10 motivacijskih citatov, ki vam pomagajo začeti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 motivacijskih citatov, ki vam pomagajo začeti

10 motivacijskih citatov, ki vam pomagajo začeti

Nihče ni rekel, da bi bilo življenje enostavno, da je nekako tisto, kar je tako razburljivo, toda ko so črtkano vaše želje in sanje, je lahko težko najti motivacijo, da začnejo znova. Včasih, kar potrebujete, da vas poberem, so nekateri modre besede iz ljudi, ki so bili tam pred vami. Nikoli niste sami in si nikoli prva oseba, da bodo imeli kaj ste tekoč skozi. Če potrebujete malo push, da se ti bo spet, preberite deset ponudbe, ki vam bo pomagal najti motivacijo, da začnete znova in znova najti srečo.

1. "Ne dovolite, včeraj porabijo preveč danes." - Will Rogers

Preteklost vam bo upočasnilo, če imajo na to, da naj gre, in potem boste mogli premakniti na boljše stvari. Toliko kotacije o izpustiti iz preteklosti, vendar je to ena res povzamem lepo. Stanovanje v preteklosti, je izguba časa, saj ni popolnoma nič, da lahko narediš, da ga spremeni.

2. "Ne moreš ustaviti valov, vendar pa se lahko naučite surfati." - Jon Kabat-Zinn

Ne, ne moreš nadzorovati vse, tako da včasih boste morali dvigniti nad njo in se nadaljuje. Ta navdihujoča quote motivira, da narediš več kot le preživeti grobo vodo, se pravi, da ga lahko obvladali in pustite, da vodijo ti na boljše stvari. To je veliko bolje, da se naučijo, da letijo nad valovi, kot je zgolj obdržati glavo nad vodo.

load...

3. "Zgodovina ni tvoja usoda." - Alan Cohen

To je še ena od velikih citatov o tem, kako začeti znova v življenju. Včasih, kaj vas zadržuje od začetka več kot je vaš strah, da se bo zgodovina ponovila. Tako dolgo, kot ste se naučili iz svojih napak in jih ne ponavljati, ni nobenega razloga, sploh, zakaj naj bi se to zgodilo. Nikoli ne pustite, da nesrečo iz preteklosti ste prenehali s ponovnim poskusom.

4. "prvi korak k pridobivanju nekje je, da se odločite, da ne boste ostali, kje ste." - John Pierpont Morgan

Zagon več lahko strašljivo, vendar morate sprejeti prve korake, če ste kdaj je premik od kje ste. Ta citat je sporočilo ljudem, ki ljudi, ki sedijo okoli reči, kako slaba je njihova sreča in potem nič ne delaš, da ga spremeni. Vaša usoda je lastne roke, in lahko sprejme odločitev, da jo spremenite, če želite.

5. "Če ste naredili napake, celo težja, vedno obstaja še ena možnost za vas. Kaj pravimo neuspeh ni pada, vendar je ostal dol. «- Mary Pickford

Nikoli ne mislite, da ne morete začeti znova, ker si vedno lahko. Ljudje so opomogla od najbolj grozljivih situacij in odšla na uspevajo. Ne glede na napake, ki ste jih naredili v preteklosti, je najslabša stvar, ki jo lahko naredite samo dal gor in se odstopi na svojo usodo.

load...

6. "Nikoli ni prepozno, da bi kdo lahko bili." - George Eliot

To so modre besede res. Včasih smo si napačno smer v življenju, vendar nikoli prestar, da sprejme drugačno smer. Če imate sanje vam žal, ne sledi nato pa mu gre. Lahko naredite nov začetek kadarkoli v svojem življenju.

7. "Nevihte, da drevesa bi globlje korenine." - Dolly Parton

Naj gre za napačno razmerje ali katere koli druge vrste nazadovanje, vse te težave, ki prečkajo naše poti pa nas krepijo. To je razlog, zakaj je tako pomembno, da se učijo iz preteklosti, vendar ne živijo v njej. S tem, kar ste se naučili, in z močjo, ki ste jih pridobili, lahko začnete znova, in to drugače, ta čas okrog.

8. "Včasih dobre stvari razpadejo, tako da lahko boljše stvari sodijo skupaj." - Marilyn Monroe

To je še ena od velikih citatov o tem, kako začeti znova v življenju. Čeprav ga ne more verjeti, ko stvari niso bile gredo svojo pot, včasih slabe obliži, ki jih doživljajo v življenju, so idealni čas, da popolnoma spremeniti smer. Ko začnete znova, iz nič, lahko vam priložnost, da stvari tako, kot želite, da ta čas.

9. "Niste zaljubljen, kje ste, če ste se odločili, da bo." - Wayne W Dyer

Ne vsede in se odločijo, da dajo s tem, kar imate, je nihče ne popolnoma zaljubljen v rut, vedno obstaja pot ven. Vse kar morate storiti je, da se odloči, da ne želite, da je tam, kjer so in začeti korak je tako zamenjal. To ne bo lahko, in to lahko traja nekaj časa, vendar je vedno mogoče narediti nov začetek.

10. "Lahko Ni vse, ki se sooča se lahko spremeni, vendar se nič ne bo spremenilo, dokler se sooča." - James Baldwin

Ta pameten malo citat povzema lepo izziv nas je vse obrnjeno. Ne moremo nadzirati vse, kar se dogaja v našem življenju, vendar smo še vedno morali soočiti s temi stvarmi in se potrudili, da bi jih premagali. Če želite zagnati svoje življenje, boste morali soočiti s tem dejstvom in nato dobil na z njim! To, da ne bo spremenila sama od sebe.

Katere so vaše najljubše nasveti in citati o tem, kako začeti znova v življenju?

load...