10 načinov pozitivnih in negativnih mislecev vidijo svet drugače | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 načinov pozitivnih in negativnih mislecev vidijo svet drugače

10 načinov pozitivnih in negativnih mislecev vidijo svet drugače

"Pozitivno razmišljanje vam bo naredil vse, kar je bolje, kot bo negativnega mišljenja."

     - Zig Ziglar 

Kot je neverjetno, kot se zdi, lahko svoje misli zlahka postane vaša realnost. Če ste pozitivna oseba, boste doživeli več uspeha, kot če ste negativna oseba.

Na ta način, misli so samo-izpolnitev prerokbe.

Poglej na ta način: Če si povedal, da si bo našel shaker soli v vaši kuhinji, ki še niste videli mesecev, obstaja velika verjetnost, da boste dejansko našli.

Če pa ste sami povedali, da ga ne boste našli, vam verjetno ne bodo našli.

Naša pričakovanja vpliva na nas izjemno, in glavni razlog, zakaj je oseba A je uspešna in oseba B je zavrnjena, ker oseba A je pozitiven in oseba B je negativen.

Ko pride njim, so negativni ljudje ujeti v življenju se ljubiti, medtem ko pozitivni ljudje so zdravi in ​​srečni.

Če iščete razlog, da postanejo srečnejši, pa si oglejte na 10 načinov, pozitivne in negativne misleci vidijo svet drugače.

Pozitivni ljudje berejo vsak dan

Ok, ne pravim, da so pozitivni ljudje berejo vsak in vsak dan. Ampak oni zagotovo prebral večino dni.

Branje ima veliko prednosti, ki so pozitivni ljudje vse preveč zavedajo. Branje zmanjšuje stres, spodbuja mentalno stimulacijo, širi svoje znanje, zategne svoj spomin, izboljšuje svoje analitično razmišljanje sposobnosti, izboljša vašo pozornost in koncentracijo, in odpira svoj svet.

load...

Več znanja imaš, več moči imaš. Z znanjem, lahko spremenite svoje stanje na bolje z uporabo novih znanj in spretnosti za nova delovna mesta in boljše življenje, ki ga imajo.

Negativno Ljudje Binge Na televiziji

Ko negativna oseba, ki ima rešitev, ne zahtevajo, da se odpravi z znanjem. Običajno ne. Le redko poberem knjigo poskusiti in najti odgovore. Namesto tega bodo poskušali pobegniti svoje težave z vklopom Netflix in binging na TV box set.

To je preprost način ven. To pomeni, da ne bi bilo treba soočiti svoje težave ali pa vse poskuse, da jih dejansko izkoreninjenje. In kot za razširitev svoje baze znanja z branjem? Ti bom vprašal "kaj je smisel? Sem trdo delal in samo rad gledal nekaj televizijo. "

load...

Pozitivne Ljudje Občudujte prednosti Drugo

Pozitiven oseba ne dvigne luknje v drugi osebi osebnosti. Ne postavlja v ospredje svojih slabosti in kritizirati. Namesto tega so občudovali prednosti drugih.

Pozitivni ljudje radi, da se obdaja s podobno mislečimi ljudmi. Ampak bolj kot to, jim je všeč, da se obdaja z ljudmi, ki so še bolj talentiran od sebe.

To je zato, ker so vedeli, da se lahko veliko naučijo od drugih ljudi. Vedno zanima self-izboljšave, ki jih hranijo off modrost drugih.

Negativne Ljudje ne širijo svoj svet

Medtem ko so pozitivni ljudje nenehno iščejo nove dogodivščine za odpiranje oči in razširijo svoje poglede, negativni ljudje živijo v svojih gradovih. Ti obkrožajo sami z znanimi stvarmi, in le redko zapusti svoje cone udobja. Ne vidim smisla ga zapuščajo. Kaj je svet res dogaja, da jih naučiti?

Negativni ljudje želijo, da vas lahko na svoji ravni

Negativni ljudje niso zares ponosni na dosežke drugih ljudi. Torej absorbira svojih pomanjkljivosti in slabosti, ki jih sami projicirate na druge ljudi.

Ko prijatelj pozitivnega osebe je kar nekaj svojega življenja in se gibljejo na večje stvari, pozitivna oseba, ki je vesel za njih. Ti pat jih na hrbtu in jim želim srečo.

Negativni ljudje pa so zaskrbljeni. Nočejo njihov prijatelj preseči njih. Želijo, da ostanejo, kjer so. Ob sami ne želje, ne verjemite tistim, blizu njih bi moral vsak, bodisi.

Negativne Ljudje Care About le sebe

Medtem ko bo pozitivna oseba vas, kako ste danes (in bo resnično skrbi, da vem odgovor), negativni ljudje ne moti. Zakaj? Ker so samo skrbi zase.

To boste vedeli, če ste kdaj obesil okoli negativno osebo. Ne vedno zdi povedati veliko, dokler je tema pogovora na koncu pristane na nekaj, kar uživajte govorimo - in sicer zase.

"Jaz samo ne morem priti ven iz rut," so tožijo. In ko jim svetujejo, jih zavrne. "To ni dobro. To ne bo delovalo. "

Pozitivni ljudje, nasprotno, sploh ne govori o sebi preveč. Želijo vedeti o vas in kaj veliko stvari, ki ste do!

Pozitivni ljudje aktivno poiskati konstruktivne kritike

Negativni oseba postane zelo defenzivno, ko jih kritizirajo tudi v najmanjši in reagirajo s sovražno, "Kaj veš anyway?" Odnos.

Pozitivni ljudje, kljub temu, dobrodošli na krovu vseh vrst konstruktivno kritiko. Dejstvo je, da tudi sami poiskati.

Zakaj? Ker jih vedno želeli, da bi se bolje in izboljšave. In vedo, da je najboljši način za to, ki ga prosi druge ljudi, za njihovo mnenje.

Negativni ljudje mislijo, da vse znanje je določen

Ko pozitivna oseba, ne na nekaj - na primer, za izpit - oni ne vsi, da downbeat o tem. Kako to? Ker vedo, da smo zdaj dobili priložnost, da oceni, kje so šli narobe in popravi svoje napake.

Pozitivnih ljudi, lahko znanje razširila na ves čas, in to je povsem mogoče, da se naučijo novih znanj in spretnosti.

Negativni ljudje, pa ne bo uspelo v nekaj in Crknuti takoj. To je nauk, da so prišli čez nekaj oni ne dobrine - in nikoli ne bo.

Pozitivni ljudje vedo, The Power Of opravičevanje

Pozitivni ljudje vedno pravijo, žal, tudi če oni ne narobe. To je zato, ker so prepoznali pomen opravičevati. To daje zaključek nečesa in ljudem omogoča, da se premaknete naprej.

Negativni ljudje, pa so preveč trmasta, da se opravičujem, tudi če se motijo. Nočejo in nočejo, ki preprečuje, da bi kdorkoli od napreduje. To ni kul.

Pozitivni ljudje verjeti vase narediti spremembo

Ker negativni ljudje zapustijo vse do usodo, vztraja, da ne morejo narediti spremembo v življenju, saj nikoli ni bilo "naj bi se" za osebo, kot jim pozitivni ljudje sprejmejo bika za roge in bi stvari se dogajajo.

Pozitivni ljudje so samozavestni in so prepoznali svojo moč. Oni vedo, da lahko spremembo.

load...