10 načinov, kako se več ljubiti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 načinov, kako se več ljubiti

10 načinov, kako se več ljubiti

Mi smo se vedno povedal, da bi morali nasmeh in ljubezen na svetu, toda ljubiti svet in vse v njem se začne ljubiti sebe. Če ne morete niti samega sebe, boste zagotovo imajo trd čas težaven, da ljubezen tujec!

Ljubiti sebe ni ravno enostavno, še posebej, če nismo niti prepričani, kaj izraz pomeni. Kaj to v resnici pomeni, da samega sebe rad? Ali to pomeni, zdravljenje sebe? Ali to pomeni, poraba celotne dni v postelji, ležali okoli? Ali to pomeni hitting telovadnico in izboljšanje naše prehrane?

Resnica je, da je mogoče ljubiti sebe kombinacija vsega navedenega. In ljubezen do sebe je pravzaprav enostavno, ko veste, kako to storiti. Oglejmo si nekaj nasvetov o tem, kako se naučiti ljubiti sebe več.

load...

Preživite nekaj časa Alone

Včasih smo preveč zaposlen preživljati čas z drugimi ljudmi, da preživijo nekaj kvalitetnega časa sama ljubiti sebe.

Namesto povezuje z nami, smo povezovanje z drugimi in krepitev svoje življenje.

Toda ljubezen se začne doma, in začeli na ves ta self-ljubezni stvar, moraš dati nekaj časa na stran zase. Nihče drug je povabil; zakleniti vrata, bar okna, izključite telefon in izklopite vaš prenosnik. Vodja v kino in ujeti film, ki ga želite videti; iti v muzej in pogled na stvari, ki jih želite videti; pojdite na vrsto restavracij, ki ga želite iti.

load...

Plačajte Yourself Nekaj ​​Pohvale

Včasih smo res morali biti naša najboljša navijačica. Ker, kdo bo to naredil?

Če niste imeli kompliment za nekaj časa, boste morda sulking in se sprašujete, zakaj ljudje niso vsi, ki nekako več.

Toda, ko je bilo zadnjič, ko ste čestital sami? Ccc!

To je čas, da se soočajo v ogledalo, globoko vdihnite in si povedati nekaj lepih stvari. Kompliment lase danes, ali vaš lep nasmeh. Spomni se, da si najboljši in da lahko dosežete vse, kar hočeš.

Shift vašo pozornost

Ko se staramo, smo začeli razmišljati o stvareh, ki so zares pomembne. Videti je sčasoma izginila, vendar pa je znanje lahko traja vse življenje.

Iz tega razloga, da je čas, da začnete razmišljati o tvoji glavi malo več. Koliko vam zares vedeti o svetu? Koliko si res rad vedel? Če se počutite, kot da ste premalo dovolj kvalifikacij za preklop kariere, samo ne pozabite, da nikoli ni prepozno, da gredo nazaj v šolo. Če obstajajo knjige, ki ste jih vedno želeli prebrati, vendar nikoli okrogla, da, zdaj je vaša priložnost, da to storite. Osredotočite se na svoj notranji in gojiti svoj um.

Oceniti, kaj ste pri tem v

... In mi ne govorimo o hrani tukaj! (Čeprav izboljšanje vaše prehrane je dobra stvar, ki jo bomo prišli nazaj).

Namesto tega, kaj želimo storiti, je oceniti, kaj se hranjenje z vidika vseh novic z Poslušate, vse čenče berete, in vsi mediji ste izpostavljeni.

Ali ste plačali preveč pozornosti na Facebooku? So negativne novice ste bili dol? Iščete svoje simptome na spletu? Če je tako, boste morali začeti sami odstranite iz teh gledališča notranjih konfliktov.

Get prostem in osvobodi svoj um od negativnosti. Spremeniti smer in dobrodošlo nekaj več pozitivnega v vašem življenju.

Izboljšajte svoje prehrane

Prehrana je zelo pomembno, da se samo-ljubezen. Morda si domnevati, da je gorging na hitro hrano in sladkarije vsakič, ko ste imeli težak dan v službi je odličen način za ljubiti sebe, ampak to je povsem nezdravo in se vam ne bo delal vse dobro na dolgi rok.

Poleg tega, vaše telo zagotovo ne bo se vam zahvalil za to!

Junk hrane naloži svoje telo z slabih maščob, in te maščobe tudi svojo pot v možgane. To lahko povzroči možgansko meglo in depresijo.

Da bi se počutili bolje o sebi, je čas, da začnete jesti čistejši. Poskusite več zelenjave in sadja, ter zmanjšati na prigrizki, smeti in mesa.

Stop poskuša pridobiti odobritev Drugo

Vsakdo ima rad, da boste prejeli povratne informacije pri delu za dobro delo so pravkar opravili, in njegov je 100% pomembno, da si menedžerji prepustite.

Ampak poskuša pridobiti soglasje drugih ljudi bo ves čas bi si dol, in lahko se boste počutili manjvredne, če tega ne jed ven.

Namesto da čakajo, da vidite, kaj so drugi ljudje rekli za vaš trud, se spomni, kaj je veliko delo, ki ste jih pravkar naredili. Self-oceni je super, in to pomeni, da se nikoli ne levo visi kot počakate na nekoga drugega, da vas potrepljal po hrbtu.

Pustite negativnih prijatelje Behind

Leaving prijatelje zadaj ni nikoli lahko, in mi to ne bi rekel rahlo. Toda, če ste se obkrožajo z negativnimi ljudmi, ki se polnijo s pesimistično svetovnega nazora, oni vas bo upočasnilo z njimi.

In to je katastrofalno za samo-ljubezen.

Prijatelji naj bi nas motivira in nas spodbujajo k še boljši. Morali bi radi in nas spoštovali. Oni nas ne sme spomniti, da nismo dovolj dobri in da ne smemo niti poskusiti.

S prijatelji, kot je ta, ki potrebuje sovražnike? Pogovorite se z njim o tem, kako se počutite in korak naprej, če je potrebno.

Poiščite nekaj, kar si Velika Na

Pogosto menimo, navzdol v odlagališč, saj menimo, da brez vrednosti. Trudimo se, kaj mi pa zanič v tem. Mi ne.

Neuspeh je dejansko učitelj, ki nam pomaga zgladiti napake in izboljšati. Če imate nazadovanje po poskusu nekaj, boste morda le morali analizirati, kjer je šlo narobe, preden bo spet na konju in poskusite znova.

Druga možnost je, bi morali najti nekaj, kar veš, da boš lahko znalo (ker je to nekaj, kar je še posebej pri srcu) in vztrajati pri tem.

Na primer, morda ste si vedno želeli, da se naučijo, kako se igra šah. Morda zanič na prvi, ampak ključno je, da igranje in učenje.

Naj bo vaš obljublja, da sami

Vsi delamo obljube do drugih ljudi, in delamo zelo težko zagotoviti, da se držimo te obljube.

Toda kako trdo delamo na vodenje obljube, da bi sami sebi? To je lahko tako enostavno, kot gredo zgodaj spat, ali pa bi se lahko tako velika kot ob odmor od dela.

Cenim, kar imate

Končno, bi morali porabiti nekaj časa cenijo, kar imate sedaj. Bodi hvaležen za stvari in ljudi, ki so v svojem življenju, in ne pozabite, da dokler imaš svoje zdravje, lahko doseže večinoma ničesar. Verjemi vase in samega sebe.

load...