč od tega. Neuspeh je življenje, ki vam daje priložnost, da se učijo iz svojih napak; to je vam daje priložnost za rast in narediti bolje naslednjič. To je dajanje v ospredje svojih napak, in boste videli, kje si šel narobe. Bolj ko ne, bolj lahko rastejo. Če nikoli ne na nekaj, kako si res učenje?

"Sovražil sem vsako minuto usposabljanja, vendar sem rekel," Ne nehal. Trpijo zdaj in živeti preostanek svojega življenja, kot prvak. "

            - Muhammad Ali

Muhammad Ali je imel veliko vizijo sebe kot svetovni prvak, in to je to vizija, ki ga je gnalo, da bo uspešna. Ta vizija je biti sam s seboj, ko je doživel naporna režimov usposabljanja v pripravah na borbe.

Sovražil usposabljanja, vendar je to storil zato, ker je razmišljala o končni cilj.

Sovražil je tek na 3am zjutraj, vendar je to storil zato, ker je razmišljala o končni cilj.

Ko so stvari težko, morate ohraniti svojo vizijo v mislih ves čas. Če nimate vizije, dobili eno v najkrajšem možnem času. To je to, da bo peljal skozi grobo stvari.

"Najboljša priprava za jutri počne vaš najboljši danes."

           - H. Jackson Brown, Jr.

Ja, danes je mogočen smeti in ste ob težko čas za to. Ampak, če delaš trdo danes in se po njem, bo jutri še slabše. Osredotočite se na vašo sedanjost, ampak pazi na svojo prihodnost v vsakem trenutku. Postaviti temelje za uspešno jutri, ki je produktivno in življenja izboljšanje.

"Če je cesta enostavno, ste verjetno gre v napačno smer."

             - Terry Goodkind

Življenje je res ni mišljeno, da bo prepir. Če je tako, ste zagotovo delaš narobe. Ljudje, ki imajo absolutno kjer vsako minuto res niso dobili največ iz življenja; oni samo vidim eno stran stvari, in je pogosto zelo površno strani.

Najmočnejši, najbolj uspešni ljudje doživljajo zastoje in napake; jim priča in izkušnje trpljenja, ki vse utrdi svojo odločenost, gradi svoj značaj in jih napolni z željo, da bi uspeli.

"V času velikega stresa ali stiski, je vedno najbolje, da zaposleni, plug svojo jezo in svojo energijo v nekaj pozitivnega." 

           - Lee Iacocca

Ko so stvari razpadajo, je zadnja stvar, ki jo morate storiti, je Crknuti in pustite življenje vas preplavijo. Namesto tega bi morali trdo delati, da zaseden in poskusite spremeniti svoje življenje.

load...