10 mora vedeti skrivnosti zaupnih deklet | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 mora vedeti skrivnosti zaupnih deklet

10 mora vedeti skrivnosti zaupnih deklet

Verjetno ste tukaj, ker ste premalo samozavesten, in veste, kaj je velika razlika v vašem življenju naredi. Samozavestni dekleta so uspehom, ki vedo, kaj hočejo, pa tudi, kako jo dobiti. Kot take so precej živeti življenje pa sanjati.

Dekleta brez zaupanja, pa je težko verjeti vase. Kot rezultat, ne bosta izpolnila svoj potencial.

Zaupanje je torej zelo pomembna. Dobra novica je, da je zaupanje ni nekaj, kar se izročijo ob rojstvu. To se lahko razvije kdorkoli! Nekoliko Slaba novica je, da so samozavestni dekleta skrivnosti verjetno se ne zavedajo. FAB novica je, da smo zdaj dogaja, da delijo deset od njih z vami!

load...

Oni ne iščejo izgovore 

Povejte, da ste bili morali storiti nekaj, kar je izven vašega območja udobja. Stavim, da je velik del vas želel narediti, ampak samo-dvom del tebe vedel, da je zapusti svoje območje udobja le ni dobro.

"Ne moremo pustiti naše območje udobja!« Je zavpil v paniki. "Nas bo uničil!"

Kot tak, je izgovor.

"Tega ne morem storiti. Moram delati pozno v noč. "

Ti ni bilo treba pozno delo, in ti to veš. Ampak to je stvar, ko nimamo zaupanja; takoj, ko je priložnost za nas, da zapustijo svojo cono udobja, smo takoj razmišljati o tem, kaj izgovor lahko kolutu ta čas. Kaj klasike imamo v našem repertoarju, da smo ne uporabljajo za nekaj časa?

load...

Samozavestni dekleta ne počni tega. Takoj, ko smo se predstavili z izzivom, vse, kar lahko pomislite, kako se boš za njegovo izvedbo.

So vedeli, da jih ima rad 

Ali ste analizirati, kaj je tip ste igranje je občutek? Morda branje besedila pogovorov znova in znova, da se skupaj zbrali nekaj namigov o tem, kako se počuti o vas?

Samozavestni dekleta ne analizirajo, ali jim je všeč ali ne. Namesto tega so samo domnevamo, da počne. Torej, prepričana v svoje zmagovalne osebnosti so tisti, ki vedo, prava oseba bo prepoznal in radi svoje kvalitete.

So našli srečo od znotraj

Še en dober namig o tem, kako razviti samozavest je najti srečo od znotraj.

Če ste najem zunanje realnosti opredeliti svojo srečo, to bi lahko bil glavni razlog, da primanjkuje življenjske radosti.

Sreča je ključ do zaupanja, in če dovolite, materialne stvari narekujejo, kako srečni ste, se lahko znajdete brez zaupanja za dolgo časa.

Ženske z zanesljivostjo vedeti, da sreča se začne v nas samih - ne od zunanjih sil, kot je denar.

Oni ne bojijo, da narobe

Ali vas skrbi rekel nekaj Obložite se motiš? Ali ste strah ni? Samozavestni ženske niso, in jim je vseeno, če je kaj pravijo narobe. Zakaj? Ker vedo, da naše napake nam pomaga, da se naučijo. Če rečeš kaj narobe, boste popravili in ne bo isto napako znova.

Če pa ste rekli ničesar, boste Živeti v negotovosti, kar bo damning vpliva na vaš ugled.

Oni ne dajo stvari Off do naslednjič

Lahko bi šel na zmenek s tem tipom, ki je ravno te vprašal ven. Ampak kaj je smisel, ko je vedno naslednjič?

Prav tako lahko zaprosijo za to neverjetno zveneče delo. Ampak kaj je smisel, ko je vedno zraven tim?

Problem je, da ne obstaja takšna stvar, kot je naslednjič ne. To ne obstaja. In ti to veš.

Samozavestni ženske to vedo tudi, kar je razlog, zakaj se vedno delati danes, kaj je mogoče storiti danes. Jutri je samo še en izgovor. Zdaj je pravi čas. Tam še nikoli ni bil boljši čas.

Pravijo, da samo Da Če res želijo

Ali ste tako prepričani, da veste, kaj si želite v vsakem trenutku? Samozavestni ženske. Oni so tako prepričani v svoje cilje, da vedo, kdaj je treba povedati, da, in ko bi rekel, No.

To je močan spretnost. Ni vsakdo ima zaupanje reči ne z jasnostjo in obsodbe. Dekleta brez samozavestnih Mull stvari več in daje nejasno "Ne vem," odgovori, ki pomaga nihče - še posebej ne sami!

Oni ne dajejo veliko Povjerovati mnenja drugih,

Naslednji dober nasvet o tem, kako razviti samozavest je, da se ne bi dajala veliko verodostojnosti mnenja negativnih ljudi. Seveda moraš poslušati konstruktivne kritike od drugih. V nasprotnem primeru boste trmasto nadaljuje napačno seveda ves čas.

Toda obstaja razlika med ob vozilu konstruktivno kritiko in obseden drugih negativnih mnenj.

Samozavestni ljudje ne briga za nepotrebne drame. Ni jim mar, da je tujec ali celo prijatelja ali družinskega člana se odločili, da jih žali brez razloga. Oni so preveč osredotočeni na svoje cilje, da se snela s drobnih Zdrahah.

So Ne Naj pomanjkanja sredstev Stoj Them

Dekleta, ki nimajo veliko zaupanja bodo izognejo temu, in se odreče, kadar prva ovira izskoči. Vem, ker sem bil isti. Ko se soočajo s težavo, da ne trudim, da bi našli rešitev - sem takoj vzel kot znak, da moram tam in potem nehal.

Samozavestni ženske ne pustite pomanjkanje sredstev ustaviti v svoje skladbe. Namesto tega so našli način, ne glede na to, kako nesmiselno se lahko pojavijo stvari. Instinktivno vedo, da je vse mogoče, in da si je treba zaupanje opravljati glede na to.

Oni se ne bojijo prosi za pomoč

Samozavestni ženske vedo, da imajo pomanjkljivosti, in so tudi vedeli, da bi jih spremenili v prednosti, ki jih morajo prositi za pomoč občasno.

Prosi za pomoč, je samo po sebi v moči, in to ni nekaj, kar ljudje z nizko samopodobo zdi, da je enostavno narediti. Zakaj? To je pogosto zato, ker se bojimo, da so obrnili navzdol ali krši pravočasno nekoga drugega.

Samozavestni ljudje, čeprav vedo, da je za uspeh moraš tvegati.

Oni ne narediti primerjave

To je eden izmed najbolj pomembnih nasvetov o tem, kako razviti samozavest.

Če ste, kot sem včasih, boste vedno biti pri primerjavah med svoje življenje in življenje s svojim prijateljem vodil. Morda se pomaknete navzgor in navzdol Facebook vsak dan, pregledovanje fotografij in lamentiranje, da vsakdo je videti bolje kot ti in živijo bolj neverjetno življenje. In to verjetno vam pride dol.

Res imaš me. Toda prepričani dekleta ne delajo primerjav sploh zato, ker vedo, da ni potrebe. Niso tu tekmovati z nikomer, zlasti svoje prijatelje. Ideja, da bi bili bolj zadovoljni, če bi imeli kaj imajo naši prijatelji, je absurdno. Vsakdo je edinstven in ima individualne potrebe, in da je zdaj čas, da začnete s poudarkom na tvoje.

Poleg tega, kdo je pravi prijatelji niso ljubosumni na vas in vaše življenje ?!

Ali imate druge nasvete o tem, kako razviti samozavest?

load...