10 načinov, kako vsak dan srečati vsaj eno osebo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 načinov, kako vsak dan srečati vsaj eno osebo

10 načinov, kako vsak dan srečati vsaj eno osebo

"Prijaznost v besedah ​​ustvarja zaupanje. Prijaznost v razmišljanju ustvarja poglobljenosti. Prijaznost v dajanja ustvarja ljubezen. "

     - Lao Tzu

Sreča je nalezljiva. Čeprav morda mislite, da je neproduktivna, da bi kdo drug z veseljem, da bi bili srečni sami, dejansko deluje odlično, saj s širjenjem srečo, da ste del vsega.

V resnici, je najboljši način, da bi bil srečen je, da drugi ljudje srečni.

Pomislite: Ko vadiš prijaznost z nekom, boste dobili za prikaz svojih obraz zasveti. Veš, da si naredil nekaj dobrega - čutiš.

In star pregovor, da smo dobili, kar smo dali? To je popolnoma res. Če daš srečo, boste dobili srečo na precej podoben način, da če daš jezo, boste prejeli jezo.

load...

Ampak kako si lahko nekdo vesel vsakega in vsak dan? Oglejmo si oglejte!

Pohvalite jih

To mora biti najlažji način, da je nekdo srečen. In še, kako pogosto dopolnjujemo koga? Niti približno ni dovolj.

Največ pozitivnih stvari gredo v veliki meri neizrečeno. Če nekdo pogledal veliko včeraj, ko ste izpolnjeni za kavo, morda ne bi jim povedal, da. Ne iz zlobe, ampak zato, ker ni prečka vaš um, da ga omenjam.

load...

To pomeni toliko, da nekdo, ko se jim plačajo lepo kompliment. Če nekdo veste, izgleda super danes, jim povej! Če ste jih dosegli nekaj super pred kratkim, da jim sporočite, kako ponosni ste od njih.

Opomni ljudem vsak dan svojih daril. Da bi jih počutijo dobro o sebi.

... In ne bodite sramežljivi O Complimenting A Stranger

Ali je čudno, da kompliment neznanec? Zakaj bi to bilo?

Mali pripombe ljudi, ki jih še nikoli srečali v našem življenju, lahko naš dan. Če vidite nekoga na avtobusu z veliko frizuro, jim povedati, kako čudovito mislite, da je.

Complimenting tujca ni čudno sploh, in vam bo čudil, kako lahko nekaj besed se jim žari ves dan.

In jih bomo verjetno vas omenil na Facebooku, preveč!

Ponudba storiti naloga za nekoga

V življenju so stvari, ki jih ljudje pač ne želijo storiti. Morda poznate koga, ki je bil sam v off ustvarja svoj urnik za nekaj tednov ali mesecev, ali morda poznate koga, ki je bil, kar pomeni, da organizirajo svoje datoteke in dokumente, ampak se ne more prinesti, da to storite.

Če je nekaj, kar si dobro, da je tvoj prijatelj potrebuje delaš, ampak res ne želim, da to storite sami, ponudijo, da to storite za njih. Bodite razbremeni za njih.

Nakup nekdo torto At Work

V filmu Groundhog Day, Bill Murray igra razmajan misanthrope, ki je verjetno nikoli storil nikomur lepo stvar v njegovem življenju. Zato je vedno počutim dobro, ko prizorišče prihaja od tega, kje je kupil njegov producent in snemalec torto in kavo pred snemanjem. Snemalec, ki očitno ni bil razen tega dejanje dobrote, ne more pomagati, ampak nasmeh. To naredi svoj dan.

Če veste, da je nekdo v vaši pisarni ima slab dan, zakaj ne razsvetliti s torto? jih razvedriti. Motivirati jih. Privoščite jim. Bodi dober z njimi!

Nasvet Z Velikodušnost

Natakarji in natakarice zanašajo na nasvete na vrh svoje plače, tako da lahko zaslužijo dostojno dovolj za preživetje. Naslednjič, ko greš ven za obrok, konico z velikodušnosti. Morda nocoj lahko si privoščijo dober obrok!

Pokličite nekoga brez razloga

Vedno dobim malo omotičen, ko prijatelj Res mi je všeč me pokliče. Potem se počutim nekoliko deflacioniran ko so mi povedal, da kličeš, ker jih potrebujejo nekaj. Urgh.

To ne pomeni, da me veseli. Ampak veš kaj, da me veseli? Ko nekdo pokliče brez razloga.

"Klical sem te, samo da vidim, kako ti gre."

Neverjetno.

Izrazite svoje hvaležnost Nekdo

Pogosto ne vemo, kako pomembni smo z nekom, ker si nismo povedali dovolj. Tako ne bi bilo čudovito, če si povedal, kdo dragi, da vas samo, koliko ti pomenijo, in kako hvaležni ste, da si v svojem življenju?

To je enostavno, da bi svoje prijatelje za nekaj samoumevnega. Oni so tam, in pričakujemo, da bodo vedno tam. Oni vedo, da jih imajo radi in so srečni, da smo v našem življenju, zato ni razloga, da jim povem, kajne?

Narobe!

Bi jih z veseljem izrazil svojo hvaležnost za njih. Naj vedo, koliko pomeni za vas in da ste res ne vem, kaj bi storili, če bi se kdaj zapustili svoje življenje.

Daj hrane brezdomcem

Brezdomci nikoli ne ve, kdaj je njihov naslednji obrok, ki prihajajo. Vsak dan, se sklicujejo na prijaznost tujcev, kot si ti in jaz, da polepšajo svoj dan, kar jim daje denar za hrano in pijačo.

Če želite, da nekdo z veseljem danes ali jutri, dajejo brezdomca sendvič in kavo. Prav tako bodo cenili več kot besede.

Spodbujajte Nekdo

Ne vem za vas, ampak jaz včasih občutek, da je svet poln več discouragers kot encouragers. Zdi se, da ljudje želijo, da nam pove, da "bi dobili prave" in "dal stvari v perspektivo".

Kot, "da bi lahko to naredil, ampak jaz ne mislim, da je tvoja stvar. Vi ste res ne got talent, da je videti skozi. "

To je tako negativna.

Svet potrebuje več encouragers in manj kritike. Lahko, da je nekdo srečen danes, tako da jih spodbujajo, da sledijo svojim sanjam. Če poznate koga, ki je, na primer, razmišljanje o ustanovitvi podjetja, ki jim pošljete sporočilo najemnin jim vedeti, da verjameš v njih. Ti lahko to storite.

Bodite Silly!

Vsakdo potrebuje malo svetlobe olajšave in nato vsakih zdaj. Če smo vsi hodili okrog mračno in muhasta, to je komaj bo prinesel veliko veselje, da duhovi vsakogar!

Torej, zakaj ne odpravi mrak, ki deluje klovn? Povej šale, Prepričati smešne anekdote. Norec okoli. Igrajo pranks. Spomniti ljudi, da življenje nima, da je tako resno - je lahko smeh!

load...