10 načinov spreminjanja življenja, kako postati optimist | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 načinov spreminjanja življenja, kako postati optimist

10 načinov spreminjanja življenja, kako postati optimist

Živim v deževnem Evropi. Ko sem bil zaljubljen v rut nekaj let nazaj, sem imel prijatelja, ki je živel v sončni Kaliforniji. Bila je večni optimist, ki mi je povedal, da visi tam, in da bi stvari bolje.

Ampak bi le bolje, če bi sprejel pozitivno miselnost, mi je povedala.

"To je enostaven za vas, da reči,« sem rekel z njo. "Živiš v soncu v neverjetno namesto takega potenciala. Živim z vsemi dežju! "

Sem imel sezonsko čustveno motnjo (SAD), ki je v bistvu pomenilo, da je bila moja temačno obeti močno vpliva na vreme. V mojih najslabših trenutkih pesimizem, vreme je grozno, ko sem izgubila službo, in bi razpadla s svojim partnerjem. Kako pa naj bi postal optimist po vsem tem ?!

load...

Sčasoma sem spoznal, da nismo naše situacije. Ampak tako, da deluje, kot da moramo biti zatiranih naših razmerah - kot je vreme ali razpadu - jih bomo postali. In zato smo postali bodisi pozitiven ali negativen, odvisno od tega, kaj se zgodi. Kaj to v bistvu pomeni, da smo izgubili nadzor. Takoj, ko nek dogodek zgodi, naša miselnost nenadoma spremeni.

Postati optimist zahteva, da ponovno pridobi moč nad vaš um in vaše dojemanje. Če sem se naučil, kako to storiti, si lahko preveč. Tukaj je 10 življenje spreminja nasvetov o tem, kako biti optimistični.

Obkrožite se s pozitivnimi ljudmi

Težko je postati bolj pozitivna oseba, če ste obkroženi z negativnimi ljudmi, ki niso pripravljeni spremeniti z vami. Negativni ljudje počutimo negativen, in vas bodo preprečili vse bolj optimistični. Takoj, ko boste začeli videvati pozitivne v nekaj, ki jih bomo spet znižala s ti, da bi dobili resnično.

load...

Če so vaši prijatelji niso pripravljeni spremeniti z vami, boste morali, da se obdate s pozitivnimi ljudmi, namesto. Spoznajte ljudi, ki cenijo vsak dan in ki vidijo le dobrote iz situacije. Naj njihova energija prenaša na vas, ann absorbirajo njihovo navdušenje.

Vedno iskati pozitivne

Še en dober namig o tem, kako biti optimističen je, da vedno iščejo pozitivne stvari. Vsi smo že doživeli dogodke v preteklosti, ki so nas negativno vplivalo. Šla sem skozi tisto, kar sem opisal kot katastrofalnega razpada, ko sem bil v svojih zgodnjih dvajsetih letih, in to me je zaznamovala za več kot eno leto.

Sčasoma sem se ustavil stanovanja na negativne učinke preteklih dogodkov in se je začela, da se osredotoči na pozitivnih. Ko sem to naredil, sem videl, da je pozitivnih pojavljati od vsega, kar je kdaj zgodi, da nas.

Sem izgubila moža sem ljubil, vendar sem dobil nov občutek perspektive, kot tudi svobodo, da gre in študij na magistrski študij v tujini.

Obstaja vedno pozitivnih trgati iz vsake situacije in izkušenj. To je čas, da se ustavite jih ignorirajo.

Bodi hvaležen

To je eden izmed najmočnejših nasvetov o tem, kako biti optimistični. Pesimisti so ljudje, ki preživijo veliko preveč časa uzdiše za stvari, ki jih nimajo, in ne kje v bližini dovolj časa, da so hvaležni za stvari, ki jih že imajo.

"Ja, sem že dobil, ampak sem hotel, da je."

Ta vrsta naporno razmišljanje vas bo popeljal navzdol vsakič. Da bi se ven iz rut, nekaj časa tako, da seznam vseh stvari v svojem življenju, da bi morali biti hvaležni. To lahko vključuje službo, odnos, hišo, vaše zdravje, finančno varnost, in tako naprej.

Bodite prijazni do ljudi

"Praksa prijaznost ves dan vsem in boste spoznali, da ste že v nebesih zdaj."

     - Jack Kerouac 

Biti sočuten in radodaren oseba, ki odpre svoje srce drugim in vsak dan pomaga ljudem, je odličen način, da postane optimist. Preproste poteze, kot so deliti drobiž za brezdomca ali pomaga starko so te ceste spominja na dobrote, ki je v svojem srcu. In to je zelo navdihujoče in super razlog, da so bolj optimistični, ne le zase, ampak za prihodnost človeštva.

Najti rešitve

Še en nasvet o tem, kako biti optimističen je, da postane iznajdljivi in ​​iskali rešitve, namesto stanovanja na težave ves čas. Vsakdo ima probleme v svojem življenju, celo optimisti. Ampak optimisti ne pusti njihove težave jih povlecite navzdol, ker so takoj iskati rešitve, tako da lahko zatreti vprašanje v kali.

Namesto stanovanja na problem, in trdi, da ni rešitev, ki ne obstaja, začne takoj, ko se problem predstavlja išče rešitve. Obstaja rešitev za vse, in ko sem jo našel, boste lahko, da se premaknete naprej.

Nekatere težave niso vedno poštena. Toda porabili manj časa preklinjali problem in več časa za pritrjevanje. Boste veliko srečnejši.

Ustvarjanje ciljev

Če nimate jasno predstavo o tem, kaj delate v smeri, kako ste lahko pozitiven? Ko veste, kaj je vaša prihodnost izgleda, potem lahko optimistični glede tega. Ti bodo motivirani narediti stvari, ki jih je treba storiti, in to vam bo dala razlog, da bi dobili iz postelje vsako jutro.

Odpusti Drugo

Naslednji dober nasvet o tem, kako biti optimističen je odpustiti. Tam bo nekdo v svojem življenju, ki je prispeval k vaši pesimizem. Morda je to bivši fant, ki se razšla z vami, ali morda je prijatelj, ki je pustil na cedilu v veliki način.

Zdaj je čas, da jih odpusti in korak naprej. Čeprav je to težko, da vam bo pomagal, da bo bolj pozitivno. Boste spoznali, da so - in ti - samo na napake, in da to, kar se je zgodilo v preteklosti, ni razloga, da bi ostala negativna za vedno.

Bodite realistični

Imajo sanje - vendar biti realni. Ko sem bil mlajši, sem naredil napako, da so preveč široko odprtimi očmi. Kot najstnik sem preživel tako preveč časa na internetu, dokler sčasoma sem spoznala fanta, ki je živel na drugi strani planeta z mano. Začel sem sanjal mu srečanja en dan in morda celo ga poroki!

Žal, na koncu se je ustavil mi sporočil. Dobil punco, službo in ni imel časa zame. Spoznal sem, da je bila slika sem imel v glavi povsem nerealno. Bil sem tudi s praznimi pnevmatikami in ne vidi razloga za optimizem o ničemer nikoli več.

Ampak to je realnost. Življenje ni vedno bo sonce in mavrice. Pomembno je, da je pričakovati, da bodo okna in dol. Ali so sanje, vendar ne pozabite, da vedno realna.

Delaj se

Ali "ponaredek", dokler ne bi bilo "dejansko deluje? Veš da. Ni vse nas so naravni rojeni optimisti. Za tiste, ki niso, prepričljivi vaš um, da so bolj optimistični bo trajalo nekaj časa.

In morda zahtevajo, da ponaredek ga za nekaj časa, dokler na koncu ga postal.

Postavite tožbo občutek in videli, kaj se bo zgodilo. Ali pozitivne stvari, tvegati in videli, kako se počutite o vsem tem. Če se bojiš, kako priti v dvigalu, ker o tem, kaj se lahko zgodi, dobili v enem in videli, kaj se bo zgodilo. Sčasoma boste spoznali, da je pozitivnost le del življenja.

Nasmeh!

Naš končni nasvet o tem, kako biti optimističen je, da preprosto nasmeh bolj pogosto. Nič ne pravi: "Tukaj je pozitivna oseba!" Čisto kot nekdo, ki se nasmehne veliko. Nasmejana takoj dvigne naše duhove in nam daje občutek bolj pozitivno o življenju. Vsakdo lahko to storite, in v trenutku, ko začnete nasmejan ves čas je v trenutku, ko začutite optimistični o življenju.

Sprehod okoli z namrščeno ne bo dvignite žganja. Če želite spremeniti negativen odnos v pozitivnega, kar subtilne spremembe v vašem fiziognomije - kot nasmejan več - je preprost, a učinkovit trik.

Kako biti optimistični? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...