10 modrosti iz vsega sveta | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 modrosti iz vsega sveta

10 modrosti iz vsega sveta

Kadarkoli ste prebrali knjigo, naj bo to roman, antologijo poezije, zbirka filozofije, ali celo biografija, boste vedno naleteli na valovih modrosti zdaj in potem. Pisatelji, umetniki, filozofi, znanstveniki in pesniki so obilico wellsprings modrosti, in uvidi, da nam je vredno negovanjem. Nadarjen s predvidevanji, so ti izredni ljudje pomagali pri oblikovanju človeštvo, ki osvetljuje naše prednosti, slabosti, želje, želje, sanje in okvar. Oni so nas naučili, kako živeti in kako ne živeti.

Bolj modrost smo pridobili, več bomo lahko prevzamejo nadzor nad našim življenjem. Oboroženi z znanjem, vpogled in predvidevanja, smo sposobni živeti boljše življenje danes, zaradi česar prave odločitve.

Veliki pisatelj Isaac Asimov je nekoč dejal, da je "najbolj žalostno vidik življenja sedaj, da znanost zbira znanje hitreje kot družba zbira modrost." Znanje je še vedno moč. Več znanja imaš, več moči imaš. Vi ste sposobni za sprejemanje boljših odločitev, izboljšati produktivnost in zmanjšali količino odpadkov iz svojega življenja. Oglejmo si na 10 super modrostni izreki iz celega sveta.

load...

"Po treh metod se lahko naučimo modrosti; Prvič, z odbojem, kar je plemenito; drugič, s posnemanjem, kar je najlažje; in tretji z izkušnjami, ki je najhujši. "

         - Konfucij

Konfucij bi lahko živel in učil pred več kot dva tisoč let, ampak to je dokaz, da je brezčasnost modrosti, da so njegove misli še približale danes.

Ko smo pridobili modrost, lahko bodisi ga premisliti. Ali je to delo za nas?

Druga možnost je, da lahko posnemajo način nekoga drugega življenja. Kot velik človek opozarja, da je to enostavno.

Tretjič, lahko živimo svoje življenje in izkušnje za sebe, kaj dela. To je najtežje, vendar je pogosto najbolj koristno. Konec koncev, to je naše izkušnje, da je oblika in nas učijo.

load...

"Če to ni v redu, ne stori; če to ni res, ne rečem. "

              - Mark Avrelij

Mark Avrelij je bil eden od prvega stoiki v zgodovini in mojster naslona. Tukaj je nas uči, da naša čustva ustekleničeno in naj se vzdržijo rekel ali delaš škodljive stvari.

Vsakič, ko si pripravljen, da eksplodira v vročici trenutka, hoje. Ne govori nekaj, kar veš, da bodo prišli v težave.

"Poštenost je prvo poglavje v knjigi modrosti."

          - Thomas Jefferson

Če niste iskreni z ljudmi, boš se obremenjevati s krivdo. Vas bo obremenjen in obtežen, dobro vedoč, da se ne govori resnice.

Modrost ne pride v paketu laži; ni varljiva. Modrost sije luč na resnico; nam kaže pravo pot in na napačen način, in vedno nas vodi na pravo pot.

Začnite z iskrenostjo in ne boste zašli daleč na desni strani poti. V trenutku, ko začnete laže je v trenutku, ko zapusti resnico in modrost zadaj.

"Vsak človek je bedak za vsaj pet minut vsak dan; modrost vključuje ne presegajo meje. "

            - Elbert Hubbard

Kolikokrat smo presegli mejo? Veliko, brez dvoma!

Mi lahko dovolite sami nekaj tako imenovanih "blond trenutke". Konec koncev, motiti se je človeško.

Ampak, da bo na pravilni uporabi, in da pri tem ne uči iz svojih napak in poslušanje varno nasvete drugih, je neumnost. Dovolite si čas, da se osredotoči na svoje slabosti, vendar vedno učiti iz svojih napak. Brati knjige, gledati dokumentarce. Več o tem, kolikor je mogoče, tako da vam nikoli ne presega meje.

"Le tako naprej in verjetno boste naletijo na nekaj, morda takrat, ko si to najmanj pričakoval. Nikoli nisem slišal kdo kamen na nekaj sedel. "

            - Charles F. Kettering

Ideje in uspeh ne samo pridi k nam - moramo iti z njimi, kar pomeni, da delaš. To pomeni, da so aktivni in pomeni ustvarjanje in eksperimentiranja.

Steve Jobs je bil odpuščen, ki jih Apple v poznih osemdesetih letih, ker vodstvo ni več verjel v njega in njegovih metod. Vendar je ohranil na prepričanje, in zavrnil spremembo. Sčasoma, družba ga prosil, da se vrnete, ko so spoznali, da je imel prav.

Moraš iti ven in da se stvari dogajajo.

"Nič ni boljšega, kot stisko. Vsak poraz, vsak Heartbreak, vsaka izguba vsebuje svojo lastno seme, svojo lekcijo o tem, kako izboljšati uspešnost naslednjič. "

             - Og Mandino

Veliko ljudi videli neuspeh kot znak, da bi morali samo dati gor. Konec koncev, ko jim ni uspelo!

Moder ljudje vedo, da je napaka le priložnost, da se učijo in rastejo. To je priložnost, da si oglejte, kjer ste narobe, zakaj ste narobe, in kako lahko izboljšate. Ti se morajo naučiti, da zajema okvar in zastojev. Uporabiti izkušnje, da bi stvari bolje.

"Misli kot modrec, ampak izraziti sebe kot navadni ljudje."

              - Wiliam Butler Yeats

Irski pesnik zadene žebelj na glavo tukaj. Zapleteno, čeprav je ne uporabljajo za vsakogar, če nihče ne more razumeti.

Več o tem, poenostaviti svoje misli, tako da lahko drugi delijo v modrosti.

"Ko verjameš v stvar, verjamem v to vse, implicitno in brezpogojno.«

              - Walt Disney

Walt Disney vedel stvar ali dve o sanjah. To je človek, odgovoren za dajanje oodles domišljije, upanja in romantiko v življenje in domišljijo otrok po vsem svetu. Njegove animacije celo očaral odrasle preveč. In ko ti je povedal, da bi morali verjeti v svoje sanje implicitno in brez kakršnih koli vprašanj, ki jih je bolje verjeti.

"Potovanje tisoč milj se začne z enim korakom."

              - Lao Tzu

Torej sedaj, da imaš svoje sanje, da verjamete v unflinchingly, zdaj je treba vedeti, da se sanje ne zgodi čez noč. Vzamejo čas in trud. Ti zahtevajo odločnost, odločnost, veliko in veliko časa.

Namesto da poskusite, da OGROMNO korake naenkrat, ki vas poudarjajo, in vodi do živčnega zloma, vzemite en korak naenkrat. Vzemite otroka korake. Vzpenjali eno stopnico naenkrat.

"Mnenje, ki imajo drugi ljudje o vas, je njihov problem, ne tvoj."

              - Elisabeth Kubler-Ross

Vsak ima svoje mnenje. Na žalost, veliko ljudi, ki imajo mnenje o tebi. To ni nikoli lepo. Toda namesto da naj ta mnenja spraviti dol, jih preprosto ignorirajo in ne pozabite, da ne morete spremeniti, kdo ste. Nimajo pravico do spremembe, kdo ste. Še naprej to, kar želite storiti.

load...