10 morate vedeti, kako lahko s svojim hvaležnostjo pomešate svoje življenje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 morate vedeti, kako lahko s svojim hvaležnostjo pomešate svoje življenje

10 morate vedeti, kako lahko s svojim hvaležnostjo pomešate svoje življenje

Ko bi hvaležnost v svoje življenje, lahko preoblikujejo svoj pogled na svet okoli sebe, ko boste začeli, da vidite, kako je življenje ni tako slabo, kot ste morda mislili. Ste izvedeli, da si bolj uravnotežen pogled na stvari, ki se zgodi, da vas in boste začeli, da postanejo bolj optimistični glede svojih možnosti. Da bi bili učinkoviti, čeprav je vaša hvaležnost mora biti iskren, tako da se glasi teh deset nasvetov in ugotovite, kako lahko napolni svoje življenje s hvaležnostjo.

1. Začnite z zelo preprostimi stvarmi

Lahko začnete naučiti biti bolj hvaležen le tako, da odprete oči in videti okoli vas. Novi poganjki na drevesa spomladi, sončni zahod v večernih urah, celo dež, ki prinaša novo življenje na vašem vrtu in pridelke na poljih; vse to so stvari, ki bi morali biti hvaležni, vendar redko traja veliko obvestilo.

2. Pogled nazaj na pozitiven način

Pogosto, ko ste vzeli pogled nazaj v preteklost, boste ugotovili, da se stvari skoraj vedno se izkažejo za boljše od pričakovanega. Odnos, ki se je pokvaril, da je pomenilo, da si spoznal novega človeka, ki si veselo naselili s, izguba službe, ki je pomenilo ste se preselili na bolj zanimivo novo kariero... Mi lahko celo hvaležni za stvari, ki gredo narobe, ker so pogosto odprta vrata do stvari, ki se izkažejo za super!

load...

3. Samo reči "hvala" bolj pogosto

Lahko bi hvaležnost postala navada in lahko začnete s samo reči "hvala" bolj pogosto. Ali ne samo hiteti ven iz trgovine, ne da bi rekel besedo; reči "hvala" za osebo, ki vas je služil, in hvala za človeka, ki je potekala odprta vrata tudi za vas. Naredite točko rekel "hvala" za vsaj deset ljudi, vsak dan, in vas bo čudil, kako lahko osvetlite svoj dan in razpoloženje.

4. Presenečenje nekdo z "hvala darilo"

Če vam nekdo naredi dober zavoj, nato pa se jim zahvalil z majhno darilo v zameno. Saj ni treba, da pretiravajo s tem, ampak, če nekdo na delovnem mestu vam pomaga ven z težka naloga, najmanj, ki jo lahko naredimo je, da jim kupijo skodelico kave.

5. Naj hvaležnosti dnevnik

Veliko je napisanega o moči vodenje hvaležnosti dnevnik, vendar moraš vzeti resno, če želite, da deluje. Ne samo zapišete ničesar. Usesti in razmišljati o petih stvari na dan, da se je zgodilo, da ste lahko resnično hvaležni za in, da bo iskren.

load...

6. Kraj opomnike okoli vašega doma

Postavite pozitivne pisne opomine okoli vašega doma, kaj moraš biti hvaležen. Fotografije ljubljene ali opomnike velikih časov v preteklosti in enostavne not opomni, da reči "hvala". To je preprost način, da bi hvaležnost zakoreninjena del vašega življenja.

7. Ali dobro delo za ta dan

Naredite točko poskusiti in narediti vsaj eno dobro delo za drugo osebo, vsak dan. To je malo kliše, vendar, če vam pomaga slepi osebi prečkati cesto, res cenili svoj vid več.

8. Izrazite svojo hvaležnost ob obrokih

Nekateri ljudje pravijo, molitve ob obrokih in izraziti svojo hvaležnost na ta način. Vam ni treba biti preveč veren, čeprav, da sprejme ta pristop. Konec koncev, bi morali biti vsi hvaležni za hrano moramo jesti, da obroki so idealna priložnost, da so hvaležni za druge stvari preveč.

9. Ne pozabi reči "hvala" v besedilih in e-pošto

E-pošta in besedila lahko tako neoseben, zakaj ne posvetliti Ton malo in reči "hvala" v elektronski komunikaciji preveč. A preprost: "Hvala, ker ste se obrnili" ali "Hvala za kosilo, je bilo super", to je le nekaj malo besed, in bo trajalo le nekaj sekund, da storiti.

10. Zbudite se in pojdite v posteljo z "hvala"

Začnite vsak dan z hvala za še en dan in na koncu vsak dan, ki ga gledam nazaj na veliko stvari, ki so se zgodile, da ste lahko hvaležni. Dobre stvari se dogajajo vsak dan, vse kar moraš storiti je, da jih videli in rekli: "Hvala za da", in nasmeh...

load...