10 načinov, kako spremeniti svoje življenje na bolje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 načinov, kako spremeniti svoje življenje na bolje

10 načinov, kako spremeniti svoje življenje na bolje

"Svet, kot smo ga ustvarili, je proces našega razmišljanja. To ni mogoče spremeniti brez spreminjanja naše razmišljanje. "

     - Albert Einstein

S spremembami je tveganje, vendar vse preveč nas je strah prevzemanja tveganj. Torej, zakaj ljudje pravijo, da je edina stalnica v življenju spremenilo?

Kljub mnogim od nas, ki se boji prevzemanja tveganj, je zagotovo nekaj, kar je treba storiti več, če želite spremeniti svoje življenje na bolje.

Smo vsi sanjali otožno o boljšem življenju. Vsi smo lagali v postelji ponoči predstavljam, kaj bi naredili, če bi le lahko izgubiti nekaj teže, dobili boljšo službo ali najti svojo sorodno dušo.

load...

Edina razlika med tistimi, ki imajo boljše življenje, in tistih, ki še sami vleči skozi življenje stiske je sposobnost ukrepati. Vsakdo lahko spremeni; vsakdo lahko preskok vere in živijo življenje, ki so jih sanjali življenja. Tudi ti!

Če si želite spremeniti svoje življenje na bolje, pa si oglejte na 10 načinov, kako to storiti.

Zastavi si cilje

Kako veste, kako spremeniti svoje življenje, če ga niti ne vedo, kaj bi radi? Veliko od nas sanje o življenju boljše življenje, ampak koliko od nas dejansko pripravi konkretne cilje? Nejasno rek "Rad bi zmagal na lotu" je enostavno, če pa nisi specifično nikoli ne bo dosegel svoje sanje.

load...

Na primer, namesto da bi rekel: "Hočem, da izgubijo težo," zakaj ne bi bili bolj specifični s pritrditvijo datum? Lahko bi rekel: "Hočem, da izgubijo 2 kamna v treh mesecih."

Določanje ciljev bo prav tako odgovoren, s čimer se poveča verjetnost, da boste dejansko ukrepanje in doseganje teh ciljev.

Wake Up Prejšnja

Še en dober namig o tem, kako spremeniti svoje življenje na bolje je, da preprosto zbudi prej. Ne moreš ravno spremeniti svoje življenje na bolje, če ste še vedno Gimnastika iz postelje ob 10:30. Prav tako ne deluje tako.

Kako se prej ti bo dal v pozitivni okvir mislih; boste imeli dovolj časa za aktivno popolne več nalog, in boste počutili super vedoč, da si pripravljen delati na novem življenju, medtem ko vsi ostali še vedno dremež.

Pozabite na vaše obžaluje

Zatočišča obžalovanje je ena izmed stvari, ki nam preprečuje, da bi spreminjali svoje življenje na bolje. Namesto razmišljanja naprej v prihodnost, smo živijo na preteklih napak. Smo porabili veliko preveč časa razmišljati o tem, kaj bi lahko bilo, in to samo naredi naše sedanje stanje slabše.

Obstajata dve stvari, ki jih lahko storite s obžaluje: Lahko pozabi na njih v celoti in korak naprej. Ali jih lahko uporabite na pomenilo pozitiven preobrat v svojem življenju. Na primer, lahko še posebej slaba odločitev je treba uporabiti v svoj prid. Recimo, da je imel res slab mačka, ki je narejen bojiš spet pitna. Namesto najemnin vas to moti, poskusite poiskati na pozitivi: Nič več pitne pomeni, da boste lahko uporabljali svoj čas bolj produktivno v prihodnosti. Prav tako boste prihranili več denarja preveč!

Živite dobro uravnoteženo življenje

Naslednji namig o tem, kako spremeniti svoje življenje na bolje, je življenje dobro uravnoteženo življenje. Počne isto dolgočasno stvari vsak dan ustvarja Vsakdanje življenje stagnacije. Redno je tisto, kar lahko uniči našo dušo. In če je tvoja duša podhranjenih, si boste počutili zelo nesrečen.

Ključ za izboljšanje svoje življenje živi dobro uravnoteženo življenje, v katerem ste nahranili svoje telesne, čustvene in duhovne stanja. To bi lahko pomenilo telesno bolj dejavni, obravnava več, jedo boljšo prehrano, in se obdaja s pravico vrste ljudi. To pomeni, da so optimistični glede stvari.

Na koncu slab odnos

Slab odnos lahko bodisi tistega, ki ga delite s svojim partnerjem, ali pa bi se na med vami in prijatelja - ali celo družinskega člana.

Če se vam zdi, kot da je neka povezava svojo pot in da je zdaj zadržuje, zakaj ne zmanjšati svoje izgube, preden bo verjetno prepozno? Svež začetek bi se lahko samo tisto, kar potrebujete, da bi dobili svoje življenje nazaj na pravo pot.

Nauči se več

Pridobivanje več znanja, je eden od najbolj pomembnih nasvetov o tem, kako spremeniti svoje življenje na bolje. Veliki ameriški investitor Warren Buffet je všeč, da nas opomni, da je "več bomo izvedeli, več bomo zaslužili."

Znanje odpira toliko vrat za vas. Več znanja imaš, bo več možnosti, se predstavljajo za vas.

Lahko bi prebral več knjig, poslušanje podcastov, ali pa samo na splošno sprejeti bolj izostren zanimanje za tisto, kar ljudje okoli tebe govorijo. Pobrati vse in ga uporabi za vašo korist.

Soočiti s svojimi strahovi

Ko je bila pozno velik David Bowie vprašal, kaj je šteti za najnižjo globino bede, je odgovoril, "ki živijo v strahu."

Ko smo živeli v strahu, ne bomo dosegli naš potencial. Pustimo priložnosti nas mimo - pustimo življenje nas mimo.

Naše misli in telesa so tako stisnjen, da smo zamudili priložnost, da spremeni svoje življenje na bolje.

Vi preprosto ne more izboljšati svoje življenje, če živite v strahu. Strah je nekaj, kar absolutno morali, da bi obvladali. Ko strah nadzoruje svoje življenje, se počutite nezadovoljstvo in neizpolnjena. Počutiš se navzdol in nesrečen. Osvajanje strah povzroča neizmerno srečo.

Smile Več

Drug velik namig o tem, kako spremeniti svoje življenje na bolje, je nasmeh bolj pogosto. Psihološko, nasmejan več lahko imajo velik vpliv na vaše razpoloženje, in lahko pomaga, da spremenite svoje življenje na bolje. Namesto da mečejo pesimistično oči pred vsem, boste začeli prepričanje, da lahko sanje. Počutili se boste bolje v sebi, bo zaupanje raste, in boste začeli doseči, kaj želite doseči.

Ljubezen Yourself

Preden odprete sami do drugih ljudi, moraš ljubiti sebe. Če ne ljubiš sebe, vam zagotovo ne bo všeč življenje, ki ga živite.

Tam se bo čas, ko ljubite sebe je preizkušen; ti se lahko zavrne zaposlitev, ali pa boste ne vozniško lekcijo. Mogoče se bo vaš partner prekinil z vami.

Pomembno je, da ste naleteli na zavrnitev na pravi način. Zavrnitev ne pomeni, da jih ni, in niso vredni ljubezni; to preprosto pomeni, da morate priti nazaj na konja in bolje naslednjič.

Najdi si model odličnosti

Vse prepogosto, ne bomo spremenili naše življenje na bolje, ker mislimo, da nimamo prav nobene možnosti za to. Mi odstopiti sami v življenju monotonijo in neizpolnjenih sanj, ker je bila to naša usoda. Gledamo na uspešne ljudi, kot Steve Jobs in Oprah Winfrey in naricati, ki so imeli srečo ali pa so "rojeni na ta način."

Nihče se rodi uspeh; ljudje, ki so spremenili svoje življenje na bolje, so bili navadni, kot ste, in I. Vse to je bilo nekaj razrešiti, nekateri moxie in nekaterih odločitev za uspešne ljudi, da oblikujejo svojo lastno usodo.

Razmislite o tem, kdo ste občudovali najbolj in jih uporabite kot model. Če lahko oni, zakaj ne?

load...