10 načinov, katera dekleta lahko postanejo privlačnejša | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 načinov, katera dekleta lahko postanejo privlačnejša

10 načinov, katera dekleta lahko postanejo privlačnejša

Ali veste, kaj je ženska privlačna za moškega? Tam je v resnici veliko več, da ga kot le lepi obraz in dolge noge, in da je prav tako pomembno, da vedo, kaj obrne mož off, kot je razumeti, kaj jih vzburja. Atrakcija se začne kot zgolj vizualno stvar in potem napreduje za stvari, kot osebnost in čar, tako moška začetni vtis od vas, bo on odloči, če želi spoznati bolje, ali ne. Če želite, da bi se pravilno prvi vtis in dobili več pozornosti od ljudi, brati teh deset nasvetov, kako lahko dekle, da sama bolj privlačna.

1. Ne družiti s fanti ves čas

Seveda, lahko imate moške prijatelje, če pa visi okrog s fanti ves čas, drugi ljudje se bodo neradi vas pristop. Preprosto, ne bodo vedeli, kdo ste dating, ki ste bili z, in kaj fantje ste visi okoli s to verjetno, če počne Pristop.

2. Ne CUSS in prisegam

Kot tudi ne porabi preveč časa z drugimi fanti, ki deluje kot človek bo dal tudi ljudem izven te približuje. Če ste vsaka druga beseda se začne z "F", bo večina moških vam široko privez. Preklinjanje daje vtis, da ste v resnici ne razmišljam o tem, kaj si rekel in se bo tudi, da ljudje mislijo, da bi morali biti dovolj, da se okoli.

load...

3. Postavite telefon stran

Ena izmed najbolj nadležnih stvari, ki jih ljudje počnejo danes je, da pokopljejo svoje glave v svojih telefonih, in niti ne poskušajo komunicirati z ljudmi okoli sebe. Če izgleda, da so bolj zainteresirani za Facebook več kot ljudi, ki jih seje s, potem fantje bodo samo pojdi in govoriti z nekom manj nesramen.

4. Počasi o telesnih sprememb

Izražanje svojo individualnost je ena stvar, ampak ima luknjo v ušesne mečice dovolj velika, da vozi avto skozi je druga! Organ, ki je zajeto v tetovaže, piercingi in drugih sprememb, ni privlačna za večino moških.

5. Polepšajte zobe

Nasmeh vas bodo opazili in da ste videti bolj privlačna. Biserno bel nasmeh bo delovala še boljši! Raziskave so pokazale, da ravne bele zobe, da ljudje gledajo veliko bolj privlačni za nasprotni spol, tako da se s temi zobozdravniku imenovanj in vlagati v nekaj beljenje zobne paste.

load...

6. Jejte več sadja in zelenjave

Spreminjanje vaše prehrane ima lahko skoraj takojšen učinek na to, kako zdrava in privlačna vaša koža videti. Jejte več svežega sadja in zelenjave, in vaša koža bo na zdravo rožnato sijaj. To bo tudi pomagalo ustaviti breakouts in zmanjšati madeže na koži.

7. Nosite manj ličila

Večina moških se dejansko raje sveže s katerimi se soočajo videz težka ličila. Veliko od tega pride na izbiro pravih ličila za pravo priložnost. Če nosite ličila, zaradi katere je videti, da ste o tem, da gredo na predstavitev gala, ko v resnici ste se sestali na kavo, bo dal veliko fantov off. Svetloba ličila, ki krepi vašo naravno lepoto vas bodo ROE za prave vrste pozornosti.

8. Ne deluje neumen

Zakon o neumna Dolly preprosto ne deluje; moški bi raje imeti inteligenten pogovor z vami. Vključite se v pogovor, in ne bojte se, da izrazijo svoje mnenje. Tudi če človek ne strinjam s tabo, bo našel zanimiv in mislim, da bolj zanimiv, če lahko zgovorno trdijo vaš primer.

9. Bodite ponosni na svoj videz

Vam ni treba porabiti bogastvo pokazati, da ste se potrudili. Kaže, da ste ponosni na svoj videz pove človek, ki ste verjetno ponosni na druge stvari preveč. Stvari tako enostavno, kot je čista, brušeno lase, čevlji, ki niso scuffed, in kavbojke, ki jih ni obrabljen, na dnu bo videti veliko bolj privlačna, kot če se izkaže, da si ni poskusil sploh.

10. Sprostite se in se sami

Medtem ko bodo te osnovne stvari, da ste bolj privlačne moške, bi morali še vedno sami. Če ste sproščeni, samozavestni in si vesel, da je lahko vse, kar je potrebno, da bi pritegnili človeka. Tam je nekdo tam za vsakogar, vendar pa ne more škoditi, da poznajo stvari, ki jih odvračale moške od vas in tiste, ki vas bo še bolj privlačen približuje.

load...