10 motivacijskih nasvetov za srečnejši dan | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 motivacijskih nasvetov za srečnejši dan

10 motivacijskih nasvetov za srečnejši dan

Želja, da bi bil srečen, je prirojena v vseh nas. Vsi si želimo, da uživajte v veselih dni.

Za enega ali drugega razloga, naši dnevi niso vedno srečni. In zdi se, da je vse kar je potrebno obrniti potencialno dober dan v slabem eno samo en majhen incident.

Na primer, spomnim tudi priložnost lani, ko sem se zbudil 20 minut prepozno po nesreči. Namesto, da bi po moje običajno jutranjo rutino pred delom, sem moral dirko skozi vse. Do takrat, ko sem prispel v pisarno, sem poudaril in nepripravljene. Slab začetek, ki tone za preostanek dneva. Bilo je zelo neprijetno!

load...

Srečnejših dni, je mogoče enostavno doseči, čeprav. Tukaj je 10 motivacijskih nasvetov, ki vam pomagajo ven:

Približati delo

Največja ovira za vsakodnevno srečo mnogih ljudstev je zjutraj odhaja na delo. Za nekatere od nas, ki živijo malo preveč daleč od dela, vozi res lahko svoj davek. Preden smo tudi prišli na delo, smo v kislo razpoloženje - ponavadi zaradi grozljivih prometa.

Če je vaš jutro vozi otežuje pekel iz tebe, je enostavna rešitev na papirju - približati delo. Vem, da verjetno obstaja veliko spremenljivk, vključenih tukaj, kot so finance, ampak če je možno, da se premaknete, bom resno predlagam, da ga preuči.

load...

Privoščite si nekaj, da se veselim

Kadarkoli me ljudje vprašajo na seznam stvari, ki me veseli, sem vedno napišite "nekaj, da se veselim."

In sedaj, ko sem jo izpostavil tukaj, Stavim, da čutijo enako, preveč.

Prepričajte se, da imaš nekaj, da se veselim, da na koncu vsak dan.

Bodi pozitiven

Vi preprosto ne more biti srečnejši dan, če hodiš okrog z namrščeno ves čas. Če je vaš obeti negativni, bo vaš dan negativen.

Največja ovira za srečo je vaš način razmišljanja. Ko začnete bolj pozitiven, boste ugotovili, da so vaši dnevi srečnejši.

Sliši se enostavno, ampak veš kaj? Je!

Bodi optimist. Pričakujte veselje in smeh. To bo prišel. Vaša realnost bo spremenila, skupaj s svojim izgledom.

Wake Up Prejšnja

Pravijo, da je zgodnje ptice ulovi črva. To je zelo res. In ker se ujame črva, je vedno chirpier kot tisti, ki ne ujeti črva.

Zbujam zgodaj zjutraj ima številne prednosti. Za začetek, to pomeni, da lahko stvari lažje, ker imaš veliko časa na vaših rokah. Saj ni treba hiteti okoli kot Nutter!

Drugič, to tudi pomeni, da imaš več časa za delo na svojih nalog. Namesto, da bi vse, kar kopičijo proti koncu dneva, kot so roki statve, ste hlajenje, ker ste si dati dovolj časa, da se vse, kar je naredil.

In tretjič, zbujam prej vam psihološko prednost. Medtem ko vsi ostali še vedno smrčanje v postelji, ste že pri tem na svetu. Ti si pred svojimi vrstniki. To je zanimiv občutek.

Iščejo izkušnje, ne pa premoženje

Kjer je veliko od nas narobe je, da smo si za lastnino za izpolnitev naših dni, v primerjavi z izkušnjami. Ali ste krivi za to? Vem, da sem bil.

To je veliko bolje, da iščejo izkušnje, kot da se zanesejo na materialne stvari, ki jih kupujemo, ko gre za srečo. Oglejte si prijatelje bolj pogosto. Pobeg iz mesta za nekaj dni. Pojdite v galerije in pogled na stvari. Ne zanašajte se ves čas pri naslednjem nakupu vam srečo.

Preberite Motivacijski Quotes

Všeč mi je, da se glasi motivacijske ponudbe vsak dan, saj me navdihujejo, da veličino. Morate poskusiti, preveč. Kadarkoli se počutite malo navzdol, lahko motivacijsko citat enostavno dvignite žganja. Tukaj je nekaj primerov:

"Ne gledam na uro; to, kar počne. Nadaljuj."

     - Sam Levenson 

"Vedno se zdi nemogoče, dokler je to storjeno."

     - Nelson Mandela

Vedno vse od sebe. Kaj boste posadili sedaj, boste letino kasneje. "

     - Og Mandino

"Kaj si počel danes lahko izboljšali vse svoje jutrišnji."

     - Ralph Marston

"Če lahko to sanjaš, lahko to narediš."

     - Walt Disney

Bodi hvaležen 

V naši neusmiljenega pregonu, da ima vse, kar imajo drugi ljudje, moramo pozabiti na vse velike stvari, ki smo jih bomo v našem življenju, ki jih je treba zaradi česar smo srečni.

Bodite hvaležni za to, kar že imate. Morda ne veste, vendar vso opremo, kar potrebujete, da imajo srečen dan je že na dosegu roke. To je tvoj, še posebej vaše zdravje.

Jejte zdravo

Obstajajo manj rekov v življenju, ki so bolj resničen, kot "si to, kar ješ."

Konec koncev, menimo, da bo jedo hamburger ali gorging na pokovko, da nas veseli. Konec koncev, smo vedno povezana jesti junk hrane kot otroci s srečo, kajne? Sladke dobrote so eden od največjih življenjskih užitkov.

Vendar pa je junk hrane povezano z depresijo. Na dolgi rok, slabe maščobe v junk hrane začeli kuhala v možganih, inhibicijo sproščanja ti srečni kemikalij in hormonov, kot sta dopamin in serotonin.

Ne bo sladko, maščobne hrane vaš go-obroku, ko ste imeli slab dan. Vedno začnite in končajte dan z veliko hranilnih snovi. Jedo več sadja in zelenjave.

Watch / Listen / Preberite nekaj Navdušujoče

Kaj je tisto, kar vas najbolj navdihuje? Ali gre za umetniško delo? Film? Pesem?

Ugotovite, kakšna je, da navdihuje, da bi bil srečen in dvojno dol na njem. Naj bo pomemben del vašega vsakodnevnega življenja, da se vedno vključi v rutino nekako. Če filmov bi vam nasmeh in navdih, da je najboljše kar lahko vsak dan gledal film. Prav glasbe ali umetnosti, ali karkoli že je, da veš, da se počutite dobro v notranjosti.

Bodi bolj energični

Ljubim gledati energetske ljudi, pa naj bo to v resničnem življenju ali na YouTubu. Ljudje, ki kar prekipeva od energije, so nalezljiva. Ne moreš gledati energično osebo in ne nenadoma počutim kot hočeš vstati in nekaj narediti sami.

In energija je pomembna za srečnejše dan. Brez tega, da ste levi utrujeni, neproduktivno in brez volje. Si ne želite storiti ničesar, ker ne boste imeli energije za to. Tako da naredi veliko smisla, da bi našli nove vire energije.

Aerobna vadba je dober način, da se vaše telo črpa z več energije, ampak tudi lažji način je, da jedo več sadja, ki je v bistvu energija na pipo.

load...