10 naravnih stresnih lajšalcev | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

10 naravnih stresnih lajšalcev

10 naravnih stresnih lajšalcev

Kdor lahko rečemo, da se počutijo nikoli poudaril, je zelo srečna oseba v resnici, saj se večina ljudi je poudaril, o nečem, kar je skoraj vsak dan. Naletimo na stresne situacije ves čas; od alarma ne bo začelo zjutraj, da ne bi mogli priti domov še enkrat ponoči, zaradi gostega prometa. Če se počutite, kot da je stres je vedno bolje od vas, nato pa, da je, ko je potrebno nekaj storiti glede tega. Življenje s stalnim stresom ima lahko resne zdravstvene posledice, kot tudi enostavno niso zelo prijetno, tako da, če se počutite pod stresom ves čas, preberite deset naravnih načinov, ki lahko zmanjšajo stres.

1. Kamilica čaj

Kamilični čaj je ena od zelo priljubljenih naravnih stresnih blažitev. Skodelica kamiličnega čaja lahko imajo pomirjujoč učinek na vas in zmanjšajo določene občutke napetosti, stresa in tesnobe. Kamilica čaj vsebuje spojino imenovano, apigenin, ki proizvaja podobne učinke kot tiste nekaterih predpisanih pomirjeval, vendar brez kakršnih koli neprijetnih stranskih učinkov, ki se lahko jemljejo zdravila povzroči.

2. Glasba

Glasba ima neverjeten način spreminja svoje razpoloženje. Lahko se boste želeli plesati, lahko dobili razburjen, lahko pa uporabite tudi glasbo za vas pomiri. Naslednjič, ko se vam zatakne v prometu in v krvi začne vreti, poskusite vstaviti neko mehko pomirjujoč glasbe na radiu in vas bo čudil, kako učinkovito zmanjšuje raven stresa.

load...

3. Hmelj

Hmelj, ki se uporabljajo v pivo, tako da ima grenak okus, so tudi velike naravne stresa blažitev. Vzamejo v majhnih odmerkih, hmelj ima blag pomirjujoč učinek na telo in raziskave so pokazale, da so lahko zelo učinkovita pri pomiritev živcev. Lahko dobite v korist hmelja s pivovarsko pol čajne žličke jih v vrelo vodo in pitje. Ne pijte preveč, čeprav, ali ste verjetno, da zaspite.

4. Vaja

Vaja je preprost način, da bi vaše telo za javnost počutijo dobro hormone, ki bodo zmanjšale učinek stresnih hormonov. Vse, kar tvori živahne sprehod do polnem cvet vadbo bo pripomogla k zmanjšanju stresa in je verjetno najbolj naravna stres bankrot tehniko, ki obstaja. Če začnete redno izvaja, boste kmalu začutili svojo raven stresa kapljanje.

5. Pasijonka

Pasijonka se pogosto uporablja v zeliščnih pripravkov za stres in tesnobo, in to ni droga in niti ni zasvojenost na kakršen koli način. Namesto nenavadno, passionflower vsebuje nekatere sestavine, ki so stimulansi, kot tudi sestavine, ki so pomirjevala, a raziskave so pokazale, da je skupni učinek passionflower pomirjujoč ena.

load...

6. Sleep

Spanje je še eden izmed čudovitih naravnih stresa blažitev. Vsakdo potrebuje različno količino spanja za pravilno delovanje čez dan, vendar pa je povprečna se domneva, da je osem ur na noč. Če ne boste dobili dovolj spanja se boste počutili bolj razdražljivi in ​​stvari, ki bodo prišli do vas več. Pomanjkanje spanja lahko si manj sposobna soočiti s stvarmi, in se boste počutili bolj pod stresom, zato poskrbite, da boste dobili dober spanec, vsako noč, in se boste počutili veliko bolje za njega.

7. Aromaterapija

Aromaterapija ni nič novega, da je bila uporabljena za stoletja, v državah po vsem svetu, da se sprostite živcev in nadzor stresa. To lahko celo prinese takojšnje olajšanje od simptomov stresa. Vonjave, ki so najbolj znani, ker naravni stres relievers so: evkaliptus, kamilica, sivka, poprova meta in janež. Če ste še nikoli poskusil, dal mu gre; boste morda zelo presenečeni, kako učinkoviti aromaterapija lahko pri zmanjševanju stresa.

8. Izrežite junk hrane

Kaj jeste lahko resnično vpliva na vaše razpoloženje, tako da izrežemo junk hrane, in se boste počutili veliko bolje. Uravnotežena prehrana, ki vsebuje veliko sveže zelenjave in sadja vam bo z vsemi hranilnimi snovmi, da vaše telo potrebuje, da bo vaš um stabilen. Če ne jeste veliko pripravljene hrane in hitre hrane, poskusite zamenjavo za zdravo hrano za samo en teden. Obljubimo vam; res občutili razliko v stopnjah vašega stresa.

9. Šentjanževka

Šentjanževka je še eden od naravnih blažitev stresa, ki lahko pomagajo pri napetosti in tesnobe. Zdaj je znano, da je močan antidepresiv in depresija je eden od stranskih učinkov stresa. Šentjanževka je zeliščno zdravilo, ki se lahko sprejmejo za izenačenje razpoloženje in dobili strah in stres pod nadzorom. To pa ne, se uporablja kot nadomestek za predpisan antidepresiv.

10. Samo poskusi, da ne skrbi toliko

Najbolj naravno zdravilo za stres, ki ga imajo na voljo, je sami. Poskusi, da se stvari v perspektivi, začeti razmišljati stvari skozi racionalno. Stres povzroča toliko s tem, kar zaznavamo, da je pravi, saj je s tem, kar je resnično. Vprašajte se: boste res odpustili, ker ste pozno za delo na samo enem dnevu? Verjetno ne, tako da se sprostite in boste sebe in svoje telo naredil veliko uslugo.

Ali veste, druge naravne stresa relievers?

load...