10 načinov, kako ohraniti svojo srečo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 načinov, kako ohraniti svojo srečo

10 načinov, kako ohraniti svojo srečo

"Da bi bil srečen" je odgovor mnogi od nas dal, ko si bomo vprašali, kaj želimo, največ iz življenja. Toda sreča se pogosto zdi, kot nekaj, kar je nedosegljiva večino časa.

Pred nekaj leti sem imel mini krizo moje. Bil sem na avtobusu za delo kot običajno, in nežen PITTER Hvalisavo dežju smo se počutim žalostno in odsevni iz neznanega razloga. Naenkrat misel prišlo do mene: Moje življenje je bilo zapravlja stran.

Tam in takrat, na avtobusu za delo, sem se vprašal, kaj hočem od življenja? Mislil sem, da sem srečna. Konec koncev, sem imela moža, dva mlada fanta, in sem imel službo in domov. Toda iz nekega razloga ni bilo dovolj. Nisem bil tako vesel, kot sem lahko. Nisem ohranja svojo srečo.

load...

Jaz bi stavil, da je, kot je to za veliko ljudi. Bomo imeli napade sreče, ki so pomešane z obdobjih potrtost. Torej, kako zgladiti črne lise in ostati srečen?

Sem izvedla obsežno raziskavo o sreči in kako ga ohraniti. In sem ugotovil, da obstaja 10 načinov, da bi bila srečna v vsakem trenutku. Oglejmo si oglejte!

Ne bodi jezen

Ljudje pravijo, da jeza je energija, in da bi morali vse pustiti ven, ko se počutite jezen z nekom. Pravijo, da je to katarzično in boste počutili veliko bolje.

load...

Boljši od najemnin stvari zgraditi, kajne?

Nekako narobe.

Ok, tako da je v redu, da je jezna na nekoga, ki počne zelo slabo stvar za vas, ampak zračenja svoje frustracije na vsako malo stvar ni kul. Če ste manjše neprijetnosti pobota, boste ugotovili, da ste bolj jezen kot ste srečni. Take stvari s ščepcem soli, in ne pozabite, da se te majhne izkušnje vas ne opredeli.

Začetek Dan pravilno

Kamen iz postelje pozno, neprespan oči ni dobra ideja. Ste že zamuja. Tako zelo, da preskočite zajtrk in spali jezik na kavi. Si moti - in to frustracije bo ostal z vami cel dan.

Če začnete dan dobro, bo preostanek dneva je lepa. Zbudite se zgodaj, ostanejo pred predvidenim rokom, jesti krepko, hranilno zajtrk in poslušate svojo najljubšo glasbo.

Delaj se

Lahko bi bil skeptičen glede tega.

"Lahko vam res ponaredek biti srečna?"

No, ja. Lahko dejansko!

Občutki vedno sledijo dejanja. Če hodiš okrog z sesedel rameni in namrščeno na obrazu, boste kmalu začeli depresivni.

Če pa stojiš visok in nasmejan, boste začeli čutiti takoj srečnejši!

To je tako preprost, vendar učinkovit trik, ki vedno deluje. In najboljša stvar je, da se je vaša sreča prenese na ljudi okoli vas.

Bodite Več Zavedajoč

Ali imate tava um? Jaz sem. Ko sem bila v službi, bi moj um pogosto začnejo tava v popoldanskih urah. Začela sem skrbeti za to in to. Zaskrbljen sem o tem, ali me je moj mož še vedno ljubil, in kaj je moja prihodnost je, da bo podobno. Moj tava um me je temačno in neproduktiven.

Pozornost je umetnost s poudarkom na sedanji trenutek. To je umetnost smemo pozabiti na preteklost in prihodnost, in se osredotočiti na nalogo pri roki. In to je super za srečo.

Ne Cilj za kratkoročne dobrote

Kadarkoli kaj me je občutek modro, sem vedno zatekla k sebi zdravljenje z nečim kratkoročno. Na primer, da bi šel ven in kupiti nov par čevljev, ali bi bašejo s sladoledom, ali sem kupil steklenico vina.

Toda medtem ko ta obravnava se boste počutili bolje, v kratkem obdobju, samo da se boste počutili še veliko slabše, na dolgi rok. Ko so ti enkratno obravnava končana s, ste pustili občutek krivde, grenke in še bolj modro.

Izogibajte se kratkoročne vesti.

Sleep Več

Znanost podpira to eno gor. Več boste spali, bolj produktivni, polni energije in brez stresa boste.

Ergo, srečnejši boste.

Preveč nas je šel v posteljo daleč prepozno. Za srečnejši, bolj živahno različico sebe, spanje prej.

Ne bodite perfekcionist

Bil sem zelo kriv tega. Bil sem velik perfekcionist, ki ne bi bila rešitev za drugi najboljši. Malo sem spoznala, da je bilo v resnici kar me nesrečna!

Če ste vedno počakati, absolutno najboljši, boš čakal približno za vraga dolgo časa. Kar je še huje, ste verjetno ne bo še vesel, ko ste se našli najboljše!

Iz izkušenj vem, da so ljudje, ki so pripravljeni, da se usede na nekaj, čeprav to ni najboljša srečnejši kot tisti, ki ne morejo sprejeti odločitev, dokler je vse popolnoma prav.

Stop Bing tako strog do sebe in bo priložnost za nekaj, kar sicer ne bi.

Bodi prijazen do drugih

Je pa prijazen do drugih v resnici dogaja, da bi morali biti bolj srečen? Seveda je! Ko pomagamo drugim, boste takoj jih srečnejši. In njihove sreče transferji sama naravnost v vas.

Quit godrnjav

Dame, ste krivi godrnjav svojega moža? Daj no, odgovorite iskreno!

Večina žensk ne bo priznal, da so poni svoje zakonca. Nikoli ne uporablja za to priznam. Toda resnica je, da sem se uporabljajo za poni mojega moža. Zakaj? Ker sem ugotovil, da je najboljši način, da bi ga dobili nekaj storiti.

Kot se je izkazalo, da ni bil najboljši način, da se mu nekaj narediti na vseh. Bolj sem nagged, bolj je zavrnil. To nam je tako nesrečen. Torej, sem se ustavil. Ustavil sem vztrajal, da je treba storiti vse za svoje izraze. In veste kaj? On je dejansko začel delati stvari!

Družim z Happy People

Ptice pero jate skupaj. Če niste zadovoljni, obstaja velika verjetnost, da so ljudje, ki jih družiti z negativno vas vpliva.

Osvobodite se pesimisti in se družil z veselih, pozitivnih ljudi.

load...